Gravidutze si mamici de Cluj - 161

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

ALINA e f frumoasa ALEX...ce ochisori albastri are....dar are cu cine semana,ca vad ca si tu,sotul..toti din jurul ei sunt cu ochi albastri...tot asa mancacioasa e?multumim de retete..o sa le studiem..

GABY da,vb ioanei,e mortala SOFIA cu freza..la ALEES nu-i mia sta nicicum parul..are un par lung..dupa botez rapid il tund scurt...il trag saracul cateodata cu caciulita cand i-o aranjez,sau cum mai varsa,tot i se aduna in par si i se incalceste cate-o suvita si mai ales ca are scoarta in cap care nu i-o pot curata deloc cu asa par..zici ca e buna crema de la mustela?eu la sara am folosit ceva de la mustela...dar nummai stiu care.abia pe la un an am scapat si la sara.superbe pozele..de la salina de la turda si de la tg mures sunt?asa parc frumos cu trenulete este acolo?

ALEX pai biserica era importanta s-o stabilm..ca era clar ca acasa se v-a tine.vroia sa vina neaparta maica-sa..sper sa apara pana in 12...ca daca nueu as tine undeva....dar ai mei au zis ca mai bine acasa,ca daca chiar i se aduna ceva banuti lui alees sa-i ramana lui,nu sa-i dau la restaurant...deci vom face niste platouri acasa.iar nelutu cu ai lui.el a spus ca de ce nu mergem toti undeva...dar in situatia de fata,dupa tot ce s-a intamplat...nu stiu cum vom mia sta toti la aceasi masa sa ne zambim frumosel n-are bani sa plateasca pensia alimentara,dar sa se deie pe-acolo mare ca ne-a dus la restaurant..sa mia aud si povesti,daca cumva ar plati el..nu,nu-i o idee buna.o sa-i las pe copii si cu ei sa se chefuiasca putin..si cu noi..si gata,oricum principalul e biserica,sa fie crestinat odata.LA MULTI ANI PT MAMICA TA..CE FRUMOASA ZIUA DE NASTERE..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

este o reteta care m-a incantat de anul trecut dar nu am prestat-o niciodata...

google:

muffins cu rubarba si capsuni ...de sezon

GABRIELA - ce dragute sunt papusile voastre!

IOANA - care era rochia ta din cele multe? cred ca nu am fost pe faza... imi place ca Patrick are personalitate! La multi ani inca o data!

GABRIELA, ALEX - La multi ani parintilor vostri plini de sanatet si fericire!

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana13

Pentru doritoare poze cu mine in rochia alba:
poza
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

arati traznet ce tort bun a avut Patrick
Alex la multi ani mamicii tale
Gabi ce mai face Sara? multi sa ii treaca, sa nu mai fie suparata
Ioana eu am ochi caprui restul is cu ochi verzi si albastri
azi sper sa mai traduc ceva retete. maine mergem la festivitate la facultate. sper sa o si termine sotul of ce ne-a incurcat scoala asta festivitatea e de la 11 si ei tre sa fie acolo la 8 apoi asta nu e treaba. vreau sa merg si cu alex la tati la scoala poate rezolvam cumva sa mergem mai tarziu. daca nu...ramane acasa alex cu buni.
o zi faina chiar daca iar ploua si e frig

dieta rina
I. 11.02.2010-76.7 kg 12.05.2010-65.7 kg
II. 25.05.2010-67.8 kg 02.06.2010-67.2 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

IOANA (mami de Sara si Alees) - imi pare rau de voi ca sunteti asa o familie frumoasa dar nu merge nicicum! mai bine singura decat cu cineva care nu te merita! fruntea sus si mergi mai departe!

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

neata tuturor!

azi dimineata ne-am dus si noi prima zi la gradi,parca vad ca ne va tine 2 zile si iar bocim..mie asa mi-e destul de greu, acum de exemplu simt ca ma pisca gatul, am o stare de nimic, asta pe langa problemele cu burta si e greu ca intr-o luna doar cateva zile sa fie sanatoasa si restul bocim si e irascibila si eu trag greul..dar cica asa-i la inceput..vom vedea.si azi am prins doi copilasi care tuseau ca si piti cand era in toiul pneumoniei, ce sa mai zici?mancarea cand am platit-o m-a si apucat rasul, am platit doar pt 8 zile, deci asta a fost scorul nostru, 8 zile de gradi dintr-o luna, restul boala...fetelor de la Tandaricastiti careva perioada de vacanta la gradi?

