Palatoschizis si formele sale

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Cami, pediatra lui Edi mi-a zis de aparat, dar am vb cu Corina si mi-a zis ca Urtila i-a recomandat acelasi lucru. Poate o sa intre si ea sa ne spuna.

Edit: pediatra a zis ceva si de faptul ca gingia nu este in linie dreapta...de la despicatura inspre stanga, gingia e mai in spate...sper ca se intelege ce vreau sa zic

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaZ spune:

Pot sa stiu de ce mi-au disparut ultimele 2 postari? Pentru ca am scris ca sunt Nicolle1979? Sunt Nicolle1979 pe alt site, nu aici. Dar, daca asa considerati, atunci nu voi mai intra sa va deranjez. Multumesc.

Mergi la inceput

Cecilia, te rog sa modifici in listuta anul nasterii lui Edi: 2008. Eu am scris gresit in mesajul meu, tu n-ai nicio vina. Sar'na.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaZ

Pot sa stiu de ce mi-au disparut ultimele 2 postari? Pentru ca am scris ca sunt Nicolle1979? Sunt Nicolle1979 pe alt site, nu aici. Dar, daca asa considerati, atunci nu voi mai intra sa va deranjez. Multumesc.

Nicoleta, eu nu am nici o contributie la treaba asta, crede-ma!

Dar, sincer, nu cred ca ti-au fost sterse pt ca ai zis ca apari si pe alt site; am patit-o si eu......

Edit ca sa spun ca primele nu mai stiu cate mesaje sunt monitorizate si apar cu oarecare intarziere; acum mi-am amintit.
Chir am incredere in adminii acestui site ca nu se joaca cu mesajele ca alti admini.
O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!

Mergi la inceput

Flori, rezolvat!

Scuze, trebuia sa observ! Era de la ganduri gri....ma pregateam de mers la spital.

O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaserban spune:

Salutare, fetelor!

Sunt sotul Ralucai, i-am facut eu cont si aici, dar nu are cum sa intre sa scrie pentru ca este acasa cu pregatiri pentru ziua lui David, astazi implineste 1 anisor!!!

Deocamdata va dau detaliile on-topic, deci:

Raluca, mami de David, 1.06.2009, palatoschizis total (sindrom Pierre Robin) - hranit cu biberon cu tetina Haberman de la Medela, prima operatie la palatul moale - 10.05.2010 la Spitalul Marie Curie (Budimex) Bucuresti - D-na Dr. Niculina Bratu.

Mergi la inceput

Nicoleta, cum ti-a spus si Cecilia, primele 10-12 mesaje sunt moderate si apar mai tarziu. Nimeni nu a sters nimic.

Mergi la inceput

DAVID Sa cresti mare, sanatos si sa aduci multe bucurii in viata parintilor tai!

Mergi la inceput

Buna, Manuel!

Merci mult ca va alaturati noua!

Astept, cand va putea, pe Raluca, sa ne povesteasca ce si cum; mai ales ca luna viitoare urmam noi!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, DAVID!!!

Sa ai parte de multa sanatate, sa te daruiasca viata cu multe bucurii, cu noroc si cu multe reusite! Oricum, invingator esti! Deja o demonstrezi!

Mergi la inceput