Gravidutze si mamici de Cluj - 161

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

na, da chiar slaba activitate pe aici mai fratilor!toata lumea a plecat in concediu,hihi?

eu azi am fost la intalnirea de 20 de ani cu biserica, un grup in care am fost timp de 5-6 ani,de la varsta de 14 ani, prima iubire...hihi, am stat de dimineata pana pe la 6, tati a fost singur cu piti, s-au descurcat de minune,asa ma bucur.Acolo cam toti sunt deja cu 2 copii si cand ma uitam ce relatie e intre frati, cum se joaca intre ei, ca parintii deja nu mai au nii o treaba, ma bucur enorm ca asa a fost sa fie sa vina si la noi!e tare bine sa ai un frate,acum nu neaparat din privinta asta,dar frate-i frate...m-am simtit tare bine, am avut o zi frumoasa!

va pup pe toti, we placut mai departe, cat a mai ramas din el, astept sa apareti oameni buni, va pup!!!!

Meli30+David-Robert si Timea-Larisa(08.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

uraaaaa..bravo,Meli, ai ajuns la 30+! hai ca e posibil si 32+ :)
alex, chiar ca am gasit in sfarsit la Cora niste cutii, asa cum as fi vrut eu, cu capac si sa nu fie din impletitura. mi-am luat 2 sa pun in ele toate prostiile :)

sunt tare obosita..azi am gatit juma de zi, am incercat sa dorm la amiaza, dar n-am putut de piti ca iar tuseste..:(
Meli, la noi o sapt a durat minunea..iar o ia de la capat..ii dau Stodal.nu-s ce Dumnezeu raceala mai e si asta in plin iunie...

Paula cu Mihai 34+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 5+ de dans in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Victo-lasa ca cica de acum vine vara, scapam sa speram de raceli, macar pt o perioada!Si noi mai tusim de cateva ori pe zi, dar zice doctorita ca e normal si pana la o luna, deci nu-ti fa griji.
apropo, am auzit de o gradi, universul prichindeilor, unde-i verifica cica o asistenta in fiecare dimineata daca au rosu in gat sau le curge nasul si tusesc si-i trimite acasa.si zicea tipa ca copilul ei a facut forme doar foarte usoare si s-a calit fara mari probleme.fain zic eu.

da, am 30+,hihi, sper sa ajung si mai departe. la o mami asa de harnicuta!

azi am stat afara in curte in iarba cu pitica, s-a jucat doar intr-un body, era tare vesela ca topaia ea desculta,hihi, ce bine ca e vreme frumoasa.dupa-masa vin niste prieteni cu copii, tot asa, noi stam la o poveste, ei sa se joace pe afara...

va pup, sa aveti o duminica frumoasa!

Meli30+David-Robert si Timea-Larisa(08.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

fain ca aveti curte...si eu vreau...
si noi am fost azi al nasi, la curte, la gratar..a fost rupt piticul :):) sper sa doarma pana la 5 neintors. si cred ca ma duc sa bag si eu o tura de somn.

Paula cu Mihai 34+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 5+ de dans in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

neata

va doresc sa aveti o saptamana minunata , cu mult soare si buna dispozitie

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Neata si de la noi! O saptamana frumoasa! Ador vara!Yuhuuuuuuuuuuuuuu! Fetele imi sunt afara cu rochite si codite! Pun la spalat ca in weekend am petrecut la nunta si o minivacanta! Frumos!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Meli, felicitari pt semnatura, si sa dea Domnul sa o duci cat mai mult si sa vina bebe sanatos!

Eu zic ca va veni la 37

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

servus
mama ce soare avem
am spalat aseara caruciorul si nu pot iesi cu marsupiul transpir rau de tot am dat banii pe el degeaba.
Meli si Paula mai aveti un pic si vine bebe
Azi am de facut mancare, am calcat deja o claie de haine. Pana deseara cand pot iesi cu alex inebunesc. eu nu pot sta in casa pe vreme asa frumoasa. acum am si un pic de liber de la sot pana se apuca de lucrarea de diploma.

dieta rina
I. 11.02.2010-76.7 kg 12.05.2010-65.7 kg
II. 25.05.2010-67.8 kg 07.06.2010-66 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata la amiaza si de la noi!

si noi am avut o zi plina ieri... am fugit mai intai pana la terasa Capus, sa vedem locul de cabana al cumnateilor... apoi ne-am dus la Gilau la terasa...superb...iarba, caldura, aer curat, copilasi o gramada, gravidute asemenea...

Meli, hai ca nu mai e mult...inca cateva sapt si apoi...paote sa vina..

si eu am pregatit totul pt bebe...il astept dupa 15 iunie...daca o vrea sa vina... deja ma iau emotiile...

m-am apucat de curatenie, ca nu pot sta degeaba... desi mi-e greu cu aplecatul, ridcatul si alte alea... dar na...cica 'instinctul de cuib'...

vineri avem prima monitorizare...o s avem deja 37 sapt implinite! apoi sper sa nu mai vin la control la cabinet, decat la clinica la...nastere...

na hai ca v-am zapacit de tot!

o saptamana faina tuturor! mai am ceva de lucru apoi iesim un pic...e asa frumossss....

Andreea, Eric (9.12.2007) si 36+ cu bb Filip

AMR: MAI PUTIN DE 30 DE ZILE...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

fetelor dragi va pup ,sa nu ma dati disparuta dar saptamana asta nu mai pot intra pe forum

multe

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls
http://picasaweb.google.ro/sanda252003

Mergi la inceput