Gravidutze si mamici de Cluj - 161
Raspunsuri - Pagina 23
Gabriela77 spune:
Of, ce de-a bolnaviori!
Paula, ce ati mai tras! Pana la urma care e diagnosticul? E viral?
Andreea, ce te tine Filip in sah...nici eu nu mai aveam rabdare pe ultima suta de metri..bine ca s-au grabit fetele mele
Alex, felicitari Alexandrei, e intr-adevar talentata
Meli, sper din suflet ca esti bine
Noi am revenit din Deva cam furtunos asa...
Au inceput si acolo ploile si vijeliile, strada s-a umplut de apa si de acolo pana la a intra in casa a fost doar un pas...ingrozitor...au venit jandarmii ISU sa pompeze apa din casa, noroc ca ai mei aveau asigurare si pe casa si pe masini, dar tare nasol a fost...Casa alor mei e la poalele cetatii si mai e un parau in zona, ala a iesit din matca
Si acelasi lucru s-a intamplat si la Cluj, toate garajele si beciurile au fost inundate, horror, n-am fost, mi-a povestit C. Ce vremuri traim
Acum suntem acasa si azi a revenit sora mea cu Lara din Anglia, cate planuri aveam...ea saraca nici nu stia ce e in tara
Va pup, sper sa mai iasa si soarele
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Gabriela77 spune:
Of,IOana, si voi?
Sper si eu sa fie ceva izolat cu P, ca numai asta va lipseste
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
eladea2005 spune:
Salutare fetelor!
scrisesem un mesja in urma cu cateva ore, dar tocmai ce umbla astia de la electrica pe aici asa ca n-am avut acces la net cateva ore...
Filip e bine, creste, are 3350gr...si da Gabi, ma tine in suspans...bine, azi avem 38s+4z, deci inca e vreme...
oricum, colul s-a scurtat fata de acu 12 zile, e de 2.66 cm fata de 4.66...deci progrese facem si noi...![]()
imi pare rau de bolnaviori...ufff..sanatate multa va doresc...cred ca e f greu...
eu cel putin sunt mai relexata si mai linsitita, Eric e la bunici...asa ca am timp sa fac ultimele pregatiri si sa ma mai odihnesc putin...ca apoi gata distractia...![]()
Alex, felicitari!
fetelor, o intrebare: udne gasesc cizmulite din cauciuc pt Eric? marimea 23/24? am cautat la Polus si Iulius dar n-am gasit...
va pup! ne auzim!
Andreea, Eric (9.12.2007) si
38+ cu bb Filip
AMR: 10 ZILE PANA LA MAREA INTALNIRE...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Victo spune:
Ioana, imi pare tare rau. sper sa nu ne calcati pe urme. ai grija la noapte.mie mi s-a parut ca doar tuseste, iar el vomita bietu..:(
noi de joi tot suntem cu probleme.
pt hidratare noi am folosit gatorade- e un suc cu saruri, minerale, fara cofeina si fara acid. dat cate putin si des.
iarasi cate o gurita de coca-cola, lasat sa iasa acidul din ea ( 2 dr mi-au recom.- opreste deshidratarea).bine, aici putin pe zi, sa poata dormi.
dc se inrautateste-..mergi la dr.
Paula
cu
Mihai 37+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 21 de zile de dans in burtica
Ioana13 spune:
No, a dormit 3 ore, s-a trezit insetat, a baut apa, a mincat biscuiti, acum seara a cerut ou fiert cu piine prajita... nu a mai avut nimic toata ziua. Astept noaptea, cind poate tuseste...
PAula, ziua vomita Stefan?
GAbi, off. Ploaia asta! bine ca ati ajuns acasa cu bine. cred ca se vor opri miine.
Alex, nu ii dau de obicei, numai iaurt simplua, dar de vreo 2 saptamini a descoperit danonino. Nu stiu daca de la el e, ar fi inceput azi nopate, nu azi la 10... ma gidesc.
va pup, ca mi-a luat mousul
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Victo spune:
ioana, la inceput a vomitat noaptea. acum vomita o data pe zi, dupa-amiaza..pe la 6..zici ca are program..:(
e bine ca mananca paine prajita. al meu nu vrea frate nimic-nimic de regim. nici saruri de hidratare..nimic nimic..numa gatorade asta il accepta. si cate un pic de ceai. apa simpla e voie oare? ii mai dau cate un pic, dar tot cu frica stau.
Paula
cu
Victo spune:
Co, ce lucruri importante tot faci..nu mai dai deloc pe la noi..
Andreea a plecat la spital, Doamne ajuta sa nasca usor si repede si bb sa fie bine!
Paula
cu
kitzy spune:
Neata si de la noi!
Eu mai rar ca nu-mi ajunge timpul, nu stiu ce se intampla ![]()
Andreea a plecat spre spital???????? Wow!!!!!!! 

Hai Andreea!!!!!!!!! Hai Filip!!!!!!!!!!!!
Noi suntem bine, ma simt bine, parca nici n-as fi gravi ![]()
![]()
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008) si
11+
kitzy spune:
Neata si de la noi!
Eu mai rar ca nu-mi ajunge timpul, nu stiu ce se intampla ![]()
Andreea a plecat spre spital???????? Wow!!!!!!! 

Hai Andreea!!!!!!!!! Hai Filip!!!!!!!!!!!!
Noi suntem bine, ma simt bine, parca nici n-as fi gravi ![]()
![]()
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008) si
11+

. Va pupam