Ani-am vazut scumpica de Stefi, e bine asa-i? ati trecut si voi de hopp.

Co-si Carina era pe acolo scumpica, e tare draguta.ce noroc aveti cu ea ca n-are treaba cu bolile!

Gaby-cum sunteti?e o viroza sau de la ce vine febra? ca nu ai scris ca ar tusi sau sa-i curga nasucul..sanatate multa si voua,cred ca e tare greu cu doi plus boli...

Ioana,mami de Patrick-inca putin si ati taiat-o la caldura,hihi, ce fain, sa aveti distractie placuta si sa va bronzati si in locul nostru!poate aduceti cu voi spre casa un pic de soare!eu cand m-am uitat la rochita, am gasit site-ul cu rochiile de la devernarea premiilor.era intentionata treaba?

Ioana,mami de Sara-bine ca ati stabilit data, da-l incolo, ca restul nu conteaza, vei trece si peste asta si gata.vorba ta, pensie nu plateste dar lui ii arde de restaurant...unii barbati parca-s copii mari pana la batranete.mai rau cand sunt si rau intentionati..si cand iti afecteaza familia, pe cei dragi...

Lore- voi ce mai faceti? cum merge cu gradi? nu ne-am intalnit azi, am ajuns noi putin mai tarziu...si voi sunteti feriti de raceli?cu somnul cum v-ati acomodat?

katiapam-mami de Giulia-am uitat noul nick si ca sa nu caut din nou...bine ai revenit!

no, va las, mai trec eu pe aici, sa aveti o zi frumoasa!

Meli29+David-Robert si Timea-Larisa(08.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Neata !
Eu ma declar "mama zombie"Andrei toata noaptea sugeAzi noapte am fost fericita ,a supt "numai"din 2 in 2 ore Oare de ce e asa ?Nu stiu ce sa fac M-au "incurajat" unele mame si au zis ca ai lor pana la 2 ani au fost asa Ieri am "gustat"niste cirese cu frica si am stat de panda la scutece
Gabi,mamarute frumoase,familie minunata
Ioana,mami de Sara ,te-am dat disparutabine ca ati stabilit botezul
Alina,ce ochi are Alex
Ioana,inca asteptam poza...Tortul arata super Cred ca e delicios
Ada,speram ca Sara e bine
Alex,mandre surori mai suntetiCutitele le poti duce la o tocilarie la ascutit (daca mai exista)
Meli,sanatate multa tie,la burti si la Timeea
Andreea,esti o gravi f sexy
Elena,eu nu ma incumet cu trenul inca Poate undeva mai aproape Pt inceput
Azi se implineste un an de cand au aparut 2 liniute si maine 1 an de cand am vazut "punctuletul"la ecograf Doamne cat am mai plans zilele alea
daca am uitat pe cineva imi cer iertare
Va pupam !

cea mai fericita mamica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

sal
multumesc pt urari fetelor

SIMINA felicitari pt implinirea unui anisor de cand ai vazut liniutele ,foarte emotionant momentul acela ,imi amintesc cu mare drag
MELI Doamne ajuta sa fie bine cu piticuta la gradi si sa nu se mai imbolnaveasca
KATIA ma bucur ca sunteti bine si felicitari pt d soara ,ati trecut la chilotei ,ce mai ,ai fetita mare

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls
http://picasaweb.google.ro/sanda252003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Ce frumoase poze am vazut la zoo...cu Sara, Carina, Stefi....pare tare frumos pe acolo, mai ales parculetzul pt. copii.
Iar surorile Sara si Sofia se vede ca se iubesc asa de mult.... pupici dulci Sarei sa se faca bine!!
Alexandra cea mica e o dulce
Patrick ai avut un tort minunat, banuiesc ca a fost si tare bun....si bine ai facut ca ai ales tu hainele...e mai bine mai lejer Ioana asteptam sa te vedem in rochia alba....sa stii ca nu uitam...

