Aradence DC (143)
Raspunsuri - Pagina 13
monica70 spune:
ALINA evident ca voiam sa scriu 7,35 Am editat sa nu derutez lumea.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
flavia ramona spune:
Moni, eu la Bogdi si la Lisa le dau de dimineata ceva pantaloni lungi, tricou si ceva bluza peste, iar in rucsac pun pantaloni scurti, inca un tricou si inca o pereche de ciorapi. Pun de papa cornuri cu crenvursti si simple, pufarini, iaurt, pufuleti si daca nu uit sa ii zic la sora-mea sa ia, niste banane. Oricum o sa pape fugitiv, dar macar cand mergem incolo vor manca pe tren.
Inca o data trenul pleaca din gara la 7:52.
flavia ramona spune:
Moni, am 50 de baloane, da din pacate nu am gasit de-alea cu maner cum a luat Miha anul trecut, da am panglica sa le legam. Oricum si anu trecut s-au jucat putin cu ele, ca in rest le-am purtat noi.
anca16 spune:
Fetelor,apelez din nou la experienta voastra.Bebele meu ieri si azi nu a dormit mai nimic ziua..il alaptam si dupa 10-30-60 min se trezea, plangea si trebuia iar sa il pun la san.Sunt stoarsa de puteri deja si sunt si ingrijorata pt ca nu mi se pare chiar normal...nu ca ar fi o regula,dar din cate am inteles ar trebui sa doarma macar 2 -3 ore, pe cand al meu daca ajunge la 2 ore e deja o performanta.Lapte din cate vad eu am, deci nu stiu daca ar putea fi problema ca nu suge suficient, insa de multe ori adoarme la san si oricat ma chinui sa il trezesc, nu merge...daca il pun in pat, se trezeste dupa cum spuneam mai sus.Voi ce ziceti? E normal sa fie asa activ la nici doua saptamani sau o fi avand alta problema? Am incercat si suzeta dar nu prea o accepta, cateva minute merge pacalit.
Mamica de Razvan (24.05.2010)
diana11 spune:
Ati facut bagajele?
Eu acum ma duc sa o culc pe Ale.
Deci, la 7,35 in gara.
Si eu ii pun un schimb de haine Alexandrei, sandvis( sau cum s-o scrie), turta dulce, apa si ....voie buna.
Noapte buna si ne vedem dimineata!
cristinacsa spune:
Anca , imi aduc aminte ca si ale mele dormeau f putin ziua...Las ca vin si vremuri mai bune...Noaptea doarme?
No distrctie placuta, nu venim miine, mergem la cules de cirese...
Cristina si gemenele
DianaR spune:
Anca felicitari, sa-ti traisca bebelul!
Bebelusii au asa numitele pusee de crestere. In puseele astea de crestere sug f des si stau mult la san. E modul lor de a spune sanilor ca e cazul sa produca mai mult laptic si sanii reusesc sa ajunga la noul nivel de cerere in 1-2 zile. Este f important sa-i dai oricat de des cere si sa nu cedezi tentatiei de ai da completare cu biberonul.
Poti incerca, ca sa nu adoarma, cand il pui la san si vezi ca scade ritmul la supt sa-l freci de manute, sa-i misti degetelele, sa il gadili pe talpa, sa-l piscali pe obraz sau de ureche. Mai merge si sa apesi de mamelon intr-o parte astfel incat sa-i iasa o idee din gurita, sesizeaza ca-i "pleaca" sanul si se trezeste imediat si apuca vartos de san.
Fetelor distractie placuta maine, pe mine nici legata nu ma trageti maine la ora aia in gara...
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
flavia ramona spune:
Abia amu am reusit sa pun piticii in pat.
Anca, nici Bogdi nu dormea mult ziua, reprize mici de somn. Dormea tun insa afara daca ne plimbam, asa dormea si 2-3 ore, dar in casa nu. Si-a reglat ulterior somnul si dormea de ori ori pe zi cate 1,5-2 ore, dar nu mai stiiu exact la cate luni s-a reglat. O sa fie bine o sa vezi. Cand adormea la san eu il tineam pe Bogdi de nas ca sa se trezeasca.
Atentie la ce ti-a zis Diana, eu sunt patita, a avut un puseu de crestere pe la 4 saptamani de am zis ca nu mai am destul lapte si nu se satura asa ca i-am dat lapte praf completare. Intre timp am cercetat pe net si le-am intrebat de fete, am aflat de puseurile de crestere si am inceput sa beau ceai de soc pt cresterea lactatiei. Problema a fost ca in cele 3 zile in care bause din biberon smecheru s-a obisnuit si nu a mai vrut san asa ca o zi ne-am chinuit amandoi, el urla la san eu mai ca plangeam cand il auzeam, dar nu m-am lasat si de foame a luat sanul din nou si apoi am alaptat 1 an si 1 luna. Daca atunci nu aflam despre puseurile de crestere sunt convinsa ca as fi ajuns sa intrerup alaptatul.
Bafta.
Gata, fug la dus si ma pun si eu in pat.
Claudelu spune:
NO gata bagaju, pregatit haine, pregatit copil ...fug si io la dus si nani ca dimi sa fim apti de distractie
Miha, sa ne ferim de jandarmi
ne vedem dimineata in gara...unde vom fi noi si boschetarii
Claudia si Raul-Andrei
Somleac spune:
Victor nu doarme inca. Eu am de lucru si-s cu laptopu in pat langa el.N-am pregatit nimic, nici haine nici papa. Este vreme dimineata. In schimb am luat baloane din alea de sapun. O plasa.
Anca nu te alerta. Daca inceteaza plansul in momentul in care il iei in brate sau il pui la san, atunci sigur nu-i nici o problema care sa te ingrijoreze. Trimite-l la plimbare cu sotul sau cu oricine prinzi de fraier. Ca sa te poti odihni, sa nu te epuizezi. Cred si eu ca este vorba de puseul de crestere de care zicea Diana.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008