Bebelusi de mai 2003 (12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danv spune:

Ah,Craciunul...! Pai eu ma gandesc la Craciun inca de asta vara, daca nu cumva de cand am strans bradul. Nu pentru ca s-ar fi ofilit,ci pentru ca nu mai facea sa am brad de martisor. Glumesc, l-am tinut totusi destul de mult,pentru ca a fost cel mai frumos.Tot artificial si el, Pisi, dar nu alb. Mi-am spus ca nu voi mai lua brad natural decat daca va fi la fel de bogat in crengi. Daca nu,mai bine imi parfumez casa cu coronite confectionate de mine. Si inca ceva, am promis, daca va fi fata,sa-l impodobesc doar cu globuri argintii si...rosii. Asa ca, anul acesta, voi investi in globuri.
Dar,uite ca m-am luat cu altele si am uitat sa va spun ca Ioana mea zice :ma-ma. Desigur intr-un mod cu totul si cu totul intamplator. Am crezut initial ca mi se pare, tot repeta insa de vreo doua zile,printre chicoteli si chiuituri. Pana si tati, care se afla in alta camera,a fost surprins. Urmatoarea etapa este... inregistrarea. Am reportofonul pregatit,pentru eventualitatea in care nu se plictiseste de complimente.
Altceva : ma simt inselata la cantar. Vreau sa spun ca ieri,asa cum planuisem,am fost la cabinet. Din pacate, cantarul nu mai era acelasi de pana acum si, pentru ca asa e la noi,nu te poti baza pe nimic, am plecat cu mari dubii. Una din doua : ori cantarul de dinainte arata mai mult, desi,in fond, cresterea in greutate era constanta( aprox.1kg pe luna,in ultimele trei luni ),ori, intr-adevar, a luat doar 300 gr., ceea ce nu cred. Si nu cred pentru ca, tinand-o in brate,eu insami sunt mai grea cu un kg. Dar nu va spun cat am singurica.
Da,da, si noi mai vrem poze... In ce ne priveste,azi sau maine actualizam pagina Ioanei.

Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Si eu as pune poze, dar am un aparat de fotografiat clasic si dureaza foarte mult pana fac toate pozele, pana le developez, pana le scanez. Asa ca atunci cand o sa pun eu pozele, deja nu or sa mai fie de actualitate.
Nu stiu ce sa mai zic. Cantarul meu arata din ce in ce mai mult, insa vad ca au inceput sa ma incapa fustele de dinainte de sarcina. Oare se trage burta, dar se mai adauga grasimea prin alte parti? Sau o fi defect cantarul?

Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste

http://community.webshots.com/user/adrianacalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

danv,pe fetita mea pe langa Maia o cheama si Ioana.
parpalak,da de ceva timp eczema ne-a parasit!Inca-mi este frica sa ma bucur,inca-l dau cu crema...In fiecare dimin. pana-l dezbrac complet si ma asigur ca bubitele nu au reaparut,am inima cat un purice

Maia mea merge la scoala.De fapt este tot o gradinita dar pe cladire scrie "scoala".Sti ca aici faci 2 ani pregatitori de la 4-6 ani,inainte de clasa intai...Cel mai mult ii place cand vine bussul si o ia
De cand ma "chinui" cu problemele lu'Robi am cam neglijat-o.Singurica invata literele,singurica cifrele,deseneaza,etc.Ca sa scap intr-un fel de ea,i-am luat un calculat.pe post de mama.
Nu ca ma vait dar efectiv nu stiu cand trece ziua.De dim. si pana seara nu-mi stau picioarele si tot nu-mi ajunge ziua!
Din dec. scap si de scoala mea si voi fi mai libera.Sper!

ange,mamica de 2 ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Ange, de cand vroiam sa-ti spun...Maia e o fetita foarte frumoasa...Sa-ti traiasca! E foarte finuta!
Am papat supa! Azi am papat! 50 ml...

_ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy spune:

Dan v eu cred ca cintarul e de vina!!!

Azi am incercat sa-i dau din nou banana...Nu o vrea ! A luat un virf de linguritaapoi pe urmatorul l-a scuipat!
Azi i-am facut brinzica proaspata si miine vreau sa vad cum reactioneaza! Inca sper ca pina pe la sase luni sa se obisnuiasca cu toate gustarile si sa inceapa sa le accepte!

