Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010!(66)
Raspunsuri - Pagina 4
maitreyi spune:
neata
am avut un wk plin baby a trecut la patut junior, am trecut la plapumioara in loc de saculet de dormit avem fifitza mare
a mea nici acum nu foloseste perna, ca am vazut ca se vb. pana la 3 ani nici nu e recomandata.
patut clar de lemn. in definitiv nu mergi in concediu zilnic ci de 2-3 ori pe an. pt 2-3 ori nu se merita, parerea mea, sa stea bebe intr-un patut care aduna praf si mai poate strica si ochii. incercati sa va uitati printr-o plasa de aia si va ia cu ameteala
baby il are pe www.ikea.ro/ro/Produse/0/5815/IKEA/HENSVIK.htm" target="_blank">asta pe care il va mosteni bebe mic. tot din gama asta avem si masuta de infasat, maaaare inventie!!! e www.ikea.ro/ro/Produse/0/10377/IKEA/HENSVIK.htm" target="_blank">corpul asta la care se ataseaza www.ikea.ro/ro/Produse/0/3413/IKEA/HENSVIK.htm" target="_blank"> asta si acum folosesc masa de infasat
-----
Mami de roza + 23 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
chichiutza spune:
Office distractie placuta!
Crinuta multa bafta maine la intalnirea cu bebelin!
Fetelor ajutati-ma si pe mine va rog cu storcitoru' ala! Pliiiiiz!
ps. mie nu mi se coloreaza numele voastre ca sa apara highlighted!
Cristina 21+
crina-s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chichiutza Office distractie placuta! Crinuta multa bafta maine la intalnirea cu bebelin! Fetelor ajutati-ma si pe mine va rog cu storcitoru' ala! Pliiiiiz! ps. mie nu mi se coloreaza numele voastre ca sa apara highlighted! Cristina 21+ |
crina cu
kiti2205 spune:
citat din mesajul lui chichiutza Office distractie placuta! Crinuta multa bafta maine la intalnirea cu bebelin! Fetelor ajutati-ma si pe mine va rog cu storcitoru' ala! Pliiiiiz! ps. mie nu mi se coloreaza numele voastre ca sa apara highlighted! Cristina 21+ |
Eu nu am storcator separat, am un robot care are si storcator inclus - Moulinex Audacio - suntem f multumiti de el, a facut fata cu brio tuturor supelor si sucurilor pentru Vladut.
Pup
Kiti, 20+ si mami de Vlad 15.05.2006
LUANASHANA spune:
Chichiutza eu nu am fost fac storcator de fructe niciodata, luase mama acum vre-o 5 ani unul braun full dar ca sa scoti un pahar de fructe trebuia sa bagi la fructe la greu... Acum si mie mi s-a pus sa-mi iau unul dintr-asta Reclama, fiindca m-am dus intr-o zi pe la o prietena si mi-a facut un suc rapid dintr-un morcov, o felie de telina si un mar a iesit un pahar, iar ramasitele din masina cad le-a pus in servetel erau aproape uscate, deci eficienta maxima, ea a zis ca e multumita de el ca nu are pierderi de fructe aiurea, ca stoarce tot ce e de stors in toate cele.
Asta e o varianta, poate fetele au si altele.
Seara placuta!
20+
chichiutza spune:
Kiti, eu am un blender separat, mixer separat,tot de la Moulinex, dar ma gandeam ca iau fructe si n-am chef sa le mananc deloc. Poate daca le storc si fac suc rece o fi altceva!
Cristina 21+
chichiutza spune:
Luanashana wow arata f bine asta! Zici tu ca pulpa iese uscata? Ar fi super! Mercik tare tare!
Si felicitari pentru semnatura!
Cristina 21+
andre_flo spune:
aniast72 abia astept sa plimb rasfatata in carucior. Concediu placut.
chichiutza imi place si modelul ales de tine, dar este putin mai scump. De asta nu l-am cumparat.
alynta27 caruciorul nu este asamblat. O sa incerc sa pun un link de pe site. Bafta maine la eco.
este vorba de...culoare ecru
http://www.inglesina.ro/eshop/product.php?id_product=19
26+
nadiutapm spune:
Anaist, multumesc pt caruciorul roz din lista
Chichiuta, eu am Jack LaLanne Power Juicer Express, a mai zis LUANASHANA mai devreme eu sunt multumita, tot la recomandarea unor prieteni care il aveau, am cumparat si noi si nu n e pare rau.
fetelor noi ne retragem la dormitor , multe vise palcute si somn linistitor
pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007 url="http://b1.lilypie.com/40Lkp3.pngcum cresc eu