Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc) - 23
Raspunsuri - Pagina 15
alex_andra spune:
Fetele, eu ma bag sa vin cu voi la zoo.
Dar am rugamintea sa luati in calcul urmatoarele:
1, daca e in timpul saptamanii, in rpima parte a zilei, anuntati-ma cu vreo 2 zile inainte, ca sa ma pot invoi de la servici.
2. Pe 17 iunie nu pot sigur, ca e ziua mamei mele.
3. Sambata pe 12 iunie am un botez.
In rest, sunt disponibila.
Mi-ar fi placut sa vin si cu eva, dar mai bine nu vin, pentru ca n-as putea sa ma uit dupa ceilalti copii, ca as fi cu ochii doar dupa ea.
Chiar, voi veniti cu copii?
In alta ordine de idei, am fost azi la cumparaturi, din pacate, am cam cheltuit banii si nu am putut sa iau decat asa:
- 1 set de creioane colorate de 24 de bucati;
- 4 lipiciuri
- 7 seturi de hartie creponata, de diverse culori.
As fi vrut sa cumpar mai mult, dar nu mai aveam bani la mine
Acum, sa vad zilele astea cum ajung la papanash sa i le dau, sau poate sa intalnesc cu altcineva dintre voi.
Sau daca mergem la zoo cat de curand vi le dau atunci.
Poate pana atunci mai reusesc sa mai cumpar si altele.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui papanash alex andra, eu sunt de vina pt capsunica, am trecut numele cu majuscule si de-aia nu te-a gasit , dar rectific acum ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
papanash, tai linistita, ca pot trai si fara capsunica
da' imi placea ca e colorata
oricum, nu o capsunica ma determina pe mine sa fac diverse chestii, le pot face foarte bine si fara.
BAZAR UMANITAR
alex_andra spune:
Am pentru Arwen92 o sacosa cu hainute, body-uri cu maneca scurte, niste bluze cu maneca lunga pentru la toamna, un trening, 2 perechi de incaltaminte pentru la toamna, un carusel superb, un sling din-ala fix, parca pouch se cheama, vreo 6 chitaitoare si inca 3-4 zornaitoare.
Mai sunt cateva lucruri prin punga, dar sunt zombi acum si nu-s in stare sa mai verific. O sa iau punga la mine si poate reusesc sa ma intalnesc maine cu ea.
Avand in vedere ca a mai primit hainute, eu zic ca Darius are suficiente hainute pentru o perioada.
Asa ca, daca mai poate cineva sa o ajute din cand in cand, cred ca acum ar trebui sa ne axam pe lapte si pampersi.
BAZAR UMANITAR
alex_andra spune:
Mai am de la anuc cateva rochite de 4-5 ani.
Cui pot sa le dau?
Dani, Laura, imi dati vreo idee?
Daca nu gasesc pe nimeni, le bag la bazar.
BAZAR UMANITAR
danielac spune:
Salutare!
Alex andra ai 1000 de capsunici din partea mea! legat de rochite ne gandim cui sa le dam si daca vine vreo idee... spun!
Papanash, daca strang rechizite le trimit tot pe adresa de la jobul tau? sa imi spui zilele cand esti la job te rog!
Fetelor, ce s-a intamplat cat am lipsit? ce s-a scris la Generale? luminati-ma si pe mine va rog!
In alta ordine de idei, bun venit noilor colege care vor sa ne ajute!
alex_andra spune:
of, am o dilema.
am o bluza de trening, un body cu maneca scurta, 3 tricouri cu maneca lunga, dar nu groase si un prosop de copii. Sunt curate, nu sunt rupte , nu sunt scamosate.
Dar mai au diverse pete, pe ici, pe colo. Nu stiu ce sa fac cu ele, ca parca nu ma indur sa le arunc:(
Sunt pentru varsta de 4-5 ani si sunt in stare buna, exceptand acele pete.
BAZAR UMANITAR
LauraNicole spune:
Asta mica,Arwen , intreaba daca poate veni cu bb ca nu are cu cine sa-l lase .
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
alex_andra spune:
unde, la zoo? cum sa nu
pana atunci ma vad si eu cu ea si-i dau pouch-ul ala si poate sa-l puna pe Darius in el
BAZAR UMANITAR
alex_andra spune:
Pachetul pentru Neli_ra pleaca maine.
Contine: 5 tricouri cu maneca scurta, o bluza cu maneca lunga, subtirica, o pereche de colanti, o rochita cu chilotei.
Acestea fiind spuse, va pup si va urez noapte buna
BAZAR UMANITAR
ancadragoman spune:
Fetelor ,Maria cand pleaca la circ cei de acolo le pun masini la dispozitie si ma gandesc ca poate au si cei de la zoo ceva de genul asta
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!