Aradence DC (143)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Clau ce fain, eu cand am ajuns acasa Matia a inceput sa planga ca in parcul copiilor nu-l duc?

Victor langa mine canta un cantecel cu "gina logica" adeca gradina zoologica, intelegeti voi.

Na ma bag la poze.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CLAU ce fain
MIHA mortal Matia deci ar mai fi putut
DIANA11 si eu aia voiam sa zic: ma bucur ca v-am cunoscut live.Alexandra e delicioasa

Tudor a cazut la datorie,dar Diana a zis ca ... "nu poate sa taca" ,asa ca inca e dincoace la Tv la desene O sa o pun in pat cand va putea tacea .Si prevad ca isi va aduce aminte si ca trebuie sa ii citesc.
Edit ca uitam: si eu vreau musai filmul din statia de tramvai Da' si pozele din zona is de coma

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

si io a 3-a
Timi

Mie pe langa ca mi-a mers greu descarcatu pozelor mi s-a si terminat bateria, deci astea sunt doar o parte din poze...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Somleac

Clau ce fain, eu cand am ajuns acasa Matia a inceput sa planga ca in parcul copiilor nu-l duc?

Victor langa mine canta un cantecel cu "gina logica" adeca gradina zoologica, intelegeti voi.

Na ma bag la poze.

inset ca ii lese
E mortal Matia cum vorbeste
Iar Vic un erou...sa nu doarma el pana in tren

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Salut! Noi pe la 9 si ceva am ajuns casa ca am mai mers si la strand. Piticii dorm de un sfert de ora. Merg sa vad pozele cu Cipri pe lapropul lui.
Si noi ne-am simtit excelent!

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Poftiti de luati

Este destul pentru toata lumea!...sper :)
Eu am venit azi de dimi, desi eram schimbu 2, dar are Raul serbare Oricum sunt ZOMBI! Zici ca ieri am fost la sapa atat de umflate imi sunt mainile si picioarele

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Saluti! N-am vazut nici o poza, nici pe ale mele inca. Au adormit amandoi in masina, nici la Clau n-am ajuns si ei dormeau. Iulia s-a trezit acasa, am bagat-o in vana, apoi l-am trezit pe Vlad sa-l spal. Foarte greu mi-a fost cu el ca a tot plans, ca-l doare gatul, apoi ca-l doare urechea...dar inainte de 21 dormeau amandoi. I-am pus otocalm in ureche si au dormit rupti pana dimineata.
A fost super ieri, Vic a adormit in tren lasat pup cu capul sprijinit de cosul de gunoi langa geam, noi credeam ca se joaca acolo, pana l-am vazut ca-i pica capul intr-o parte. Intru la poze si revin.
Aaaa...super faina Alexandra cu firea ei justitiara, ma bag sa vad pozele de cand a cazut in apa.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

`neata si de la noi,

Moni si Clau m-am delectat cu toate pozele....multumesc frumos...se vede ca a fost distractie maxima ieri la Timisoara.... (doar pozele voastre le pot vedea....)

Clau, multam de cafea.... Doamne slabanoaga mai esti....sa-mi dai si mie "reteta", dar dupa ce nasc....

Va pe toate si sa aveti o zi buna

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) si bebe2 e pe drum
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Va mult de tot, m-am simtit si eu super cu voi.

Am o zi turata rau ca ma fac bucuresteanca si mai am o gramada de pregatit si lasat in regula pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Acum ma uit la poze, am vazut deja a lui Moni.
Vai ce faine sunt si ce v-ati distrat, se vede din poze!!

Noi aseara la 12,30 am ajuns de la Tinca, ca de obicei.
Imi beau cafeluta si vizionez si restul pozelor.
A, sunt libera azi.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput