Fulguleti de nov-dec 2006 (231)
Raspunsuri - Pagina 5
Dia1609 spune:
lacramioara, oana pur si simplu stie ca nu sunt pt copii, ca face bubite dc se da cu ele, etc.
are oja de copii, care se spala cu apa si atat. stie ca nu se pune problema s-o dau cu fard si alte cele, dar ii place sa se dea cu crema de fata si de corp ca si mami (si are crema ei de fata si de corp de la badger, mirose minunat si e incantata de ea). si mai are balsam de buze (inclusiv din ala un pic sclipicios) si se da incantata cu el cand eu ma rujez. dc nu-si gaseste balsamul , imi cere rujul meu, dar nu i-l dau. acum are cel putin 3 balsame de buze (cu fps, cu sclipici si simplu) si nu si le mai rataceste pt nimic in lume . ca o paranteza, intr-o zi o astepta taica-sau sa iasa odata pe usa sa mearga la gradi si ea i-a raspuns: "nu ma mai grabi atata, nu vezi ca nu-s rujata? "... e tare tantosa, are ruj (adica balsam), posetuta cu telefon, etc, etc...
dar acum nu mai cere nimic de la mine, e multumita cu ale ei. si eu sunt multumita ca are numai chestii pt copii si sunt bio/organice si nu-si pune nu stiu ce porcarii pe ea. eu pur si simplu i-am explicat ca alea a lui mami nu sunt bune pt copii, ca poate face bubite de la ele, si ca ea le are pe ale ai de copii, si ca mi-as dori si eu din alea de copii, dar ca mie nu-mi vinde nimeni din alea ca-s mamica mare .
eu zic sa incerci sa-i iei o oja din aia care se spala cu apa, un balsam de buze si o cremuta de fata bio si va fi f multumita, cred ca n-o sa vrea mai mult.
kikineata spune:
Roxanicooo, mancatz-as ciresele tale ce copii frumosi si rumeni in obraji ai. Ce mamica sufletista ai, o citesc din ochi, ce colectie, ce parc auto acolo-n ograda. O minuneeee, ce fericire e sa ai asha curte, copii se simt extraordinar, se vede iar tu esti o dulcica acolo in biserica cu bleu, diafana lu' mama, ha ha si ai fatza de zen . Esti bine asha cum esti nu te mai gandi acerb la asta, Baby, you've got an obsession
Acs, oamenii muntilor foarte frumos va mai plimbariti voi. Chiar ca ai copii mari
Dia, ce par frumos are Oana si ce frumos ai tuns/o. Bey, esti o enciclopedie in materie de beauty pt. copii, bravoooo, sa ne mai inveti.
Iulia, io nu am decat oja, ca am un fix cu manichiura. De cand am nascut toate stocurile de rimel, creioane, rujuri cred ca au expirat si le/am aruncat, asta pt. ca nu am simtit nevoia sa le mai folosesc , la inceput din lipsa de timp, iar acum sunt in perioada in care nu ma regasesc deloc machiata, ruj suportam greu si inainte, ma simt mai bine asha nush de ce. Recent mi/a trecut prin cap sa/mi iau macar un rimel, un gloss ceva dar neahhh. Sara cere oja, o dau o data pe luna doar la unghiile mari, initial am dat/o la toate dar am perseverat :). Cred ca dc vede farduri, ruj nu stie ce sa faca cu ele . Si dc nu vreau s/o dau cu oja candva, se duce si/si face unghiile cu creta sau cu carioci si mi le arata invingatoare. Mi/as dori sa umble multa vreme cat mai naturala, cat mai tarziu in adolescenta, cum eram noi in copilarie. Sper sa si vrea, cand vad cum arata fetitele de 12/14 ani pe strada imi e rau
kikineata spune:
Ma Iulia, sa stii ca exista si baietei cu inclinatii spre efeminare chiar din ce in ce mai multi. Recent a fost la Tv un episod cu un baietel ce aduna oje, rujuri roz si le si folosea cu muuultt drag. A venit o alta supermama viteaza si a aruncat tot a declarat ca e anormal si/l facu' instant sa indrgeasca altele specifice sexului masculin. Am si cateva cunostinte cu baieteii asha si/s diperate mamicile, vezi baietelul cu gentutza, cu clamitza, vrea papusi, vrea roz, e grele dom'le!
dandusa spune:
Ruxandra,
Chinico zicea ca vine la mare pe 4 Iulie.i-am scris pe PM dar n-a raspuns.nu stiu cum sa dau de ea.sper doar sa intre pe DC si sa citeasca mesajul.ai de gand sa vii la mare in perioada aia?
