Puiuti de Randunici 2008!! (418)
Raspunsuri - Pagina 20
raluca2107 spune:
Al meu e in excursie la gradina botanica in masina cu 4 fetite 

. Le-am facut pachetel, le-am pus paturica ca vrea doamna sa faca picnic, am ras bine de el
si gata astept sa se intoarca.
Cami, unde merge Alex in campus???
Naty, offf ce peripetii ai avut. Si eu auzisem numai de bine de medicii oftalmologi de la Iasi, super profi.
Nicoleta spune:
Aoleo, au scapat poze cu mine pe net?? Unde, unde? :)
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

cami33 spune:
Ralu, undeva pe langa Onesti, Pralea parca
, merge cu copiii de la biserica ![]()
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
"In aceasta viata nu putem face lucruri marete.
Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste."
clauclau spune:
Hello dragelor, sunt foarte prinsa cu treburile, dar mi-e tare dor de voi. Suntem bine, copiii cresc frumos, Rebi face de toate, a invatat-o Azane poezioare si cantecele, numara pana la 10, imi arata mai toate culorile, deseneaza cu creioanele...noi ii facem capul la bebe si ea pune ochii, nasul si gurita.
Pleaca peste tot cu caietelul si creioanele ei!
Nu mai cere dimineata laptic si cand ne trezim mancam amandoua micul dejun. Ea papa o felie intreaga de painica cu unt si miere sau almette pe painica. Cand iesim in weekend in parc cu totii, ii cere bani lui Paul sa-si cumpere inghetata si se duce tantosa spre toneta cu ei in mana!
Apoi sta sa o pun in carucior si o papa linistita si e foarte pretioasa !

In fine, sunt multe de povestit dar nu-i timp. Poate saptamana viitoare imi iau cateva zile libere si reusesc sa mai stau la taclale cu voi. Mi-e tare dor.
Am citit ca Sanzi a inceput gradi si ca se descurca minunat, bravo Zana!
Naty, multa sanatate, sa fie totul bine.
Simo, am citit ca-s bolnaviori puiutii, multa sanatate si putere mami, ca treceti voi de toate. Esti o mamica minunata.

Am mai vazut poze frumoase de la intalniri cu Sophie, Ili si Sebi, am citit ca si Ioana s-a intalnit cu Tuchi.
As mai zice, dar e musai sa ma intorc la treburi, am o saptamana grea, plina, e iar inchidere de luna!

Luny, sa fie tot raul spre bine!

Va pup, sa aveti o zi si o saptamana minunate! Asa ca voi!

luny spune:
b]Clau
mey, te tot ratez.. ti-am trimis sms de ziua ta si dupa o zi, mi-a venit inapoi raport de netrimis.. pe mess macar sper ca ai gasit urarile mele
Ce copiluta cuminte ai, stii ca te invidiez
...
Simo
curaj si tot inainte, se rezolva toate, numa ca dureaza ceva timp..
dudu
[/b]
..nu mai stiu.. sunt suparata tare, se pare ca luam mai putini bani de acum, desi nu s-a votat nimic, asa zice zvonistica p-aici
si noi nu intelegem nimic.. poate la sedinta de mai tarziu or anunta ceva..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
..s-a dus aiurea boldul, scuzati.. nu pot edita..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ramo_cata spune:
LA MULTI ANI ,COPII FRUMOSI!!!!
simo
si sanatate copiilor
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
daciana.t spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blankar eu am un fix cu programul copiilor aprox.la aceeasi ora mananca si au pepriza de somn in fiecare zi din punctul asta de vedere sunt cam rigida nu conteaza daca avem musafiri ,noi l-e facem programul de seara la prunci au intrat si ei in rutina asta,asa pot si eu sa imi planific mult mai bine timpul liber |
blanka si eu sunt pe acelasi sistem cu programul copilului de somn...chiar m-am certat cu o prietena ca am tinut mortis sa imi adorm copilul la ora x...si ea vroia sa se uite la nu stiu ce film...in momentul ala mi-am dat seama ce fel de prietena este...

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
daciana.t spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo27 Ce credeti???? David si Siluan au laringita,bebe nu mai are deloc voce,abia plange ca un pisic de-ala mic !David are streptococ si e posibil ca si Sam se se planga in urmatoarele zile de dureri in gat..Viata !!!Am atatea pastile si siropuri sa le dau ca ma doae capul..lui bebe de la atatea medicamente i s-a incarcat limbuta si cred ca ii vor aparea afte... Asta e cu noi! De voi nu stiu nimic...poate voi reusi sa citesc..azi. Va si sanatate!mami de David , Sam si Siluan![]() "Nimic nu este mai mare ca omul cu Dumnezeu si nimic mai mic decat omul fara Dumnezeu" |
simo offff, multa sanatate...o tot dati din una in alta..

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
VALENTINA C spune:
Ce zi urata de ziua copilului!!! 
I-a zis Alin LMA Lui Matei de dimineata si el zice:'Si cadoul?"
suntem restanti la asta, ne executam diseara
Desi ieri am crezut ca mor: am fost sa vedem niste mobila , am coborat din masina cu Matei, iar Alin a venit sa-i prind marsupiul lui Luca.. Cat timp il legam eu, Mate a disparut... Am crezut ca mor..Si da-i, si striga-l, uita-te dupa el... Si el era la intrarea in magazin deja.. Bine ca o luase pe trotuar, ca nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca o zbughea in strada...
Am pus un filmulet cu Lucutza..
http://www.onetruemedia.com/shared?p=b0cb85361a4111f4e2f22c&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);

si Siluan