**Buburuze de 2009 in actiune (23)**
Raspunsuri - Pagina 12
eumada spune:
Buna seaaaaaaaaaaaaaraaaaaaaaaaaaaaa.....in sfarsit oleaca de soare pe strada mea.....sotul si-a recuperat o parte din bani...poate ne descurcam sa-si schimbe serviciul...io mi-am primit cadoul de ziua mea......mai tarziu decat de obicei dupa ce am dus fata........
Cris nu merge linkul ala.........da` sa nu-mi zici ca esti aia cu tricou roz cu dungi albe de-a latul ca te fugaresc in juru` Constantei.
Eva e urlacioasa rau...ce o fi avand ca nu doarme si urlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......se trezeste urland si se culca urland...offfffffffff..cred ca ies dintii........ala a ramas la stadiul de intepatura...restu e umflata gingia jos,dar.........nu se calmeaza cu nica.....maine ii mai iau calgel.......
Hai sa ma laud ca voi nu interpretati gresit.....cealalta nepoata a soacra-mii a plecat cu ma-sa in Italia....si acu` soacra-mea sufera..asa ca i-am dat de treaba...
ea face curat la mine acasa,mancare,calca..camasile lu` fiu-sau....iar mama mea se ocupa de Eva..in weekend si serile...iar eu si sotul meu suntem parinti..eu pot sa ma ocup mult mai bine de Eva fara sa am stresul curateniei si al mancarii..trebuie doar sa intretin........fara stresul ca avem o zi in care suntem amandoi acasa si o petrecem facand curat sau mancare......na ca m-am facut cucoana...(pe naiba il puneam la treaba pe musiu si a gasit el solutia salvatoare ca sa scape de smotruiala sambata...)....da` voi sunteti tare destepte si nu ma luati la impins vagoane,nu?
va pup.imi pare tare rau de puii bolnaviori....e cel mai groaznic sa vezi ca e bolnav si sa simti ca nu faci destul.....e horror si stiti cu toatele.....ce durere e cand il vezi ca intinde manutele cand plange cere ocrotire si tu nu poti sa-i dai.....of Doamne...multa sanatate la puii bolnaviori...multa multa.....ma rog pentru ei sa se insanatoseasca repede.....sunt si eu mama si stiu ce inseamna.
la toate mamicile de aici
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
cris_82 spune:
mada aia de sora-mea eu sunt asta http://picasaweb.google.ro/104295494406496657483/AmFacut1Anisor#5477778512496539410
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
eumada spune:
Ai scapat..pe tine te fugaresc in jurul casei...
nicuratze spune:
Buna seara fetelor,
ANNA si ANKKAA,multa sanatate lui Vladut si Karinei
CRIS,nu era soacramea,ea saraca e cumsecade,nu se baga nici daca e cazul..barbatimiu este vinovatul,dar ne-am inteles pana la urma,ca mine
ANKKAA,felicitari pentru job,o sa fie totul bine si cu tati ca baby-sitter,o sa vezi.
SIMINA,am admirat si eu pe Razvan,frumoase poze,dar cam putine
EUMADA,felicitari pentru idee,basca iti faci fericita si soacra
Na,ca m-am uitat la poze la CRIS,sa mai vad pe Miru,si am dat de salatele alea de fructe,ma duc sa bag o dulceata,ca altceva nu am..
Va pup pe toate,noapte buna
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)
nicuratze spune:
CRIS,scuze ca nu am apucat toata ziua sa vorbesc cu tine pe mess,am reusit sa intru in pagina,mi-a dat prin cap sa-l deconectez pe sotu,si mi-a intrat direct pagina cu mesajele.
CARINA,e superba cheliuta mica,mi-a placut enorm poza in care doarme pe burtica.
EUMADA,am vazut pe frumoasa EVA,ce dulce e incruntata!
EMA,sunteti frumosi rau in poza cu mancatul de vata pe bat
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)
cris_82 spune:
neata mamici cu pici terorici
noi mai avem vreo ora si ne pregatim de plecare cu catel si purcel la o iarba verdecica sa ne distram la un gratar si o bere rece cu mine pe post de sofer faina treaba nu???dar lasa ca isi ia al meu carnetul si sa vedeti ce i-o trag atuncea o sa conduca toata ziua si eu o sa stau in drapta cu picioarele sus pe bord si cu doza de bericioaica in mana
mada pai e bun asa,numai sa imi spui si cate ture in jurul casei trebuie sa fac ca sa-mi spal pacatele de slabaciune
anna mi se pare mie sau au vazut o schimbare la semnatura???
elena hihihi..ma bucur ca ati rezolvat problemae relativ foarte simplu de facut salatica aia fructata si foarte gustoasa,spune-mi daca vrei ingredientele
cris_82 spune:
da o nu vreti??????am si 2 buc perfuzonessuri alturi de niste trabuce si niste vougue ca sa mearga ca unsa cafeluta
eumada spune:
Am un noroc in puii ei de vreme...azi vroiam sa-mi fac ziua la iarba verde.....e o bagaboanta de vreme de numa....frig si intunecat...brrrrrrrrrrrrrrrrr am ghinion .era bine sa fie mai frumos..da` uite ca nu e...
Mi-e ciudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Io azi cand pot sa dorm m-am trezit devreme....pisici.....adica la 6.30zau ca-s cu capu` da` nu stiu ce am....si io....
Si aia mica ciufi de zici ca si-a pierdut toate actiunile la bursaaaaaaaaaaaaaaaaaa....aha si iote-te la mine flacara violetttttttttt
Cris 50 de ture..da` eu inainte si tu dupa mine eventual cu doi dobermaniiiiiiiiiiiiii hihihihi.....m-am sucit macar de ca lumea....na sa castig si ioceva..ce naiba...mai vin io
emanouela spune:
neata mandrelor
avusei o noapte mai de Doamne ajuta, in sfarsitttttt....chiar de e racit piticul...imp e ca nu face febra, nu tuseste, doar mucoseste...o scoatem noi la capat si cu asta
si aici e o vremeeeeeeee.....eu nu stiu ce e cu prognoza lor da nu se lipeste deloc.....de dim a plouat maruntel, acu cica s-a inseninat dar e rece si bate vantul....sper sa-si revina mai tarzior
elena multumimmm....daaa, e un hot piticul...isi infingea lanutele in vata ca in branza
va deocamdata,,,,mai revin eu....sper
PS crissss....vad ca dana tine neaparat sa ne trimita si in Bora Bora de trage chiulul iar
cris_82 spune:
hello mamici cu pici sectorici,noi am aterizat acasa pe la 7 jumate cu un copil rupt de oboseala ca deh,nu a vrut brandul ei de pasarica smechera sa doarma azi,una bucata sot terminat de soare,si o soferita cu bale curgande la un pahar de bere rece..ce sa zic,ca a fost superrrrrrrrrr..maimutica s-a jucat si inspectat absolut tot ce i-a iesit in cale si a mancat toata ziua de a rupt iar in seara asta parca nu-i mai ajungea bibee de 250 ml lapte
mada la ce demolata sunt la ora asta,alea 50 de ture ale tale ma trimit direct in pat de la primii 10 metri nasol ca nu a tinut vremea cu voi dar totusi cum a fost petrecerea???
ema fata, in puii mei,tu chiar vrei sa nu se mai plimbe fi-mea cu lamborghinii un pupic dulce la bestiuta sa treaca raceala