Aradence DC (143)
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica70/monica70.jpg)
monica70 spune:
FLAVIA tare ma tenteaza sa vin ca duminica se arata soare si pana la 26 de grade Nu stiu ce sa zic,eventual daca reusesc sa o culc pe Diana sambata inainte de ora 22 - ea care se culca dupa 23
as incerca sa mergem si noi.Chiar si cu dintii mei la purtator
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
cristinacsa spune:
No revin...
Anca16, felicitari!
Relusha, felicitari si tie pt bebe 2!
Miha, super ca le-ai rezolvat pe toate...Si felicitari lui Alex!
Fetele n-au fost sapt asta la scoala, din motive de greva...La inot mai merg, dar nu in fiecare zi, uneori si mai devreme, nu intotdeuna de la 16...
Azi am vazut-o pe Nico cu Bogdi, care e leit Nico...
Merg la nani...
cristina si gemenele
Relusha spune:
`neata,
vad ca Ada nu o ajuns la calculator, asa ca in dimineata asta servesc eu
multumesc frumos pentru felicitari si urari, sa va auda Doamne-Doamne, sa fie macra asa cum a fost cu Radoze..... si sarcina si nasterea si dupa ce am venit acasa....
Moni, profit de perioada asta, in care doar sotul merge la munca, daca eram acasa nu cred ca venea asa repede bb2.... Zici ca esti fomista si pofticioasa rau, dar sa stii ca nu se vede din poze....am vazut si diploma Dianei, un flacau mare mergaret, felicitari pentru masina....asa cum imi aduc aminte....sunteti o familie frumoasa...(doar pozele voastre le pot vedea
)
Somleac, felicitari pentru ziua de ieri, ma bucur mult ca a fost totul in grafic....
anca16, felicitari mamico!!!! eu l-am alaptat la cerere, cand cerea ii dadeam si am avut noroc ca nu a avut deloc colici....ceai am inceput sa-i dau acuma pe la 11 luni, iar apa de pe la 9 luni....a papat san pana la 3 luni si apoi formula....
86cmm, sarcina usoara in continuare si o nastere usoara si la termen...stii ce o sa fie....?
ce fain, mergeti la Timisoara, distractie placuta!!!!
invat si eu de la voi cum o sa fie pe viitor....
Moni, pai spunei clar la Diana, vrei sa mergi la Timisoara, te culci mai repede, nu te culci nu mergem....scurt!!!!
va pe toate si sa aveti o zi buna!
Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) si bebe2 e pe drum
9+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adablackcat/adablackcat.jpg)
adablackcat spune:
Ioi Diana, era Batman Vlad, dar si-a dat jos chestia aia de pe cap si sper ca de-aia nu te-ai prins. A iesit fain costumul lui Vlad.
Miha, felicitari lui Alex! Si tie!
Anca16, sa-ti traiasca puiutzul! Si eu am alaptat cand le-a picat bine pruncilor. Si pentru colici si la noi a functionat bine Debridat-ul ca la Flavia. MAi bine nu-i da nimic din biberon, nu are nevoie de nimic altceva decat laptic pana la 6 luni. Inclusiv apa o contine lapticul nostru.
Moni, ar fi fain sa vii, pana atunci poate ridici si pedeapsa.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adablackcat/adablackcat.jpg)
adablackcat spune:
De cand suntem mutate cu Prieteni dintotdeauna la Timp liber??? Asta-i timp liber??????
Mai Flavia, tu m-ai invatat ce trebuie, dar eu am fost cu alt aparat la carnaval, nu cu al meu. Asta-i problema...
Moni, nici eu n-am auzit de dimplome de-astea. Ai nostri au in fiecare an diploma de absolvent.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
monica70 spune:
Buna dimineata.
RELUSHA mersi de aprecieri.Chinezii n-auzira de dropshots sa il blocheze si p-asta ? Sper sa ai noroc ca bebe 2 sa fie la fel de cuminte ca Radu.
86CMM chiar asa stii deja ce va fi bebe?
CRISTINA deci ale tale fete-s happy in vacanta
ADA ioaii ... diplome de absolvire? Si asta e buna! Io tin minte ca am luat odata intr-o tabara diploma cu titlul "cea mai reusita masca" ca facusem carnaval.Dar tare-s curioasa ce concurs "micii poznasi" o fi fost ala de le-au dat asa calificative gen destept,cuminte etc. ?
Si eu ieri am observat ca ne coborara astia la subsol,la "timp liber"
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
adablackcat spune:
Da mai Moni, pentru fiecare an de gradi avem diploma de absolvire... Ce stii tu, o fi Diana cea mai desteapta, dar ai nostri sunt cei mai absolviti!
Relusha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adablackcat Da mai Moni, pentru fiecare an de gradi avem diploma de absolvire... Ce stii tu, o fi Diana cea mai desteapta, dar ai nostri sunt cei mai absolviti! ![]() ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006) |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Mirela, mamica fericita de
![](copilas.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](gravida.gif)
monica70 spune:
ADA le mai lipsea si o toca d-aia de absolvent A voastra e gradi particulara cumva? Ca nu mai stiu ...
Maine-s programata la dermatologie la Stoica pentru alunita aia.Azi-dimineata m-am trezit ca era sange pe cearceaf si a mai sangerat odata asa chiar cand ma intalnisem cu Flavia,ea a vazut ca-s patata pe tricou Imi si tot vine sa ma scarpin.Sigur trebuie sa mi-o scot de-acolo urgent,dar daca vrea sa mi-o scoata la cabinetul lui particular ma usuca de bani din ce preturi am vazut pe net la asa ceva