Laura,
Donia a descris superbbb ceea ce gandesc eu.bine ca a scris inaintea mea ca eu n-as fi reusit in veci sa ma exprim atat de frumos!la noi au fost f putine situatiile cu impinsul sau lovitul.mai des cu Radu decat cu Crinuta.mai mereu am imaginea Ruxandrei in cap spunand "relax" si...are dreptate!
Lacramioara,
de cate ori imi cere,o las.nu se intampla f des.niciodata nu exagereaza sau abuzeaza.un pic de blush si un pic de luciu,asta-i tot machiajul ei(blush imaginar,luciu real).niciodata nu a cerut mai mult chiar daca sa zicem, eu m-am zugravit cu sporse pare ca-i place "naturel"cu oja la fel.cel mai des ma fac la picioare.accept s-o fac si pe ea si daca sa zicem vrea sa reanoiasca culoarea,ii spun ca-i musai s-o lasam sa se stearga cea veche integral apoi facem o pauza lasand unghia sa respire si abia apoi o fac din nou.astfel trec saptamani bune.cam asa procedez si eu doar ca eu folosesc si acetona pe ascuns.cu crema,n-are restrictii si poate din cauza asta nici nu abuzeaza.crema mea de fatza este o crema simpla pe baza de vitamine.crema de corp are si ea.au mai fost cazuri cand a cerut fixativ sau spuma de par.am acceptat pe loc.fixativul l-am pulverizat in aer,desupra capului ei si spuma mi-am dat-o pe cateva degete si cu alte cateva am aranjat parul ei.cu parfumul la fel.ori o dau cu incheitura mainii mele deja parfumata,ori pulverizez jetul pe langa eadar musai sa faca si ea lucrurile astea!
..................................................
beiiiiiiii,m-ati imbolnavit cu pozeleeeeeeeeee.am savurat fiecare album,fiecare pozica,fiecare zambet/ochisor/bucuta/falcuta.Dia,pe langa minunatiile de fete din poze.santeti frumoase focccc,de data asta l-am admirat si pe Lulu la un pahar de whiskey,colorand!dementialaaaa poza aia.un tati-dedicat,nu oricum,felicitari!Roxanica,ai niste copii de revista,fatah.nu-i doar un compliment,sa stii!mai rar asa frumuseti.cand il vad pe David cu camasa si cu freza intr-o parte,morrrrr.efectiv mor de dragul lui.Maria seamana din ce in ce mai bine cu tati.si tu...la fel de tanara si frumoasa,ca o raza de soareati scos sania,ai?hahaaaaaaaaAcs,mai indragostiti ca in Lisabona,parca nu v-am vazut niciodata!v-a priit,se vede.un cuplu deosebit,o familie deosebitaRuxandra,am reusit sa intru in mail.mi-au placut tare pozele.asa va invidiez vb Roxanei.aventura cu barca,cu cataratul...asa mi-ar placeaaaaa sa ma uit la Claudiu ca-i inebunit dupa de-astea.eu ma aventurez la un choix a la creme doarDonia,adimirattt,incantatttt,demarat proiectul "vizita in state".daca n-om avea banuti,macar cu un credit si tot mai vreau o data acolo.asa am ras la comentarii,mai ales la "fiecare..."mor dupa copii tai,ti-am spus-o vreodata?!da' dupa suvitele tale?
mami de Crinuta si Raducu
Yagmur spune:
Buna dimineata,
Sint atat de incantata ca am vazut poze minunate.... toate, toate pozele care au fost postate in ultimele zile..... cat de mult au crescut copii nostri....
Roxanica, chiar faci copii frumosi... si e tare frumos acolo la voi
Dia, m-ati innebunit cu schiul si cu Oana cea frumoasa.. vreau si eu cu voi in vacanta....
Manuela si perechea, romantici si indragostiti
Ruxandra prin Germania; mai aveam un pic si ma urcam si eu cu voi in barca...
Donia et Co- minunati ca de obicei...
Ma gandesc ca nici nu mai am nevoie de vacanta, ma delectez cu pozele voastre...
