Gravidutze si mamici de Cluj - 161
Raspunsuri - Pagina 5
antoni spune:
Gaby-numai febra are?offf, saracii de voi!cica e mare epidemie de viroze,arata si la televizor, cel mai nasol e in Timisoara.noi suntem mai bine, doar ca vreau s-o vada maine inca odata campean inainte s-o duc joi la gradi.deja mi-e groaza de gradi...parca vad ca 2 zile si iar luam ceva...La multi ani tatalui tau!
Ani-Stefi cred ca e mai ok daca a mers la gradi,nu? ce mai face? ati ajuns si voi la antibiotic?
Meli29+David-Robert si Timea-Larisa(08.07.2007)
antoni spune:
no, da slaba activitate pe aici, sunteti afara pe o vreme atat de buna?
Meli29+David-Robert si Timea-Larisa(08.07.2007)
alinabojuc spune:
La multi ani Patrick
Gabi la multi ani si taticutului tau
Mai bag si eu nasul din cand in cand pe forum alex merge in patru labe, mai da cate o tranta, mai linge parchetul incep sa spal numai cu apa pe jos ca mi-i teama cu detergenti sa nu ii linga
Multa sanatate la puisori am observat si la alex ca are nasucul putin infundat. sper sa nu o apuce ceva.
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
12.05.2010-65.7 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.
Ioana13 spune:
Gabi, La multi ani pentru tatal tau! Sa va traiasca sanatos multi ani de acum inainte!!
Patrick a fost azi foarte impresionat si plin de importanta de faptul ca e ziua lui. Va pup, mai pove miine. Joi plecam
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
sara2007 spune:
IN SFARSIT.......am reusit sa va ajung din urma si sa va citesc...cu vremea aia buna care a fost,eram tot timpul pe-afara,plimbari ca ulicarniteleacuma ma chinui de vreo sapt sa va ajung din urma.
LA MULTI ANI ERIC,JULIA SI PATRICK...sa cresteti mari,sanatosi si sa va bucurati familiile..
LA MULTI ANI TUTUROR COPILASIILOR DE PE ACEST FORUM SI NU NUMAI...
GABY imi pare rau sa aud de voi cu muculeti,febra..o fi prins ceva,vorba ta....minunate pozele de la botez.si nasoala faza cu banana...eu i-am dat putina banana,de pofta,ca se uita lung la sara in seara asta cum papa..dar oricum e mai mare si i-am dat eu,nu altcineva...si mai ales soarca..eu pt ca tot ii aduceam la N reprosuri,care le merita ...a plecat de-acasa.deci iti dai seama ce usor a lasat o fam cu 2 copii mici..
ALEX superba mireasa,ce rochie cu trena a avut...super.si tu esti f frumoasa.poate dupa o perioada de prog scurt...vei reusi la o noua incercare cu prog lung..cine stie.dar nu ti-e totusi mai usor cu mancatul la cresa?ai timp sa gatesti?
ELENA..ce idee..si noi azi vara cu trenul am fost la mare,m-am cam saturat de atata drum cu trenul...dar venim daca gasim ceva fain...eventual la tg mures la zoo...unde-au fost fetele...mergem cu trenul,vizitam si ne intoarcem....sau ceva de genul asta..sanatate multa..
IOANA asteptam poza cu rochita..ce sot iubaret ai de iti face asemenea cadouri...distractie faina in concediu.suna f bine prajitura..
ANI reintegrare cat mai rapida va dorim..
ELADEEA esti f frumoasa si iti sta bine cu burtica..e marisor filip
VICTO..ce multe a facut sotul in ziua aia..felicitari..si al meu facea in cateva sapt daca,facea..
NICO nici n-am stiut de patania voastra..si eu vroiam la mall in ziua aia..ma duceam cu alees ca sara era la taica-meo..
si sara a fost la festivalul inghetatei cu taica-meo..am si uitat sa vad ce-au vazut pe-acolo
azi trebuia din cate am inteles sa defileze ceva gradinite prin centru parca..si sa faca deschiderea la parcul rozelor de la noi din grigo...dar s-au amanat din cauza ploii..
sara2007 spune:
MELI multumim de grija acordata..........ce rau imi pare de piticuta ta,si sara a cam ramas cu o tuse....deja de 2 ori i-am facut si eu aerosol cu prospan si ser...mai tuseste dim cate-un pic...oare sa merg si eu la dc sa o consulte inca odata?am fost la ea de vreo 2 sapt.......cand ne-a dat tratamentul..sanattae multa va dorim...si mare grja de burtica,ca mia ai putin.
DULCINEEA si eu am citit ca nu e bine firisoare de sange in kk.dar m-i se pare cam aberant ca de la ce papi tu..si eu mannac de toate..fucte,cruditati,prajeli,cafea,apa minerala...dat miaputin fasole,mazare..am citit de trusou ce-ai scris.si mie in mai,la sf trebuia sa-mi intre si nimica.is curoasa daca n-i mai da sau nu?
