Bazar Umanitar * 22
Raspunsuri - Pagina 29
ducky spune:
Va rog sa verificati platile lui CRISTALUNA. Eu stiu ca K133 de aici http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5476286332613890770 sunt platiti si ei.
Azi ma duc sa-i mai pun eu 5 lei pentru R277 si a platit tot.
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgipuia Ancadragoman... ma intereseaza pe mine dimensiunile la acestipantalonasi... Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007) |
au 41 cm la crac pe interior si 25 de cm in talie dar au si elastic de reglat(o sa trec si la poza).Pe ei scrie 8 ani dar ii am de la o fetita de 6
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
szivarvany spune:
citat din mesajul lui alinamoro Daria, am uitat sa scriu ca duminica am intrat in posesia bluzitelor, foarte dragute! Rochita asta o duci iarasi la cumnata mea? Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze |
Da, dar imi cer scuze in avans ca doar joi pe 10 iunie, ca trebuie ca al meu coleg sa fie in ziua libera, ca si noi avem orarul de la 9 la 18 plus juma ora drumul si nu ajungem
Insa daca doresti, fac un colet micut maine si trimit cu posta, depinde de urgenta ! Si te rog sa-mi spui fara nicio problema daca vrei cu posta romana
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
alinamoro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamagiuliei
Da, dar imi cer scuze in avans ca doar joi pe 10 iunie, ca trebuie ca al meu coleg sa fie in ziua libera, ca si noi avem orarul de la 9 la 18 plus juma ora drumul si nu ajungem Insa daca doresti, fac un colet micut maine si trimit cu posta, depinde de urgenta ! Si te rog sa-mi spui fara nicio problema daca vrei cu posta romana Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela _"Meglio sole, che mall`accompagnate !" |
Daria, stai linistita ca nu-i nicio urgenta!
Nu vreau cu posta, oricum eu ma intalnesc peste 2 saptamani cu cumnata mea, e ok asa.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
georgipuia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
au 41 cm la crac pe interior si 25 de cm in talie dar au si elastic de reglat(o sa trec si la poza).Pe ei scrie 8 ani dar ii am de la o fetita de 6 |
Si fetita de 6 ani e asa... mai micuta si indesata sau mai slabuta? Mony are 110 cm daca nu ma insel si 18 kg... o sa-i masor acasa un pantalon ca nu ma pot orienta
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
ancadragoman spune:
Nu este slabuta,in poza este cea cu rochita cu floricele http://family.webshots.com/photo/2152459460101626593pSOfqW
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
ancadragoman spune:
adica sunt mari?
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
georgipuia spune:
citat din mesajul lui georgipuia Edit: am scris o groaza si cand am dat send s-a dus doar emoticunul Ziceam ca e destul de soliduta fetita, in comparatie cu slabatura mea.. numai la lungime sa se potriveasca... o sa masor acasa Si vroia cineva in urma costum de furnicuta, iar eu am facut o sugestie... o fi vazut? o fi raspuns? sa o lamuresc cu o pozica? tre sa caut in urma... Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007) |
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
ancadragoman spune:
si mai vreau si eu un costum de ciupercuta
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!