Puiuti de Randunici 2008!! (418)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Mimo io-s aia de la sfarsit
trimiteti-ma la cuca ca am luat-o razna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Hihi, ma facusei curioasa, si le gasisem si eu pe astea: http://www.waschnuss.com/
Acum, gata, chiar fug la nani!

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Hai ca are dreptate Blanka,nani ca e de rau. Nu de alta dar au inceput sa ma pasioneze si nucile indiene , cred ca ma trimite Mimu in suturi la serviciu daca nu ma potolesc
Cum vedeti sunt un Forest mai retardat, mie trebe sa-mi zica omu' de min 3 ori "run" sa ma urnesc

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Go, go, go, Mimo! Si cred ca si mie tot un sut imi lipseste :D. Dar fiecare cu pasiunile lui, nu? Si daca tot sunt prin zona si vaz una-alta... de ce sa nu le testez? Mai nou caut sirop de agave (Mimo, sa te vaz!).

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

La multi ani tuturor copiilor! Si copilului din mine, uneori captiv, alteori liber!

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

La multi ani tuturor copilasilor! si mici simari!

La multi ani si lui mami meu! mor de dorul ei!

am vazut si eu ploiesteni desculti si la bustul gol.. apropo am testat si noi descultzeala si ne place..
Am vazut-o si pe Amira - ce par lung are! Succes Roxana in continuare cu slabitul, e vizibil deja!

Ramo o sa fie norocos biatul!
Kya super prima zi de gradi!

Naty multa sanatate! ma bucur ca esti lamurita!
Blanka drum bun si voie buna!

la noi e asa de cald si Andra vrea pe afara mult.. si mie mi-e din ce in ce mai greu cu caldurile..
apropo de concedii - nu imi mai trebuie concedii la plaja cu soare, ca de cand am venit aici am avut parte de soare si palmieri , plus bonus cactusi, ce n-am avut in viata mea.. mie mi-e dor de munte!

mda.. tre sa mergem pe afara..

Mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

LA MULTI ANI PUILOR SCUMPI!!!
..multumesc ptr incurajari, fetelor
..si ultima, fug l munca: mi s-a stricat aparatul foto.. nu se mai deschide, se aprinde un bec rosu..am incarcat bateria, si nimic!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

'neata!
pentru toata lumea!

Am avut garda incredibil de linistita.....doar ca a un domn....

gata, ma apuc de treaba, pt ca in momentele de liniste in loc sda imi pregatesc externarile pentru azi m-am uitat la dr. House!

Zi buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Multam de cafea, Tuc, mie imi trebe...
Ce credeti? Azi-noapte am ajuns la urgente aici la Iasi, cu perfuzii, analize, eco, chirurg, etc. O durere pelvina crunta. Pana la urma tot colica renala cred eu ca a fost, desi nu ma stiu pietroasa. Cert e ca sunt zombi iar al meu saracul, care m-a pazit pe acolo in picioare aproape 4 ore doarme tun. Ma bag si eu in pat si om pleca cand om pleca. Ce tampenie!

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

La multi ani, copii, mari si mici! Sa fim sanatosi cu totii!

La multi ani, mami de Mihutza, sa fii sanatoasa mereu!

Blanka sa aveti un concediu placut!

Mimo, minunate melodiile, asa am mai oftat si eu, of of mai mai.....multumim de felicitari

Nicoleta, stiu nucile alea din 2004, cand am fost cu o bursa in Germania si doamna la care am stat, vegetariana fiind spala haine numai cu chestii de astea, era bio rau, tanti, ma intreba tot timpul cand mancam ca nu ma gandesc la animalul din care mananc, si ii ziceam ca ba da, dar dupa ce mananc si ne distram copios.

Multumim de cafea Tuchi, tare mare nevoie aveam de ea.

Naty esti bine acuma, da? Sanatate sa-ti dea

Mergi la inceput