APROPO...nu stiti pana la urma cum s-a stabilit cu maternitatie?15 la suta?dar cu pensiile,salariile?
GABY LA MULTI ANI TATALUI TAU.......tot imi aduc mainte cate-un pic...
ATI fost careva la bazin in babes?am auzit ca e f fain..si preturile putin mai rezonabile decat la aquina..as merge cu sara o ora undeva.i-am si luat colac ,ca numai avea de anul trecut.
DESPRE NOI PUTIN...CEL MAI IMPORTANT,CA AM FOST LA BISERICA SI AM STABILIT DATA BOTEZULUI...12 IUNIE..IN SFARSIT.V-A AVEA 6 LUNI FIX.cat era sa mia stau?si l-am anuntat numa pe taica-so..n-a mai avut ce comenta.SARA merge la cresa,azi cand am vazut ditamai ploaia n-am trimis-o,a fost cam greu cu amandoi acasa,ma obunsisem cu binele dim...e invidioasa cateodata,face prostii numa sa-mi atraga atentia asupra ei,toata ziua sunt cu gura pe ea,,,si nu-mi placedeloc.ba o cert..ba ca nu-i voie..am obosit,il strange sa-l pupe..se urca pe el...tot asasi de ce ii spun ca nu-i voie,de-aia face.tot am spus ca ar trebui sa incepsa-mi petrec timp si cu ea mai mult...adica macar 2-3 ore pe sapt numai noi doua...sa vina cineva sa mi-l plimbe pe alees si noi sa mergem la bazin...sau cine stie unde..azi ma fost la serbare la vara-sa...i-aplacut..
alees e bine,marisor..f cuminte si frumoscand e suparat spune..,,MAAA,,asta sigur v-a fi mami...zambeste toata ziua,e f vesel...rade de-adreptul cand ma joc cu el...mia nou ii dau sa guste,adica sa linga pepene,banana,nectarina,caisa...azi i-am dat putin suc de morcov...dar astept totuis merele noastre,morcovii de gradina...e mare mancacios ..se vede,sper sa-l si tina...am tulit-o ca mor de somn..am zis ca nu ma las,sa va citesc si sa scriu..somn usor la taoat lumea
alinabojuc spune:
salut
Ioana pupici lui alees din partea lui alex scumpul de el. cred ca iti vine sa il papi tot daca zice maaa cu siguranta va zice mama in curand. alex doar tatata,dadada zice. eh si chiuiturile de rigoare are o voce dragalasa.
Simina voi cum sunteti? sper ca bine
Mai pun imediat niste poze cu galusca mea dragalasa. studiaza toata casa, trage de toate
dieta rina
I. 11.02.2010-76.7 kg 12.05.2010-65.7 kg
II. 25.05.2010-67.8 kg 02.06.2010-67.2 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.
alinabojuc spune:
ia priviti ce minune am http://www.flickr.com/photos/22219026@N04/4662238253/
dieta rina
I. 11.02.2010-76.7 kg 12.05.2010-65.7 kg
II. 25.05.2010-67.8 kg 02.06.2010-67.2 kg
OanaAlina spune:
ALINA - sa iti traiasca galusca cu ochi superbi! ce mari sunteti deja!
Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)
adab spune:
cu intarziere vin si eu cu urari:
LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR SI IN SPECIAL CELOR CE SI-AU ANIVERSAT ZILELE TRECUTE ZIUA DE NASTERE: ERIC, IULIA, PATRICK. SA AVETI PARTE DE DRAGOSTE SI BUCURII IN VIATA!!!!
MULTA SANATATE SI BOLNAVIORILOR!!!
Noi suntem bine, sanatosi, am fost plecati la Beius la viitori finuti unde le-am cunoscut familiile. Am urcat la Stana de Vale, ne-am simtit foarte bine, mai ales Sara care primea atentie de peste tot. Era lumea ei. A fost tot timpul vesela si parca a vorbit mai mult ca niciodata, desi erau niste "straini" pt. ea. S-a integrat si acomodat imediat.
Azi ii vom face o investigatie Sarei (ultrasonografie la colon la Pedi 3 ), ea se mai tot confrunta cu constipatia din pacate. Acum e ok, dar ii dau zilnic Duphalac(lactuloza). Dar vrem sa fim linistiti ca nu are vreo problema. Mi-e cam groaza, caci ii face si clisma inainte si parca vad ca va plange tare rau. No, da trece cumva.
Maine avem serbare la gradi. Parca ma iau cu emotiile. E prima serbare a ei la care participa si parintii. Oooo....da vin si bunicii,niste prieteni buni vor si ei s-o vada pe Sara... chiar ma gandesc daca e loc pt. totzi.
Vreau sa fac pt.maine muffins cu capsuni. Aveti vreo retzeta delicioasa si probata ??? EU doar cu cioco am mai facut pana acum.