Ioana bine ca ati stabilit botezul, asa cum zicea si Meli, sa fie crestinat Alees, asta e important si sa fie sanatos, inconjurat de multa dragoste!!!
Alex vorbeai de cutzite...azi dimineatza si eu le injuram de numa ...nici cozonacul nu reuseam sa-l tai fara sa-l sfarm tot...sunt ca botele si cutzitele mele. Stiu ca de la Zepter este ceva ustensila de ascutzit. Ma voi interesa si eu la vara-mea, sa vad cam cat costa si daca merita. La ceva emisiune la tv se zicea ca zilnic trebuie ascutzite cutzitele

SI am terminat briosele (muffins)....pana la urma le-am facut cu zmeura ca mai aveam o cutie la congelator. AU iesit bune, va dau retzeta: Muffins cu fructe de padure, capsuni...ce aveti...:

Ingrediente:
1 iaurt natural
3 oua
240 g zahar
225 g faina
100 ml ulei de masline
1/2 plic praf de copt
1 plic zahar vanilat
120 g fructe rosii congelate (zmeura, mure, coacaze rosii si negre, afine, cirese, capsuni)

Preparare:
Se descongeleaza fructele la temperatura camerei.
Se amesteca iaurtul cu zaharul, ouale, uleiul si zaharul vanilat. Se adauga faina si praful de copt si se amesteca pana se obtine o pasta omogena. Se ung cu ulei formele din hartie si se pun intr-o tava pentru muffins. Se toarna amestecul de mai sus in forme. Pe deasupra se pun fructele rosii. Se pun la cuptor 30-35 minute la 185șC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

GABI - Va mai citesc si eu printre randuri.Din data de 16 iunie se elibereaza apartamentul si atunci ne vom apuca de renovari.Pana la sfarsitul lunii iulie trebuie sa-l eliberam.

Au cam cazut pe mine unele probleme in ceea ce priveste achizitia de usi, gresie, faianta...dar sunt asa de fericita ca ne mutam incat chiar nu mai conteaza.

Of, of cu bolile astea.Imi pare tare rau pentru Sara.Si noi in 3 saptamani am avut 2 etape de boala iar acum ii curge Dariei lichid dintr-un ochisor.Sunt tare suparata, ca mi-am adus aminte ca asa am scos-o din maternitate si acum parca am revenit la aceeas faza.In rest, tocmai am facut si eu un exudat, ca ma doare tare gatul si mi-e frica sa nu-i transmit Dariei ceva stafilococ sau ce-o mai fi.

Doamne ajuta sa se faca fetele bine.Sunt adorabile printesele voastre iar fotografia asta http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/4659195093/ este aproape de sufletul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Andreea, ce ma bucur ca s-a rezolvat si va veti muta in casuta noua. Stiu, efortul e mare, dar satisfactia pe masura. Si eu am terminat tura de Tobrex la Sofia, ii curgea ochisorul, dar la ea e clar canalul infundat. Deocamdata prestam masaj.

Simina, ce momente...eu vad ca deja Sofi creste intr-un ritm...si in curand nu va mai fi nici ea bebeNoroc ca Sara e mamoasa si ma lasa sa o pup si sa o imbratisez toata ziua, sper ca asa vor fi amandoua, eu sigur le voi coplesi cu iubirea mea.

Ioana, ciudat, mie nu mi se pare ca seamana Sara cu Sofi, o sa iti arat poze cu Sara bebelus sa vezi ca sunt totusi diferite trasaturile, desi ca ansamblu seamana. Oricum, nu esti prima care spune astaCand e avionul?

Ada, suna bine reteta, trebuie sa o salvez si eu!

Sara e mortala, are niste replici asa haioase, iata cateva exemple din zilele astea: Mami, m-am calmat!sau Lasa-ma cu salata ta! sau Nu umbla in lucrurile mele! Sau cea mai recenta: Mami, Sara e mamoasa si rusinoasa!. E draguta cum ii explica Sofiei: Nu e voie sa bagi in gurita, Ana! E posibil asa ceva?. E asa haios cum inregistreaza tot ce-i spun si apoi foloseste si ea

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput