Fulguleti de nov-dec 2006 (231)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

La multi ani Roxanica!

Sa fii sanatoasa si fericita si sa faci cat mai mult din ceea ce iti doresti.. alea cu plimbarile si relaxarea si alea, alea..

acu sa nu te amagesti ca io una sunt zen.. numa ieri o ditai criza de nervi.. asa, sa nu pierd antrenamentul

Citat:
citat din mesajul lui Dia1609
roxanica draga am ras de una singura... tu niciodata nu vei putea fi cu sprancenele unite si gura punga pt ca pur si simplu nu-ti permite fizionomia

Subscriu!

Mey, Maria este o dulceata blonda.. si ma face sa visez la rochite si papusi si fundite si.. si..
dar io ma declar pe zi ce trece tot mai inamorata de David.. straluceste ca un star de cinema.. are un zambet si o sclipire..

..timpul sterge totul, dar focul naste foc (Iris)

Mergi la inceput

Dia, danke pt mesaj.

Dandusa.. inca habar n-am.. planurile noastre sunt intr-o permanenta ajustare..

Dianocico, sa salvez linkurile. Multam.

Citat:
citat din mesajul lui diamat
sunt sigura ca stfei cere machiaj pt ca te vede pe tine. cum sunt sigura ca si d ar cere daca m ar vedea pemine .

Asa zic si io.. G acu a inceput sa ceara cercei.. de ceva vreme mai port si io cercei.. si-a vazut si-un inel..

tema cu produsele romanesti:
da, in masura in care produsele ma satisfac le aleg pe cele romanesti.. dar nu-i tocmai usor.. la cat de putin se mai produce la noi in tara

Donia, pare rau pt intepatura.. si asa aproape de ochi.. bine ca s-a terminat cu bine.

Yagmur, si unde zici mata ca te-ai rotunjit??!! Ai?! Astept!
In schimb Luca a crescuuuut.. da, si io sunt de parere cu Danutz.

Apropo, si G e asa fericit ca s-a tuns.. el a cerut.. si dupa nici 2 saptamani ne-a cerut sa-l tundem iar.. ca "uite, iar a crescut parul si-l musca"
Dar lasa.. vine ea toamna si iarna si (speram si) buclele la loc..

Mergi la inceput

Laura, dintr-o perspectiva oarecum diferita decat a ta

1. cum poti fi sigura ca acel baietel n-a facut nimic sa-l provoace pe Dani?
.. unii sunt maestrii sa racaie numa din vorbe.. nu mai vb de privire/atitudine/..

2. sangele curgand poate fi impresionant.. dar este perfect normal. Copiii cad.. isi rup buza, julesc genunchii, sparg capul, .., ..
Si daca acum mai rar se ranesc astfel .. mai incolo, cand mai cresc, chiar ca aceste incidente se mai intampla.. si nu atat de rar pe cat ne-am dori...

Si da, nu este ok sa impinga cata vreme sunt catarati undeva, sus adica, pt ca se pot lovi rau. Dani tb sa simta din tonul/vocea voastra, voce calma si serioasa, ca a impinge pe cineva de pe topogan nu este permis... si de ce. Tre sa simta ca este ceva serios si nenegociabil.

.. se pot parui in liniste pe pamant

Si NU poti sa prevezi NIMIC 100% .. poti doar sa incerci, fara sa faci din asta o obsesie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

Laura, eu recunosc ca stau foarte aproape de Dragos mereu mai ales dupa ce a muscat foarte tare un copil, am simtit ca mor, mi-a fost foarte rusine. Acum mi-e teama sa nu raneasca pe altcineva. Totusi realizez ca nu este in regula cu mine, am impresia ca tocmai asteptandu-ma sa fie agresiv, cu atat mai mult este.

