Bazar Umanitar * 22
Raspunsuri - Pagina 37
alexandrina spune:
Mesaj de la Luminita(Alex@Sara):
"Am scapat cu bine. Dariuca e speedy gonzales, si-a tras jos pansamentul, se joaca, mi-a gasit si ginere. Dimineata mergem acasa, abia asteptam. Pupici tuturor."
Si am o restanta de comunicat catre Flowers tot de la ea: a zis ca-i place foarte mult pijamaua.
Multa sanatate tuturor!
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
ada_coman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Deci ai platit produsele pentru Marius Andrei ? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
Pai chiar tu i-ai confirmat plata de 25 lei.
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
ancadragoman spune:
Pai stiu ca am confirmat o plata de-a ei dar nu stiam produsele
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
ada_coman spune:
citat din mesajul lui blue_rain ada, diferenta se datoreaza faptului ca intotdeauna rotunjensc, donez un pic mai mult, in special atunci cand am de achitat produse care insumeaza putin intr-un singur cont. tzontzo manager my life will never be the same, neither my ass.. George Oliver poze poze Tzontzo |
Deci, cei 11 lei sunt bonus?
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
blue_rain spune:
da, le-am achitat, am gasit si chitanta intre timp, daca e nevoie pot a o scanez si trimite maine
tzontzo manager
my life will never be the same, neither my ass..
George Oliver
poze
poze Tzontzo
ancadragoman spune:
sa imi dai adresa ta sa trimit petalele de trandafir
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
ada_coman spune:
citat din mesajul lui blue_rain da, le-am achitat, am gasit si chitanta intre timp, daca e nevoie pot a o scanez si trimite maine tzontzo manager my life will never be the same, neither my ass.. George Oliver poze poze Tzontzo |
Nu-i nevoie de chitanta, ca plata a fost confirmata. Doar sa ne spui daca suma e doar pt cele 2 produse, R179 (trandafirasii) si C143 (camasuta)?
Daria
Karina
POZE
Flowers spune:
citat din mesajul lui alina_5 Supralicitez R305,28lei. |
Ai mai zis o data !! Da mai mult!
anna-mama spune:
Bravo, Dariuca!
e simplu, doar sa vrei!