Bazar Umanitar * 22

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

la multi ani,tuturor copiilor,sa fiti sanatosi si sa aveti o copilarie minunata!

carmina,felicitari pt vestile bune!

dodo,leditia,multa bafta si voua!

au plecat colete de la mine spre:iasmin08,felicia74,rhyanna,ramona_patra si anna baby!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Mergi la inceput

alex@sara,imi pare rau,ca nu ai putut ridica rucsacelul...deocamdata eu nu am primit nimic...ma rog,doar sa nu se fi pierdut,daca totul este in regula,rezolvam noi cumva!
multa bafta va doresc si voua!

Blogul lui Mihaita
A&M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata!!

La multi ani, tuturor copilasilor nostri!!! Sa fie sanatosi si sa aduca bucurii parintilor!!!

Carmina, ma bucur si eu de vestile bune!

Luminita, pupam sa fie totul bine la spital, dupa aceea avem timp sa ne vedem sa rezolvam restantele (pantalonasii albi)!

Madyrizi, esti din Bucuresti? Maine vreau sa achit bluzita castigata, si vreau sa stiu daca achit si transportul, sau ne intalnim pe undeva prin capitala dupa! dar detaliile pe PM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

katty, eu locuiesc in militari. daca sunt mamici de prin crangasi, militari, drumul taberei, sa-mi spuneti si ne intalnim. mai departe nu am curaj sa plec pt. ca am un bb de 7 luni si un boboc de clasa I si e un dezastru continuu in casa mea.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai

Mergi la inceput

toate produsele pe care le-am castigat,le voi achita dupa data de 7 iunie,pe saptamana viitoare!

Blogul lui Mihaita
A&M

Mergi la inceput

supralicitez L471-22 ron!

Blogul lui Mihaita
A&M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Licitez D232-8 lei http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/D912Luni#5477152444856782946

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RHYANNA spune:

va pup pe toti!!!!!!!!! sa va traiasca copilasii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Neata mamici, copii si copilasi....Sa ne traiasca strumfii si ma bucur ca va gasesc vesele si pline de vesti bune...

Carmina ma bucur ca te-ai linistit si-s tare curioasa daca nu ti-a dat Ursuleanu nimik pentru imunizare... oare in noul club de care scria papanas mai in urma, putem dezvolta discutia asta???

Ancadragoman... ma intereseaza pe mine dimensiunile la acestipantalonasi...

Momentan ma opresc aci ca am de platit produse si nu as vrea sa sar calu...

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Actualizez si apoi mut licitatiile.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput