Gravidutze si mamici de Cluj - 161

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Meli, o sa vezi ca am dreptate si la 37 sigur ajungi!Tin pumnii! Te sarut!

Simina, da, Sara era, s-a dus sa isi ia crema de plajaCe face Andrei?

Andreea,m-au luat si pe mine emotiile pt voi gravidutele

Elena, bravo pt copilasi, mult conteaza putina iarba verde

Eu sunt asa extenuata, ma termina caldurile astea, azi am ratat somnurile lor de amiaza, ca am fost cu Sofi la ortoped si s-au resimtit pana seara. Macar e totul bine, asta conteaza!Somn usor!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Helllo

Voi ce ati facut, eu va las la 13 grade si ma asteptati cu foc continuu!
Ma bucur ca sunteti bine toti si toate, Meli sa stai cuminte, desi e greu pe caldura asta

Noi am petecut f bine, am facut baie in mare, in piscina, Patrick era f incintat, apropo de ce spun la virtsa asta: cind am ajuns la hotel a supuns ca asta e casa noastra, ne tot spunea ca avem casa noua, iar seara inanite de culcare intreaba: Dar bucataria unde e? Gospodarul lui mama!
A fost foarte tatos, tot cu Radu la toate, ceea ce intelegeti: m-a bucurat
Vin si poze

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Ioana, sa va fie de bien concediul!Ce simpatic P! Abia astept poze! Ce repede a trecut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

De aici inaninte. http://picasaweb.google.ro/ioana1303/Concediu2010#5481248048665330178

Ma gasiti si in rochie de Oscar

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Dar covorul rosu unde e, Ioana?

Minunate pozele, ce faini sunteti toti trei! Asa pofta de concediu mi-au facut pozele voastre

Daca stau sa ma gandesc ca am fost deja la 4 nunti, uite acolo erau banii de un concediu reusit

Gata, papa e facuta, parul meu spalat, hainele calcate, astept sa se trezeasca Sara sa plecam afara. Zi frumoasa, doamnelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

buna dimineata!

unde se gasesc costume-animalute pentru copilasi?

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

IOANA - ce vacanta super ati avut! va invidiez... noi o sarim si anul acesta... imi place si rochia de Oscar! de prinde bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata!

Alina, e greu cu caldurile, ce sa zic...sigur, eu asteptam vara, dar parca nu eram pregatita pt asa calduri... oricum nu mai am mult, sper...

Gabi, am emotii cat casa...nu stiu de ce...probabil pt ca la prima sarcina inconstienta si fara experienta, nu stiam ce ma asteapta...acum stiu..

ieri am fost la eco, monitorizare, bb Filip are 3170 gr, e f bine, dar n-are de gand sa iasa...inca... eu tot sper pana in 15...acu sa vedem...

Meli, hai ca mai e putin...ce-a fost mut a trecut...de acum...o sa zboare timpul...tinem pumnii si o sa vezi ca va fi bine...stai cumintica..

Ioana, faine poze...iar tu o domnisoara tinerica cu copil... mi s-a facut un dor de mare, de Turcia...ufff...si anul asta ratez tot... dar recuperam la anul...

va pup! azi merg pana la Baby Expo...sa vad ce mai e pe acolo...

caldura suportabila va doresc...desi cam greu...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 36+ cu bb Filip

AMR: MAI PUTIN DE 25 DE ZILE...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

salutare gagicilor!

eu in pat,nu ma simt prea bine,tot am dureri care vin din spate in fata...asta e,nu-s foarte optimista...4 saptamani asa mult mi se par...cumva va trece...cel mai mult ma infrijoreaza colul scurtat..mai am cateva chestii de rezolvat inainte de a naste, acum sper sa pot iesi o ora pe zi incet sa mai cumpar cate ceva ca sotul nu se descurca...

Gaby-ms mult de mesaj,asa bine prinde cateodata o vorba buna din partea voastra...odihneste-te si tu azi la amiazi cat iti dorm fetele!

Ioana-ma bucur ca ati avut parte de un concediu placut,ce m-as duce si eu...acum anul asta trecem fara,mergem la anul .foarte frumoase pozele,esti o draguta in poze,arati f bine, mami sexy...

Andrea-oauuuu, ce putin mai ai, si pe mine ma iau emotiile1unde nasti?ceri epidurala?e mare bebe, si Eric era asa mare?va fi bine, vei vedea!

eu stau in pat, de aici incerc sa scriu...

Oana-eu nu mai pot umbla dupa costumas, ii dau o rochita simpla , ea va fi fluturas, are ceva aripi luate din carrefour, asta e...uite-te pe acolo,erau tot felul...

Meli31+David-Robert si Timea-Larisa(08.07.2007)

Mergi la inceput

MELI - tinem pumnii sa fie totul bine! stai cumintica in pat! ai grija de tine si de bb2!

Mergi la inceput