Palatoschizis si formele sale
Raspunsuri - Pagina 3
ginye55 spune:
Cami, pediatra lui Edi mi-a zis de aparat, dar am vb cu Corina si mi-a zis ca Urtila i-a recomandat acelasi lucru. Poate o sa intre si ea sa ne spuna.
Edit: pediatra a zis ceva si de faptul ca gingia nu este in linie dreapta...de la despicatura inspre stanga, gingia e mai in spate...sper ca se intelege ce vreau sa zic
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
NicoletaZ spune:
Pot sa stiu de ce mi-au disparut ultimele 2 postari? Pentru ca am scris ca sunt Nicolle1979? Sunt Nicolle1979 pe alt site, nu aici. Dar, daca asa considerati, atunci nu voi mai intra sa va deranjez. Multumesc.
ginye55 spune:
Cecilia, te rog sa modifici in listuta anul nasterii lui Edi: 2008. Eu am scris gresit in mesajul meu, tu n-ai nicio vina. Sar'na.
cellia78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NicoletaZ Pot sa stiu de ce mi-au disparut ultimele 2 postari? Pentru ca am scris ca sunt Nicolle1979? Sunt Nicolle1979 pe alt site, nu aici. Dar, daca asa considerati, atunci nu voi mai intra sa va deranjez. Multumesc. |
Nicoleta, eu nu am nici o contributie la treaba asta, crede-ma!
Dar, sincer, nu cred ca ti-au fost sterse pt ca ai zis ca apari si pe alt site; am patit-o si eu......
Edit ca sa spun ca primele nu mai stiu cate mesaje sunt monitorizate si apar cu oarecare intarziere; acum mi-am amintit.
Chir am incredere in adminii acestui site ca nu se joaca cu mesajele ca alti admini.
O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!
cellia78 spune:
Flori, rezolvat!
Scuze, trebuia sa observ! Era de la ganduri gri....ma pregateam de mers la spital.
O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!
ralucaserban spune:
Salutare, fetelor!
Sunt sotul Ralucai, i-am facut eu cont si aici, dar nu are cum sa intre sa scrie pentru ca este acasa cu pregatiri pentru ziua lui David, astazi implineste 1 anisor!!!
Deocamdata va dau detaliile on-topic, deci:
Raluca, mami de David, 1.06.2009, palatoschizis total (sindrom Pierre Robin) - hranit cu biberon cu tetina Haberman de la Medela, prima operatie la palatul moale - 10.05.2010 la Spitalul Marie Curie (Budimex) Bucuresti - D-na Dr. Niculina Bratu.
ginye55 spune:
Nicoleta, cum ti-a spus si Cecilia, primele 10-12 mesaje sunt moderate si apar mai tarziu. Nimeni nu a sters nimic.
ginye55 spune:
DAVID Sa cresti mare, sanatos si sa aduci multe bucurii in viata parintilor tai!
cellia78 spune:
Buna, Manuel!
Merci mult ca va alaturati noua!
Astept, cand va putea, pe Raluca, sa ne povesteasca ce si cum; mai ales ca luna viitoare urmam noi!
cellia78 spune:
LA MULTI ANI, DAVID!!!
Sa ai parte de multa sanatate, sa te daruiasca viata cu multe bucurii, cu noroc si cu multe reusite! Oricum, invingator esti! Deja o demonstrezi!