Aspirante optimiste > 20 ani (511)
Raspunsuri - Pagina 12
sherbi spune:
buna!
ce mai faceti?
am citit din urma.
mandreeac, imi pare rau pt. z1. distractie placuta in vacanta de miere!
doula, nu fi suparici. speranta moare ultima. fiecare luna are sansele ei, asa ca nu-ti pierde speranta.
iubita.mara, sa dea domnu sa fie bb la tine in burtica.
didi, la multi ani cu intarziere! sa fii sanatoasa si bb cat mai curand.
camcris, imi pare rau de incidentul cu masina. grea viata in romania!
cosmi, ai mai fost la monitorizare?
ellena, capu sus. luna asta sa vii cu vesti bune. tin pumnii!
cami, ii doresc sanatate antoniei. poate vii cu o surpriza frumoasa de ziua ta! pup
ukume, pup burtica. sa creasca mare si frumoasa.
bebelu, am vazut pozicile. sunteti un cuplu frumusel tare. d-abia astept sa vad rodul dragostei voastre. multa sanatate!
madutza, spor la prestat.
eu am ovulat pe 29, a 14-a zi din 32. am facut teste de ovulatie, am urmarit temperatura si am avut si dureri ca la cm si de ovar. cu prestatul am stat cam prost din cauza de oboseala de week-end. cum o vrea d-zeu! daca nu, luna viitoare.
va pup pe toate dulce dulce: talida, roxi, aditza, yoni, bibitica, paula, vas si pe restul.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
poftiti la poze noi
didi32 spune:
Hello fetele, am aparut si eu! Iar am avut ceva de recuperat din urma.
Deci Anca ne tine pe jar aici pana miercuri-joi, pai e frumos mai Anca mai?
Roxy, bine-ai venit din concediu, ma bucur ca te-ai mai relaxat! Macar tu ai fost in concediu, noi nu cred ca pupam anu' asta
Cosmi, Bebelu, Talida, Vio, Mada, Paula, Camcris, Andreea, Ukume, Lorena si pt toate celalalte fete
in devenire
didi32 spune:
Deci, ca sa-ncep cu "deci" ca se poarta, eu vreau sa stiu unde dispare toata lumea cand apar eu
in devenire
doula spune:
Didi eu sunt pe aici........si lumea a disparut ca am aparut eu. Cand ai aparut tu era deja disparuta
Se pare ca se odihnesc fetele noastre dupa un weekend obositor
Andreea - in asteptarea lui Mayan
MAGIC: The smell of your newborn baby, the feeling of being a mother, the realization that you- yes you- have the power and awesome opportunity to shape a life of a human being full of potential and unlimited possibility - WOW consider the possibilities! ~ Tracy Wilson
"I wanted you before you were born. I loved you when you were born, I saw your face and I knew that I was in love. Before you were an hour old, I knew I would die for you. To this day, I will. This is the miracle of life."
www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie
Talida__ spune:
Didisor ma gandeam la tine :) Tu ti-ai monitorizat ovulatia ecografic ?
ANdreea (Doula), Sherbi
_
Hoping... Wanting... Needing... for you to justify my love
www.fertilityfriend.com/home/Talida" target="_blank"> Grafice
www.fertilityfriend.com/ticker/2ba8d8/ttc.png" target="_blank"> Ticker
camcris spune:
didi si io sunt pe aici
Sherbi tu cand mai mergi la dr. Albu, ai facut analizele, asa ca dr. cum ti sa parut, explica, spune ce si cum.....
didi32 spune:
Andreea, fetele se refac dupa destrabalarea din week-end!
Talida, anul asta n-am mai monitorizat nimic ca eram satula de anul trecut. Am fost doar o data la dr cand voiam sa fac IA si m-am razgandit ca nu mi-a placut acolo si facea doar eco abdominala. O s-o iau de la capat cat de curand ca vad ca nu merge nici asa "cu relaxare". Cand faceam monitorizare aveam ovulatie in fiecare luna.
Elena
in devenire