Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc) - 23
Raspunsuri - Pagina 18
papanash spune:
Laura, am intins la uscat hainute pentru ala mic, ca idee, are cine merge la posta dupa pachet ? sa stiu ce si cat mai pun in el.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arwen92 andra multumim ptr hainute si ptr carusel! sunt superbe arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! minunea mea pufoasa cu ochii albastrii |
Eu am fost doar curier
O mare parte din ele sunt de la Anuc
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
alex_andra spune:
kari, maine cand ajung la servici, iti trimit pm cu contul de euro.
BAZAR UMANITAR
alex_andra spune:
Referitor la capsunica, lasati-o, ca nu mor fara ea
BAZAR UMANITAR
alex_andra spune:
papanash, o sa treaca sotul meu zilele astea pe la tine cu punguta pt copii.
Eu, oricum nu ma simt impacata cu mine,mi se pare prea 'subtire' punguta, cum mai fac rost de niste bani o sa le mai cumpar cate ceva, carioci, plastilina, vad eu.
Si ma mai gandeam, cand o sa-i ducem la zoo, sa le cumparam niste dulciuri, ceva gen ,cate un croisant de fiecare, sau un pachet de biscuiti, etc.
BAZAR UMANITAR
LauraNicole spune:
Papanash,te referi la bb de iulie?Se duce taticul .
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
papanash spune:
ok Laura. atunci mai adaug si niste samponele pt copil, o paturica, vad eu ce mai am aici.
Alex andra, eu mai sunt doar maine in Bucuresti, dupa job plec direct la mama si ma intorc duminica seara. deci,mai bine ar fi sa vina de luni incolo, oricum nu le ducem pana atunci.
am deschis subiect la generale, se numeste "avem 80 copii" .
multumim mult inca o data fetelor pentru gazduire !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui papanash ok Laura. atunci mai adaug si niste samponele pt copil, o paturica, vad eu ce mai am aici. Alex andra, eu mai sunt doar maine in Bucuresti, dupa job plec direct la mama si ma intorc duminica seara. deci,mai bine ar fi sa vina de luni incolo, oricum nu le ducem pana atunci. am deschis subiect la generale, se numeste "avem 80 copii" . multumim mult inca o data fetelor pentru gazduire ! ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
oki, ramane pe saptamana viitoare, atunci. pana atunci , poate mai umblu la punguta
BAZAR UMANITAR
arwen92 spune:
ahhh...cum am putut uita?
ii multumesc si mamici cu initialele A.N din constanta ptr pachetelul primit!chiar azi am folosit biberonul cu setul ptr masa
lucrusoare superbe...si body-ul tip maieu cu "eu si tati o iubim pe mami"
multumesc din suflet!
multumesc si lui anuc
arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!
minunea mea pufoasa cu ochii albastrii
danielac spune:
Papanash, te-am intrebat si mai sus daca nu te superi, dam tot contul tau celor care vor sa trimita bani pentru rechizite? trimitem colete cu rechizite si haine de scoala tot pe adresa ta de la job? inteleg ca de saptamana viitoare incolo e ok sa trimitem, da?