Deseori simt rusine pentru comportamentul lui fara nici un motiv. Adica numai mi se pare ca se comporta aiurea. Chiar ieri Dragos se juca cu niste copii un pic mai departe de mine si vad cum vine o fetita dintre copiii cu care se juca sa se planga la mama lui de Dragos, am simtit ca intru in pamant. Fetita era suparata ca dupa ce venise el nu se mai jucau de-a sirenele ci de-a dinozaurii… Sau m-am mirat cand o mamica cu care ma intalnesc in parc mi-a zis ca Dragos e cuminte!

Eu lupt cu mine cand mergem in parc sa fiu relaxata, sa nu mai rasuflu usurata cand plecam.

Am avut si un moment in care ne-am intalnit cu o fetita tare finuta si l-am avertizat pe Dragos sa se comporte frumos cu ea. A fost groaznic, a harjonit-o intr-una, a tras-o de par si de rochita, si pentru ca fetita a protestat i-a vorbit urat si i-a dat un picior. Adica s-a comportat exact cum m-am asteptat…

Totusi dupa cateva episoade de agresivitate am inteles ca totusi nu imi pot permite sa-i pretind sa se inteleaga cu absolut toti copiii, evit locurile de joaca mici, cu putine resurse si multi copiii, unde ar avea motive de cearta, incerc sa ne intalnim cu copiii pe care ii cunoste, care ii sunt dragi.

Si asa cum mi-a spus si mie o draga mamica cand eram foarte suparata din cauza muscaturii de care ziceam mai sus, iti spun si eu tie. O sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

Dragos e regina. De vreo doua luni. Spune tuturor, farmacistei, vantoarei de la chiosc, vecinilor, prietenilor, toti ii spun ca ar trebui sa fie rege sau print, el o tine pe a lui. Eu sunt regina mama, taica-sau la inceput era regina tata, acum e regele. Teodora e printesa lui.

Si ar vrea sa iasa afara in fusta de regina, ar vrea sa traiasca intr-o tara in care baietii se imbraca in fusta. Pe plaja era bucuros cand ii puneam fusta mea cu flori in chip de rochie de regina... Isi face coroana din sinele de tren. Poarta papuci de regina, adica calca pe calcaiul pantofilor lui si-i transforma.

M-a intrebat daca toata lumea crede ca e fata, el are parul mai lung, si eu am zis ca da, multa lume crede asta si el mi-a zis ca nu-l deranjeaza.

Acum nu mai vrea sa se lase tuns ca a facut poza de pasaport si nu se mai poate.

E amuzant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Buna
Nu am mai intrat de ceva vreme
am vazut poze cu copii minunati
pun si eu 2 cu Oana care a crescut, e un copil minunat, o iubesc de sunt sufocata de atata iubire
http://picasaweb.google.com/diana.tutulan/Desktop#5480317827791853650

mai intru...sper
diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

LA MULTI ANI Roxanica!
Sa fii sanatoasa si fericita! Sa te bucuri mereu de familia ta frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Raza de soare, LA MULTI ANI!! Sa ai parte de toata fericirea alaturi de familia ta minunata
Danutz - verdeata este din Gradina Botanica
Ma pregatesc sa plec spre Luca... abia astept sa-l vad tuns..

Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui acs

LA MULTI ANI Roxanica!
Sa fii sanatoasa si fericita! Sa te bucuri mereu de familia ta frumoasa!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

cand, azi? si io de ce nu stiam?

Roxanica sa ne traiesti, sa fii mereu sanatoasa, fericita si linistita, sa iti aduca copiii tai minunati mai multe bucurii si fericiri decat poti duce!!! sa nu te schimbi .

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Sar'mana , fetele mele dragi !
Am bagat la gratare in w-e, din alea cu mujdei cu verdeatza si castraveti muratzi si smantana, stiti?? si salata de beuf, vinete, cas de oaie, urda, rosii, supa din aia bunaaa de pui de tzara de la maicutza mea, tort diplomat facut de mine...produse 100% romanesti, Dianocicooo Va servesc cu mare drag si va multumesc pentru gandurile frumoase !
Mai vorbim !

Roxana, mamica lui David (20 noiembrie 2006 ) si a Mariei ( 2 octombrie 2009)

Mergi la inceput