Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc) - 23
Raspunsuri - Pagina 20
luminita2008 spune:
salutare,
am revenit din vacanta. luni acu' n-am avut net, ardeam de nerabdare sa vad cum a iesit de 1 iunie. ieri am avut hunii pe cap, n-a fost chip sa ma apropii de laptop. azi am reusit sa citesc capitolul trecut, vreo 20 si ceva de pag... sunt usor mahnita de ce am aflat ref la donatiile trimise (eu am spalat in zi de sarbatoare, lucru pe care nu-l fac neam, ca sa aiba timp plusurile sa se usuce, chiar nu pricep asta lipsa de bun simt, de rusine...), dar despre asta revin, daca nu-mi trec nervii.
n-am reusit sa citesc cap asta, copiii dau semne de trezire, dar va rooog, sa-mi spuna si mie cineva:
1. cum a fost pe 1 iunie????
2. Tanti nu are contul inchis, nu???? n-am priceput oricum de ce, dar spuneti-mi ca nu e inchis...
revin, sper sa apuc sa ajung la zi cu cititul.
aaa, papanash, vazui ieri PM-ul de la tine, azi execut.
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
Anuc spune:
Arwen, cu placere! Sper sa-l bucure pe Darius caruselul, asa cum l-a bucurat pe Filip. Problema cu el e ca ii trebuie baterii dintr-alea mai ...fitoase, adica mai puternice, mai scumpe...acuma vezi si tu...
Alex_andra, multumesc din suflet ca faci toata 'munca' asta...in locul altora ca mine, de ex
Mami de Ioana&Filip
luy spune:
luminita2008, gasesti aici, in prima postare, detalii despre cum a fost de 1 iunie, la final este si un link catre filmulet .
Anca, am inteles, o sa postez maine ce am gasit. Cum se procedeaza cu pachetul ? Ne vedem undeva sa ti-l dau tie sau trimit prin posta la o adresa pe care mi-o dati pe PM ?
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 23+ cu la purtator
danielac spune:
Luminita bine ai revenit!
Actiunea de 1 iunie a iesit ok pana la urma, dupa cum povesteau fetele, copiii au fost fericiti!
Tanti Zavaidoc spune:
S-a stabilit ca excursia la Ferma Animalelor cu cei 60 de copii care raman la Spitalul Hociota sa aiba loc pe 24 iunie. E nevoie de 600 ron, pentru biletele de intrare si transportul copiilor. Va invitam sa donati! Cereti numarul de cont la DanielaC sau la Pepenash. Va multumim!
luminita2008 spune:
luy, daniela, multumesc mult de tot!
am reusit si sa citesc din urma, tare frumos e montajul, m-a impresionat!
ma bucur sa gasesc si vesti bune, f buna initiativa cu Ferma Animalelor, precum si cea cu rechizitele si cea de acum, si cea din toamna! jos palaria, fetelor!
ma bucur s-o vad si pe Tanti pe aici, io tot sper sa nu pleci, ca mai ai treaba de facut, tot timpul e treaba buna de facut daca vrei s-o faci, asadar, stai cu noi!
asaaa, acum, daniela sau 'pepenash', trimite-ti va rog si la mine contul ptr excursia la Ferma, cu mentiunea ca nu pot sa donez decat intre 19 si 21 iunie, deh, astept indemnizatia, mama lor de bani!
daca e prea tarziu pentru excursie, sa-mi spuneti, si punem banii pentru actiunea din toamna.
despre care actiune:
1. strangem bani sau strangem rechizite? sau si una si alta? am citit cu hunii in cap, nush ce am inteles.
