Aspirante si Gravi Nou-Venite (96)-Felicitari Ale!
Raspunsuri - Pagina 8
trutzi spune:
Neata! fetele
Felicitari Alex! Sa-ti traiasca printesa! Sa ne pui mai multe poze
carmen Doamne ajuta sa fie
Unde sunteti fetelor? M-ati lasat singura.
Gravidutelor, nu ne mai dati pupicei
Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta
Arianna11 spune:
Neata fetelor
Ale e scumpica foc printesa ta,sa-ti traiasca si sa fiti sanatoase
Trutzi
Pupiceii de molipsire
DD ne-a daruit o minune 21+Alesia Maria
trutzi spune:
Multumesc
Citat: |
citat din mesajul lui polo OFFFFF, pup fata http://community.webshots.com/user/diove ASPIRANTA |
babiela spune:
neata fetele dragi am venit cu pupicei de molipsire
ale sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si papacioasa, eram sigura ca tu o sa-ti revii spectaculos
noi abia ne-am trezit de jum de ora, ieri am cam exagerat cu treaba, am gatit, am scos tot din camara si am facut curat, a fost mai greu cu urcatul pe scaun si dat jos lucrurile de pe rafturile de sus unul cate unul, apoi m-am gandit ca ar trebui spalat si frigiderul si dulapurile, frigiderul l-am spalat dar la dulapuri n-am mai rezistat decat 2 sertare. azi bag la spalat, pun aspiratorul si fac niste dovlecei umpluti, suficient nu?
va pupacesc fetele si sunt cu ochii pe voi
cora, lia, mvb unde ati fugit?
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen
---------------------
II BEBE
trutzi spune:
Multumesc
Citat: |
citat din mesajul lui Arianna11 Neata fetelor Ale e scumpica foc printesa ta,sa-ti traiasca si sa fiti sanatoase Trutzi Pupiceii de molipsire DD ne-a daruit o minune 21+Alesia Maria |
trutzi spune:
polo Cand te duci la eco?
arianna Cum te simti? Acum stai acasa?
polo spune:
La eco ar trebui sa merg pe 22 sau 24, dar nu prea mai am rabdare si avand in vedere ca prima oara a zis 17, parca inclin sa merg pe 17 .... asa ca depinde ce cat de rabdatoare sunt.
Daca merg pe 17 as avea 8 sapt si 5 zile si avand invedere ca ovu a fost cu o saptamana mai tarziu, ar fi real 7 sapt si 5 zile. Ar trebui sa se vada.
http://community.webshots.com/user/diove
ASPIRANTA
douradoudou spune:
feteor ieri sotul a fost bolnavior asa ca am stat numai cu el.azi e mai bine ..polo la 7 saptamani se poate auzi si inimioara deci te poti duce dar nu te duce mai devreme pt ca nu a ce sa vezi ..ale stiu ca acum nu ai timp dar cand mai poti vrem muuuulte poze cu karina e o frumoasaaaaaaaaa milioane de felicitari ..lia eu cred ca ne pregateste ceva pt ca altfel nu-mi pot explica de ce nu ne mai baga in seama..lia daca ne citesti da un semn de viata..mvb ne-ai parasit ????lorinsper ca esti mult mai bine ..si acum pe toate negravi (INCA) si gravi :
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 17+ cu