Aradence DC (143)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
citat din mesajul lui adablackcat

Alina, super faine pozele, mult mai clare decat ale mele, ca io tot nu m-am prins pe ce trebuia pus aparatul ala... Dar filmuletul nu merge, cred ca e pe privat iar.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Incearca acum, la mine merge.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Mey, ce poza i-ai tras la barbatu-meu!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALINA chiar ca-s mult mai faine pozele tale!
ADA am de ales intre a arata ca o baba cloantza sau de a nu manca nimic (asta in caz ca ii lipesc eu asa artizanal caz in care pica imediat ce musc din ceva ) Deci cum naiba sa vin? Io is si mare fomista si pofticioasa rau Nu mai zic de Diana care e in ultima vreme fitzoasa rau si pe locul limpede, dar daca nu-si face somnul ! Numai imi mananc nervii pe-acolo cu ea.Oricum la ora asta e inca pedepsita si dupa cum evolueaza nu-i ridic in graba enbargo-ul

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Aaaa si la voi la gradi sunt asa educatoare duse cu pluta?
Ca uitati cu ce diploma adusa de Diana m-am trezit azi http://www.dropshots.com/MONICA2010#date/2010-06-01/14:51:23
D-alea cu premii intai,doi mai inteleg dar asa ceva ... Ioaiii si educatoarea lor in varsta e Lenuta,iar de sf.Elena bineineles ca nu m-am prins ce si cum la cat is de batuta in cap.Si merge mami dupa Diana sa o scoata,iar Diana striga in gura mare "BUNI N-AI ADUS FLORI???" Mami saraca s-a tot scuzat ,ca nici ea nu-si daduse seama ... de obicei ea ma atentiona la asa ceva ca io-s aeriana cat cuprinde.

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Moni, io n-am mai auzit de premiu pentru cel mai DESTEPT...
Si Adelina se "crizeaza" in ultimul timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ma Ada, io am vrut sa te invat sa faci poze cu aparatu tau cand am fost la tine la clatite da ai zis ca stii si amu iaca ce facusi m-ai facut de toata jena ca nu is profesoara buna .

Moni fa cumva sa veniti, oricum vor fi copii maraiti printre ei, ce ti-e unul ce ti-e doi, asa e mai usor de suportat cand is mai multi . Da de ce e pedepsita Diana?

Alina, Ada vru sa arate ca si tata a fost prezent .

Relusha, felicitari pt bb2, mama ce curaj ai . Azi m-a mai anuntat o prietena ca va avea bb3 . Ma bucur pt cine are curaj de bebe multi ca is tare faini, da pe mine nu ma vad cu atatia.

Mergi la inceput

Citat:
Alina, Ada vru sa arate ca si tata a fost prezent .

Am pus poze cu bb Oana, AICI. Sa vedeti cat ii de scumpa!

Mergi la inceput

FLAVIA nu stiu cum naiba sa fac ... Pe la ce ora ati planificat intoarcerea? E pedepsita fiindca e exagerat de obraznica si neascultatoare.Si mai nou si in public
ALINA si pe mine m-a bufnit rasul cand am citit.Macar de as stii ce-a "realizat" de-au catalogat-o asa Dar la asa titulatura zau ca mi-e si jena sa le intreb p-alea ce si cum !
Dulcica foc finutza ta!

Mergi la inceput

Moni, am uitat ...felicitari Dianei pentru premiu!

Citat:
Dulcica foc finutza ta!

Si ce cumintica ii! Poti sa faci ce vrei cu ea ca nu plange deloc, m-am indragostit de ea. Mi s-a facut pofta de bb!

Mergi la inceput

ALINA pai da-i bataie atunci.Numa' vezi ca aparentele inseala.Si Tudor ne-a fentat rau,pana la 5 luni parea bebele perfect.Iar acum nu vrei sa stii

Mergi la inceput