2. exista un alt cont si pentru asta? il vreau si pe-asta, sa donez si eu.
papanash, ati hotarat cand mergeti cu rechizitele? astea de-am tot citit ca le-ati cumparat acum? daca poate astepta pana pe 20 iunie, ma bag si eu, din pacate nu poci mai devreme, bate vantul in portofel....
luminita2008 spune:
acum, ca nu ma pot abtine, o sugestie: laura, daniela, punem pe prima pagina inca o regula? aceea ca TOATE donatiile (haine, incaltari, jucarii etc etc) sa fie SPALATE/CURATE si PURTABILE? fara rupturi, fara pete... si daca nu se respecta regula, sa trecem 'donatorul' pe lista neagra? e prea mult? sincer, ori donezi, ori iti bati joc.... sau macar sa avertizezi persoana inainte, ca hainutele sunt patate de ex, dar nu rupte, si poate le vrea cineva, nu stiu, zic si eu....
si poate n-ar strica, de acum inainte, cele care primiti colete, sa spuneti daca nu sunt ok lucrurile primite.
daniela, te rog mult, in dreptul meu pe prima pagina, sterge ce e trecut, nu mai am hainutele, le-am trimis si pe ele la copii, de 1 iunie. multumesc!
aaa, un reminder: mai trimiteti catre daniela si catre laura lista cu ajutoare trimise? nu de alta, dar vad ca iar s-au strans multe pachete cu acelasi destinatar si sunt copilasi in lista care n-au mai primit nimic demult... sigur, tre' sa coincida si masurile/sexul cu hainele pe care le avem, dar nu strica sa tinem o evidenta cat de cat...
acum fug, iar m-au invadat astia micii.
alex_andra spune:
eu n-am mai trimis pm cu lucrurile pe care le-am trimis, dar am scris de fiecare data aici, atunci cand am trimis.
dar pot face o reconstituire:)
incep sa o iau personal, faza cu capsunica,ma intreb daca am deranjat-o personal cu ceva, pe Mirela - desprecopii. Nu vreau sa fiu inteleasa gresit, nu am facut lucrurile astea ca sa mi se ridice statuie, dar cand se implica intr-un proiect "x" persoane, printre care ma aflu si eu si apoi, sunt recunoscute meritele tuturor celor din grupul "x", mai putin unei persoane, in speta persoana mea,mie mi se pare un pic ciudat si o tratez ca pe o reactie subiectiva din partea celui care a acordat acele merite/capsunici.
Eh...mi-am varsat si eu "oful", ca-mi statea pe suflet.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
luminita2008 spune:
andra, nu te supara, sunt sigura ca nu e nimic personal! la capsunica, ma refer.
cat despre reconstituirea trimiterilor, cred ca tie iti e cel mai usor s-o faci. chiar daca ai scris si aici, e greu de contorizat, noi suntem multe, fetele-s numa' 2 si le au si ele pe ale lor.
selene, ma bucur ca ai primit coletul. cum sunt incaltarile?
Cricor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luminita2008 despre care actiune: 1. strangem bani sau strangem rechizite? sau si una si alta? am citit cu hunii in cap, nush ce am inteles. 2. exista un alt cont si pentru asta? il vreau si pe-asta, sa donez si eu. Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008 [b]"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!" |
sunt doua actiuni distincte: rechizite si ghizdanele
Actiunea rechizitele
Copii din grupa mare fac diverse activitati artistice. Dna educatoare de la clasa lor mi-a scris o lista cu ce folosesc ei in mod frecvent. Cine are pe acasa, sau vrea sa doneze una alta pentru ei, sa foloseasca in clasa..e minunat.
Actiunea ghiozdanele
Dintre copii cei mai mari, 10-12 pleaca la scoala in aceasta toamna. Pentru ei m-am gandit ca ar fi frumos/bine daca am reusi sa le pregatim un ghiozdan cu penar (echipat), caiete, bloc de desen, acuarele, plastilina, planseta de plastilina, etc si eventual un trening.
Pentru aceasta actiune ne gandeam sa strangem bani, mai putin treninguri, poate reusim sa le strangem din donatii pentru ca sunt relativ scumpe.
Sper sa fi fost cat de cat clara..am luat o raceala de la fi-miu si ma doare capul cumplit.