Laura, Luca iarasi e in perioada de agresivitate; cred ca atunci cand vine vara, se intampla ca parca in fiecare vara e la fel. Dar vorba Doniei, daca nu e ceva grav il las sa se descurce singur si intervin doar daca iese cu bataie mare... si in fiecare zi ii explic ca nu lovim, nu impingem etc, etc. Luca are temperamentul coleric, deci nu va fi usor. Imi seamana...
Foarte interesanta discutia despre crema de protectie solara. Voi studia linkurile puse si voi vedea ce cumpar, dar nu voi exagera. Pentru mine insa e tare greu, eu daca ajung la dermatolog cred ca nu ma mai lasa la soare, ever. In fiecare an imi ies multe alunite, plus ca am dintre acele modificare la forma si culoare. Si Luca are 2 alunite pe gat iesite in ultimii 2 ani. Sper sa nu imi semene.
Intr-o zi voi pune si poze...
Acum fugim afara ca este cald si parca vad ca iarasi tine vara 2 zile...
Va pupam cu drag si scuze ca am scris haotic dar si Luca vrea sa scrie odata cu mine....Yagmur si Luca
diamat spune:
neata de cu pranz
tot pe scurt, ca si cand ma apuca...nu ma mai opriti
eu am 3 magazine de la care comand cu drag produse naturale:
olivo.ro, pt ca e in bucuresti si mi le aduce olivia rapid dar sunt mai scumpicele
sideris.ro pt ca e o tip f faina
si elemental.ro pt ca au foarte multe poduse romanesti, mayam, care sunt fff ok
suntem fani unt de shea, pe car el il folosim in loc de orice: crema de corp, de picioare, de maini, de bubite, de d, cand ii mai apare cate o pata de dermatita atopica care de fapt e , la d, de la mucegai...de de toate
untul de cacao trebuie sa ajunga maine, abia astept sa il incerc
mai luam solutie de spalat vase de la elemental si e cu totul si cu totul. la inceput pare mai ciudata, ca nu ai senzatia aia de curatat chimic, insa spala exceptional si nu e nevoie sa limpezesti la ea o tona, mainile sunt ok dupa..bla bla
sapunurile la fel, nu avem nimic antibacterian, traim in armonie cu bacteriile proprii si dobandite . sunt si la 20 lei, si la 4 si nu m-as mai intoarce la sampun/sampon/creme normale nici leftera :)))
asa..despre noi
ne am mutat, avem un petec mic de curte insa e rai. astepam cu drag vizite fulgulesti in vreo 2 sapt cand reusim sa aranjam curtea.
lacramioara
sunt sigura ca stfei cere machiaj pt ca te vede pe tine. cum sunt sigura ca si d ar cere daca m ar vedea pemine . intr-o perioada ma spalam pe fata cu o chestie care trebuia folosita cu dischete demachiante. in fiecare dimineata d se spala cu dischete ude am trecut pe naturale si nu mai folosesc nimic, rareori (cam o data p luna pe machiez si atunci se mai joaca si el cu chestii, dar daca pe noi nu ne vede, nici pe el nu-l intereseaza f tare.
ma bag si eu cu o tema
aveti vreo preferinta pt produsele romanesti? le cautati in magazin/piata in defavoarea celor importate? cum zicea un concurs odata sustineti economia romaneasca?
dianocica cu d (3+)
Yagmur spune:
M-am ramolit complet... habar nu mai am sa fac link.. asa ca va poftesc la poze cu smecherasul meu...
http://family.webshots.com/album/577889457feTnni
Diamat, merci de info.. am studiat fiecare site acum ceva vreme...
