Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010!(66)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

chichiutza s-a stricat moara de tot?
a amortit limbarnita?

Ana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Asa imi spyneam si eu ca nu trebuiesa ma consum dar hormonii asria parca au o vointa proprie
as vrea da il simt pe bebe ,voi cum ii zgandati sa dea semne ,eu am stat ba pe o parte ba pe cealalta am baut o cana cu lapte rece si nimuc

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 20s +
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

La mine reactioneaza cand stau pe spate si mangai burtica.Si am mai observat ca se foieste mult cand mananc usturoi,cred ca nu-i place.
Oricum stai linistita ca bb se misca,dar nu il simti tot timpul.Eu am vazut la eco,bb-ita topaia de zor si eu nu simteam nimic.Doctorita a zis ca e normal,ca bb nu e f mare ca sa-l simti tot timpul cand se misca

Ana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Oana nu iti face probleme ca nu il simti...bb e vioi si se joaca nu are timp de noi Eu il simt in special seara si noaptea; pe la 12-1 noaptea are chef de samba. Am si eu zile cand il simt mai putin dar acum nu ma mai impacientez ca mai demult. Daca pun mana pe burta, o mangai si vorbesc cu bobolina de obicei reusesc sa ii captez putin atentia.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Ana nu s-a stricat moara! Acu' trambitez de zor prin casa!

Cristina 21+

Mergi la inceput

Noapte buna burtici!Somn usor!

Ana21+

Mergi la inceput

Si eu care credeam ca ai adormit noapte buna!ma pun la culcus ca ma doare spatele si maseaua!

Ana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2010 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Multumesc fetelor!
Ghiocela eu cred ca a fost o reactie pur umana! Nu trebuie sa te invinovatesti! E normal sa existe frica de necunoscut, plus ca mai intervine un membru in viata de familie! Voi sa fiti sanatosi si sa va bucurati de bebe! Si pe viitor un fratior sau surioara! Felicitari pentru eco!
Crina felicitari si tie!
In perioada asta suntem mai nervoase si lacrimogene! Dar sa incercam sa ne pastram calmul!-ci la mamicutele suparate!

Alina-Mirela 26+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Maya sufletelul... se iarta, nu se uita...asa e viata uneori! Iti urez din suflet sa iei deciziile cele mai bune pentru tine!

Cristina 21+

Chichiutza, am sufletul 'prastie' facut... ma doare rau... in seara aceasta a fost 'marea finala' si simt ca s/a facut ditamai haul... O sa/mi fie greu o perioada dar sper ca tot raul sa fie spre bine. Mai bine sufar acum si/mi va fi bine mai tarziu decat sa o iau de la capat si sa ajung tot acolo. Cu siguranta exista cineva care sa ma aprecieze si sa ma respecte pentru ceea ce sunt.
Dar Chichiuta... nu mai pot... doare rau de tot tu/i mama ma-sii.

Mergi la inceput