Aradence DC (143)
Raspunsuri - Pagina 10
Claudelu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ILDI25 Nu stiu daca ati stabilit ora si alte cele ,acum n-am timp sa citesc ,numai v-am anuntat sa stiti ca venim si noi ,sa nu ne lasati prin gara Ildi cu David(2.05.2006) si Ivett(25.07.2008) |

exact la asta ma gandeam si eu...sa nu ne lasati prin gara 
Io abia astept sa mergem la Timi si ma bucur ca un copil de aceasta excursie
Va spun adevarul...duminica, printre reprizele mele de somn ma holbam pe geam si cum n-am deschis calcu, ma gandeam la voi ca ce fain ca nu ploua si aveti o zi cat de cat faina...da oricum eu eram cu o mare tristete in suflet...ei da acummmmmmmmmm, sunt

ce sa punem cu noi? voi astea experimentatele
miRelusha
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit! 
Claudia
si Raul-Andrei 
Claudelu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinamoro Am pus poze de la serbarea de ieri de la Polivalenta, incepand de AICI si un FILMULET. ![]() Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze |
am vazut mare parte din poze si se vede ca a fost o serbare tare tare reusita!
Voi nu veniti la Timi?
Miha, super ca le-ai anuntat si pe fete din Timi!
Chia asa, care face o lista sa vedem ce si cum si cate si cativ
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit! 
Claudia
si Raul-Andrei 
diana11 spune:
http://entertainment.webshots.com/photo/2812325310106538333wfFHwg
Aici este la carnaval la noi!
Textul de pe diploma era: se acorda prescolarului...pentru rezultate deosebite in cadrul activitatilor instructiv educative, pentru manutele iscusite si zambetul sincer si curat din anul scolar...
Iar ca motto "fiecare copil pe care-l instruim este un om pe care-l castigam" (V. Hugo)
Mie mi-a placut
ce au scris doamnele. Ele oricum sunt deosebite!
Si noi o imbracam pe Ale mai mult dormind, ea oricum se alinta si asteapta sa o cocolosim dimineata si noi ne conformam.
Flavia, bun ceai a facut Ale![]()
Fetele, eu incerc sa fac turta dulce pe duminica, sper sa-mi iasa.
Eu ma bucur mai ceva ca Alexandra, ea nici nu prea stie ce vreau eu sa fac duminica.
diana11 spune:
Am vazut si eu pozele. super! super!
Foarte frumoase costume! si copilasii bineinteles!
gabitzica spune:
V-am mai citit pe fuga dar nu am apucat sa scriu...
Nu stiu daca venim la Timi... duminica e singura zi din saptamana cand suntem toata familia( noi 4 adica) impreuna. Plus ca de abia ii scol pe prunci la 7.30 sa ii duc la gradi
, daca mergem duminica ar trebui sa ii trezesc si mai devreme. Sa nu mai spun ca duminica e ziua in care pot sa dorm si eu pana pe la 8-9, depinde cand se trezesc copiii.Sambata ma trezeste laptarul la 7.30
. Ce sa mai spun cat sunt de obraznici si neascultatori. Ma mai gandesc...
adablackcat spune:
Gabi, si ai mei sunt obraznici si neascultatori pana in panzele albe!!! Ma termina cateodata psihic, dar sper sa-si mai revina cu vremea... Mi-ar parea rau sa nu veniti!
Clau, luam tot ce poate fi rontait (pufuleti, pufarini, covrigei, orice), pe tren le punem sandviciuri si apa ca acasa nu apucam sa mancam, si poate le e foame si pe la Zoo pana ajungem pe centru sa infulecam ceva.
A fost foarte fain ieri la Finala, am si castigat din cate am auzit, ca eu n-am ramas pana la final. O sa puna Alina poze ca a facut Calin multe. A fost si Flavia sa ne sustina. Multu Falvia!
Eu va invit maine la Timi la Expo de utilaje agricole daca vreti sa se urce pruncii prin tractoare si combine. O sa fiu all day long acolo.
Luati si o 

de dimineata!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
cristinacsa spune:
Am vazut pozele cu Ade si Alexandra.Tare frumosi sunt copilasii. Ade a crescut...
Fetele au miercuri serbare...
Nu stiu nici eu daca mergem la Timi, va mai scriu...
Cristina si gemenele
Relusha spune:
`neata,
anca,
felicitari pentru un bebe asa de mare...bine ca acuma sunteti bine...asta conteaza cel mai mult....
86cmm,
felicitari....fetita ne dorim si noi, dar eu simt ca tot baietel va fi....
ce nume interesant ati ales....
flavia,
sa foloseasca Bogdi trotineta sanatos....
ada,
ce program incarcat ai....spor la toate....
claudelu,
bine v-am regasit...
sa iei aparatul foto cu tine la Timisoara....![]()
ada, utilaje agricole....?
multumim de cafea, dar nu avem voie...![]()

Mirela, mamica fericita de
RADU-DEIAN (07.06.2009) si bebe2 e pe drum
9+
adablackcat spune:
Mirela, mie mi-a tot recomnadat Teaha sa beau cafea in sarcina, ca aveam tensiunea f. mica. Si am mai auzit si la altii. Eu n-am baut oricum, ca nu-mi trebuia neaparat si n-aveam chef sa-mi fac.![]()
Deci:
Miha + 4
Flavia + 2
Nico + 2
Ada + 2
Diana11 + 1
Clau + 1
Moni + 1 ?
Ildi + 2
Gabi + 2 ?
Am uitat pe cineva????
Edit ca uitai de Lisa.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

David(2.05.2006) si 
(31.08.2006) &