Va pup cu mare drag pe fiecare in parte!!Yagmur si Luca
Dia1609 spune:
danduso, esti mortala ce oki poti sa ai... ma refer la poza aia cu lulu colorand cu paharul de whiskey in fata... defapt am mai mute poze, ca am stat toti adultii la masa cu copii si ma colorat, ne-am batut pe culori, etc... asa fain a fost... si fiecare are cate o poza cu opera finala ... m-am distrat mai ales de cumnatu-meu si de cumnata-mea care-s unul psihiatru si celalalt psiholog... si am zis ca pastrez pozele si le duc aici la interpretare la vreun psiholog ca sa mai aflu una-alta despre ei
bey, ce ne asemanam, oana cere parfum si cica-i dau de la mine de pe mana... si are un balsam de par mov cu printese pt copii (nebio, neorganic, o porcarie, dar care a fost musai s-o cumparam) cu care cica o dau dupa ce o spal pe cap... de fapt il pulverizez in aer pe langa parul ei si ea e incantata ca "uite ce par frumos si lucios si deja mi-a crescut mai lung de cand m-ai dat.. si ce frumoss miroaseee" ... dar la noi sunt musai astea, altfel nu se poate. bine ca inca nu m-a vazut ca ma dau cu autobronzant, ca imediat ar vrea si ea. :)
te sun neaparat sapt asta, deocamdata mi-e iphone-ul la reparat ca i-am facut zob ecranul, sper sa-l recuperez pe marti... acolo-s si toate nr mele de tel, asa ca de cateva zile nu mai sun pe nimeni
kikineatzo, va dau info despre creme, oana e inebunita, se creia o pauzaste singura din cap pana-n picioare... si-i plac f tare alea de la badger, da nu exageram, se da mai des pe fata, pe corp cam 1 data pe sapt...la mare va exagera sigur :))
yagmur, hai la mare cu noi, plecam in 25 unde am fost si anul trecut la bulgari... plecam impreuna cu bebinuta si ne inatalnim si cu danita acolo. suna bine, ce zici?
diamat, vreau si eu unt de shea de unde-l iei, ca nu gasesc nicaieri pe stoc... care-i faza cu untul de cacao, detaliaza pliz
gata, va las, acum a uit la poze
totusi pozelel doniei unde sunt, ma lumineaza cineva+
Donia spune:
Dia, scuze, de abia acum reusesc sa raspund, pozele sunt trimise pe contul comun de pe yahoo, acum am verificat si se vad.
ruxandra, Cristinelu' era in mare siguranta in piscina, ca ii venea apa pana la genunchi Are pe acolo o poza in care zici ca e mare inotator, dar de fapt a renuntat la cursul de inot... de unde la inceput mergea bine, s-a speriat la un moment dat de niste copii care strigau si stropeau si n-a mai vurt. Mai incercam la toamna.
dandusa, suvitele mele au iesit atat de blonde!!! Nu a fost exact ce asteptam, dar se repara, noroc ca nu mai am 20 de ani, ca pe atunci plangeam tot drumul de la coafor pana acasa
Lacramioara, eu o las pe Roxana cand si cand sa se dea cu farduri si oja. Sa nu mai spun ca uneori vrea si Cristi creme... macar a trecut peste perioada in care purta coronite si se costuma cu rochitele Roxanei, acum imi spune de sabie si costum de cavaler!
diamat, sa va infloreasca peticul de gradina si sa va rasfatati pe-acolo! Si sa fiti bucurosi in casa noua!
Noi tot pe fuga in week-end, ca Roxana a avut recitaluri la irish dancing. Iar pe Cristi l-a intepat ieri un bondar, sa lesin cand l-am vazut, noroc ca a scapat doar cu o intepatura (nasol ca a fost pe arcada, langa ochi, s-a si umflat putin, insa noroc ca n-a facut ceva soc anafilactic...) Pe sot l-au intepat vreo 3, striga la Cristi sa fuga, si in timp ce el micutul fugea, un nenorocit de bondar tot l-a prins! Se pare ca aveau un cuib in curte, acum am dat cu spray si sper sa scapam de ei.
O zi si o saptamana frumoasa!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
iulia-stefy spune:
Va ofer o sau un frappe....
Noi ieri am fost la nasii ei la gradina si cu greu am luat-o aseara acasa.... Erau multi copii, leagan... si o fericire pe ei.... cum sa o rup eu de acolo... Abia cand a vazut ca se intuneca a zis in sfarsit ca vrea acasa.... pana atunci o rugam si nimic.... Ce-i drept nici pe mine nu ma prea atragea plecatul.... Ca acolo e tare frumos....
Multumesc pentru raspunsuri.
Dia, are si ea din ale ei, dar ale mele i se par mai interesante.... Lac de unghii nu are, tu unde ai gasit? Candva am luat pentru nepoata mea, dar acum nu am mai gasit.
dandusa, multumesc pentru idei.
Kiki, de aceea am si scris in paranteza de baieti, ca nepotul meu vrea si el.... ruj, lac de unghii....
diamat, da, pe mine ma vede.... si incerc si eu, ca si Dia, tot cu ale ei, dar uneori o tine pe a ei ca vrea putin.... numai putin mami.... de la tine. Iar eu ferma spun ca nu... si se supara si vine cu ale ei sa imi faca in ciuda.... ca are si ea....
Donia, multumesc.