Bazar Umanitar * 22
Raspunsuri - Pagina 34
szivarvany spune:
Georgi, voi adauga eu cele doua conturi - Andrei si Alina.
Cazurile au fost scoase de la bazar, insa produsele donate pana la data respectiva isi pastreaza destinatarii
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
georgipuia spune:
Am citit cazul...mi s-a facut pielea de gaina... acum stiu sigur ca-s 2 cazuri diferite...desi as fi preferat sa nu citesc ca m-am infiorat toata!
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
ellinia spune:
Georgi, Andrei si Marius Andrei sunt persoane diferite. Cazul lui Andrei a fost scos de la bazar, iar hainutele care au fost donate pentru el initial raman in continuare pentru el. Cred ca mai bine ai discuta ce donatorul hainutei sa te lase sa pui toti banii pentru Marius Andrei.
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellinia Georgi, Andrei si Marius Andrei sunt persoane diferite. Cazul lui Andrei a fost scos de la bazar, iar hainutele care au fost donate pentru el initial raman in continuare pentru el. Cred ca mai bine ai discuta ce donatorul hainutei sa te lase sa pui toti banii pentru Marius Andrei. |
Sau asa
georgipuia spune:
Multumesc de lamurire, fetele... Vad ca-s multe licitatii finalizate si nemutate...
grati.ela spune:
Mamagiulia, am pus ieri papusile la posta. Imi cer scuze pentru intarziere (la inceput nu am avut cutie apoi m-au prins treburile). Taxele postale le-am platit eu. Am insa o intrebare: de ce a fost scos cazul lui Andrei? noutati am gasit aici http://www.andreidumitrescu.blogspot.com/
stiu ca toate cazurile sunt importante dar pe mine m-a impresionat tare povestea
georgipuia spune:
Astept si eu lamurirea situatiei... Graciela, decizi tu la final si ma anunti, da?
blue_rain spune:
Fetelor, care ma puteti ajuta cu produsele castigate de catre mine? Se poate sa-mi faca cineva un calcul cat vine pt fiecare cont? As putea sa achit maine produsele, vine soacra mea sa stea doua ore cu bebe ( apropos, vad ca sunt doua si la critice). Raman indatorata daca ma ajuta cineva.
tzontzo manager
my life will never be the same, neither my ass..
George Oliver
poze
poze Tzontzo
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grati.ela Mamagiulia, am pus ieri papusile la posta. Imi cer scuze pentru intarziere (la inceput nu am avut cutie apoi m-au prins treburile). Taxele postale le-am platit eu. Am insa o intrebare: de ce a fost scos cazul lui Andrei? noutati am gasit aici http://www.andreidumitrescu.blogspot.com/ stiu ca toate cazurile sunt importante dar pe mine m-a impresionat tare povestea "Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur |
Pentru ca, conform regulamentului, cineva-oricine, trebuia sa ne informeze aici, pe DC, despre acel caz. Insa de mai bine de o luna absolut nimeni nu ne-a scris o vorba.
Multumesc, le astept cu nerabdare sa le impart
diana2242 spune:
Am trimis pe mail o chitanta pt Bogdan 35 lei am fost direct la raifaisen si am completat si o cerere declaratie pt ca era o donatie,te doare capul cu astia.
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC