Raspunsuri - Pagina 2
Bratu Monica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danamiha Moni, La multi ani! |
Multumesc frumos Danamiha!
cait spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rall Relativ ontopic, dar vorbind despre un alt site: fragrancex.com. Am surprins o discutie intre cativa webmasteri straini, unul cerea siteuri care vand parfumuri contrafacute si 80% dintre respondenti au spus fragrancex.com... Nu stiu cum mai putem fi sigure de autenticitate (la cumparare), pentru ca si doamnele vanzatoare la malluri sau magazine de specialitate am inteles ca mai schimba produsele cu altele, contrafacute Dupa achizitionare e mai usor de vazut un fake - finetea cu care e tiparit ambalajul, sticla, mirosul si persistenta lui etc O solutie cred ca e cumpararea de sample-uri sau mini-variante. Nu cred ca hotii stau sa falsifice parfumuri de 1-10ml Dar e o solutie scumpa... |
Fetelor care ati luat de pe fragrancex vi s_au parut a fi falsuri?Eu am comandat doar de barbati si nu am avut aceasta impresie.
Cait
http://biomonde.ecosapiens.ro/
Al_Ma spune:
Eu am comandat de pe fragarncex, dar nu imi dau seama daca sunt falsuri, dar oricum nu sunt o foarte buna cunoscatoare de parfumuri. Am comandat numai mini parfumuri (5 ml) si mostre. De pe esentedelux nu am comandat, asa ca nu stiu cum sunt.
Pe Monica o stiu de la alt subiect si mie mi s-a parut o persoana foarte serioasa. Este foarte bine ca a semnalat ce a patit, astfel incat sa fim mai atente cand cumparam ceva si sa nu mergem doar pe incredere. Nu cred ca se poate vorbi de lipsa fair play, este dreptul ei de a semnala acest lucru, ca doar nu a semnat vreun acord de confidentialitate.
Legat de returnarea bunurilor, regula este ca poti returna in 10 zile de la primire un bun comandat prin mijloace de vanzare la distanta, cum e cazul de fata. Prin exceptie, anumite bunuri nu pot fi returnate, i.e. cele care se pot deteriora sau degrada rapid, si din cate stiu parfumurile fac parte din aceasta exceptie. In politica sa de vanzari, vanzatorul poate sa renunte la aceasta exceptie si sa permita returnarea parfumurilor.
Alina si Mara (27 iunie 2007)
cristina1974 spune:
Am postat si eu un mesaj aici, la acest subiect,insa vad ca intre timp a fost sters. Poate si mie cineva sa-mi spuna de ce a facut asa ceva? Imi exprimam si eu neincrederea vis-a-vis de comertul on line,atata tot. Si aceasta neincredere a fost bazata pe experienta altora, ca eu, multumesc lui Dzeu, cumpar tot ce am nevoie din magazine.
claujro spune:
Am raspuns si eu la celelat subiect deschis de Monica si spuneam ca nu am incredere in parfumurile online. Nu am dat numele sitului dar vd ca se discuta fatis. E vorba de esentedelux.
CorinaDani spune:
dragelor, va rog frumos, lamuriti-ma si pe mine in legatura cu ceva
ok, inteleg ca unele isi pot permite sa dea banuti frumosi pe parfumuri originale sau ca altele economisesc de zor pentru a-si permite un mic rasfat, din cand in cand, la ocazii deosebite
ok, inteleg pasiunea de a colectiona parfumurile favorite
ok, inteleg ca, o data descoperit site-ul care vinde parfumuri originale la preturi mai mult decat convenabile (in comparatie cu magazinele), va comandati acolo parfumurile dorite, desi cateva dintre fetele care au postat la subiect recunosc ca nu sunt mari cunoscatoare de parfumuri, mai exact nu se pricep foarte bine la depistarea falsurilor bine executate.
insa, nu inteleg si pace dorinta asta de a avea un "original" prin orice metoda, adica si pe bani mai putini decat in magazin, si adus la posta sau acasa, si cu bonus testere gratuite sau mai stiu eu ce...
uite, recunosc cinstit, si mie imi plac parfumurile la nebunie (si bijuteriile din argint), dar nu-mi permit sa dau milioane de lei vechi pe un flacon de 50 sau 100 ml, si sa-mi iau si nu stiu cate flacoane, pentru ca imi plac mai multe marci/arome.
prefer sa dau cheltui acesti banuti pentru fetita mea, pentru lucruri care ii sunt necesare sau sa economisesc pentru familie.
de asta vin si va intreb : ce este in neregula in folosirea parfumurilor-replica ?
da, miros (aproape) identic cu originalul, da - nu rezista atat de mult, DAR sunt mai ieftine de 2-3-4 ori.
eu folosesc de ani de zile aceste parfumuri-replica (nu dau nume, sa nu fie considerata reclama, sunt din Turcia dar au reprezentanta si in Romania) si nu o data mi s-a intamplat sa fiu intrebata cu ce parfum mi-am dat sau daca sunt data cu parfumul X, pentru ca intr-adevar aceste replici sunt ok si aroma chiar se simte, pe aproape tot parcursul zilei. aaa, ca sunt alte imitatii apa-chioara...asa este, totul e sa reusesti sa descoperi produsul-replica cel mai reusit...
nu vreau sa intelegeti ca sunt de partea celor care contrafac produse, parfumurile pe care le am eu sunt replici ale unor marci cunoscute, iar sticluta este model unic, indiferent de numele parfumului imitat. so, din start stii ce cumperi, nu este un fals vandut ca si original...
cu banii pentru un original iti poti cumpara 2-3-4 parfumuri-replica diferite, pe care sa le folosesti prin rotatie, in functie de anotimp si dispozitie. iar daca mirosul nu persista toata ziua, ci doar cateva ore, care-i problema ? iei un flacon de 30 ml sau varianta deo-spray si-l tii in geanta, pentru reimprospatare...decat sa dai milioane bune pentru un original-fals (fie de pe site, fie si mai rau direct in marile magazine/reprezentante), mai bine iei o replica reusita, din start, pe bani mult mai putini...
ati fi uimite sa stiti cat de putine femei (nu mai zic de barbati...) se pricep cu adevarat la parfumuri, cum miroase un original, cum se identifica/verifica, etc.
in general, cei din jur simt aroma placuta a parfumului, nu stau sa detalieze dupa "buchet" daca e original, original-fals sau replica...chiar nu are importanta cu ce-ti dai, daca aroma ti se potriveste si este simtita si apreciata de cei din jur...
nu stiu, poate sunt eu prea zgarcita sau econoama, dar chiar mi se pare putin-putin cam exagerat sa dai atatia bani pe o sticluta de parfum original, mai ales daca nu-ti poti permite (financiar vorbind) si faci sacrificii materiale ca sa-ti indeplinesti dorinta...nu discut acum despre persoanele care chiar isi permit si au mijloacele financiare necesare...
daca se poate, as dori sa discutam calm, civilizat, matur, astfel incat sa inteleg de ce unele persoane dau milioane bune pe parfumuri originale, dar numai ei/ele stiu ca sunt asa, pentru ca sticluta ramane acasa, iar cei din jur simt doar aroma...cu ce te face sa te simti mai bine faptul ca te-ai dat cu parfumul original X pe care ai dat 200 ron in loc sa folosesti replica acestuia, care costa doar 40-50 ron, dar miroase identic ?!?
e pasiune de colectionar, e orgoliu, e vanitate, e placerea de a cheltui pentru sine sau un motiv mult mai adanc, ascuns in subconstient - satisfacerea unor lipsuri emotionale prin acumularea de bunuri materiale ?
lamuriti-ma voi, va rog. dar fara sa ne certam, daca se poate.
multumesc.
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)