Francesca pronunta mai nou pe linga alte a-uri, u-uri si puuu=paaa si are tentativa de spune ma-ma dar spune doar a-ma...
As fi vrut astazi sa ma duc sa testez piata premergatoarelor dar dupa o plimbare prin piata m-am intors acasa ca era tare frig afara!
Vint , ploaie...

http://community.webshots.com/user/luminitafeodorov

Lumy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

"Buna seara, buna seara
Iaca vin cu sanioara"
Daca tot veni vorba...
Mai eu am o veste pe care nu reusesc sa v-o dau de ieri, si se invecheste. Avem un dintisor!!!! Am observat ca se cam ciocneste lingurita de ceva tare si cand am bagat destu dau de tepus. Abia a rasarit, inca nu se vede. Nu a fost maraita, nu s-a stricat la burtica nu am oservat nimic decat salivatie, dar nu mi s-a parut anormal. Acum imi fac griji ca e cam devreme, la 5 luni si jumatate... Lui Alexa i-au iesit la 8 luni si jumatate.
Si eu abia astept sarbatorile, si zapada... o sa o trag cu sania... o sa vina Mosul...
Pana atunci o sa topaim in jumper ca tocmai ne-a cumparat tati. deocamdata nu stim ce se face cu el, stam acolo stramb, cu un picior jos si unul spanzurat, si radem sau roadem ce e la indemana.
Ieri si azi nu am iesit afara ca a plouat neintrerupt si am avut si multa treaba, dar maine iesim orice ar fi. Am scos niste hainute ramase de la Alexa, dragutele si tocmai bune, acum avem si salopeta groasa, asa ca hai in ploaie.

http://community.webshots.com/user/danaf123

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

dana,tu iti faci griji ca apar dintisorii mai repede,eu imi fac griji ca nu apar

pisi,merci! Maia pe langa faptul ca e o dulcica este un copil tare,tareee sensibil.Nu stiu cu cine o semana

ange,mamica de 2 ori

http://community.webshots.com/user/maiaioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

dana d, pun si eu, in sfirsit, felicitarile pentru dintisor! :)

Sa va spun ce-am facut aseara. Cu doua seri inainte am reusit sa-i tai unghiile de la mina stinga, dupa care s-a trezit, si pina sa adoarma Paul, am adormit eu. Iar ieri l-am gasit cu niste zgirieturi de toata frumusetea, asa ca mi-am zis ca musai trebuie sa-i rezolv si mina dreapta. Si pentru ca deja imi era cam somn, ce-am facut: in timp ce minca, i-am proptit usurel biberonul de-o perna. Asa ca mi-am eliberat miinile, dar mina lui dreapta era sub perna. Asa ca am "sapat tunel" pe sub perna, am proptit si-o lanterna, si asa i-am taiat si unghiile de la mina dreapta. :)
Azi m-am uitat iar la unghiile de la mina stinga si parca iar trebuie taiate.. :)
Voi cu ce va mai distrati?

Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak

Mergi la inceput

Felicitari, Dana si Ilincuta! Bravo! Sa fii tot asa de cumintica si cand ti-or iesi ceilalti!
Ange, se vede ca Maia e sensibila...Se vede pe chipul ei si in privire...E o visatoare!
Fetelor, cred ca-mi vine ciclu'!! Ma doare burta exact cum ma durea ...pe vremuri, cand aveam ciclu, ca n-am mai avut de un car de ani! Nu pot sa dorm de durere, m-am sculat si am luat un Algocalmin...Si...astept...Poate vine! Sper sa nu ma chinuie cateva zile pana vine, ca pe vremuri!

AAAAA!!!!!!!!!!!! Si inca ceva!! Emma iar a adormit singura!! Asta ar fi a treia oara! Credeam ca nu se mai repeta minunea, dar uite ca s-a repetat! Era moarta de somn, saraca! Si-a supt un pic degetul si a adormit tun!
Fetelor, trebuie sa-i dau mai intai Sana si apoi branzica? Asa e mai bine? Ca vroiam sa-i dau branzica saptamana viitoare...
Va pup, noapte buna!

_ella

Mergi la inceput

Parpalak, ca tot ziceai de unghii! Emmei i le taie ta-su, seara, cand suge la tzatza! Nu mai pot sa i le tai cand doarme, se trezeste imediat!! De la 3 luni nu mai doarme oricum...Are somnul sensibil...Se trezeste la zgomote, se trezeste daca suna telefonul (in caz ca nu e dat pe mut), se trezeste daca bate cineva la usa...In primele 3 luni dormea de n-avea greturi!! Dormea cu muzica la maxim langa urechea ei!! Vorbeam tare langa ea si nici ca-i pasa...Incepand de la 3 luni insa...Adio!

_ella

Mergi la inceput