Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc) - 23
Raspunsuri - Pagina 13
alex_andra spune:
'Neata:)
eu astept in continuare sa-mi spuneti cata hartie creponata si cat lipici sa cumpar.
pup fetele.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
ancadragoman spune:
cate poti
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
Cricor spune:
La grupa mare sunt in medie 27 de copii.
Eu zic sa nu ne cramponam de cati sunt... o singura persoana nu trebuie sa ia pentru toata clasa nici unul din obiectele din lista. Banuiesc ca ei stau grupati la niste masute (nu-mi pot aminti cum era mobilata clasa aia), deci folosesc in comun toate rechizitele.
Alex_andra... vezi si tu cat costa hartia creponata (se vinde sau la bucata sau la set de cateva culori) si cumpara atat cat e pentru tine confortabil.... si un singur set e bun..se aduna.
Lipiciul solid e din ala de arata ca un ruj (glue stick)...cel lichid..nu's foarte sigura cum arata.
Eu plec din tara in iulie..si o sa cumpar de acolo seturi de carioci, creioane, acuarele si mai vad eu ...ca's la pretul imbatabil de 1 CAD / buc, ar veni cam 2.5 - 3 lei.
papanash, ne organizam cu o vizita spre sfarsitul lunii?
Corina
Edit: am citit si eu mai atenta raspunsurile de la topicul dela generale..si pe sincer, pe mine m-au intristat...nici nu pot explica de ce (deh' inginer).
LauraNicole spune:
Dragelor,va rog mult de tot sa-mi dati add la id-ul meu de yahoo messenger pentru ca am cate un comentariu asa de dulce pe care nu-l pot posta pe forum din decenta ,apropo de comentariile de la Generale : nickysweet4u !Acum ma scuzati,ma duc sa-i cer menajerei sa mai stearga odata praful si majordomului sa ma ajute sa-mi numar cecurile si banii din seif ca ma plictisesc !
Am gasit niste carti ff groase de colorat .Sa iau vreo 10?Ar fi de ajuns ?
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
alex_andra spune:
oki, fetele, ma descurc eu la cumparaturi:)
o sa iau hartie creponata si lipici. daca-mi mai raman bani, poate iau si niste creioane colorate.
laura, o sa-ti dau diseara add la yahoo, ca acu nu-s acasa:)
sa nu uiti de mesaj, pana atunci
si sa nu uit.
mi-a trimis kariguld pm ca plateste ea biletele la zoo si m-a intrebat daca poate sa-mi trimita mie banii de bilete.
daca voi nu aveti nimic impotriva, nu am nici eu.
dar, ma gandesc ca ar trebui sa stim cam cati copii se strang, ca sa stie si fata cati bani sa trimita
BAZAR UMANITAR
alex_andra spune:
eu de ce nu am capsunica?:(
nu de altceva, dar se vede dragut
BAZAR UMANITAR
ancadragoman spune:
kari
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra eu de ce nu am capsunica?:( nu de altceva, dar se vede dragut Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) BAZAR UMANITAR |
Ca esti la dieta si n-ai voie fructe!Ti-o dau pe-a mea?
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
ancadragoman spune:
si eu o dau
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
Cricor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra eu de ce nu am capsunica?:( nu de altceva, dar se vede dragut Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) BAZAR UMANITAR |
m-am autosesizat ...si-am zis intr-o postare de la generale...sper ca citeste cine trebuie.