Raspunsuri
diuna spune:
Wow! Imi pare rau pentru ce se intampla pe piata si multumim de atentionare, dar daca nu reclami si nu sesizezi organele competente( macar OPC), muuuuulta alta lume va lua plasa iar d-nul B. va fi acelasi nesimtit imbogatit pe banii fraierilor.Personal consider ca multe lucruri nu se indreapata in tara asta din cauza ca nu ne cunoastem drepturile (in mare parte pentru ca nu suntem interesati de ele), nu le cerem si nu reclamam incalcarea lor!
Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein
rall spune:
Relativ ontopic, dar vorbind despre un alt site: fragrancex.com. Am surprins o discutie intre cativa webmasteri straini, unul cerea siteuri care vand parfumuri contrafacute si 80% dintre respondenti au spus fragrancex.com...
Nu stiu cum mai putem fi sigure de autenticitate (la cumparare), pentru ca si doamnele vanzatoare la malluri sau magazine de specialitate am inteles ca mai schimba produsele cu altele, contrafacute Dupa achizitionare e mai usor de vazut un fake - finetea cu care e tiparit ambalajul, sticla, mirosul si persistenta lui etc
O solutie cred ca e cumpararea de sample-uri sau mini-variante. Nu cred ca hotii stau sa falsifice parfumuri de 1-10ml Dar e o solutie scumpa...
manumanu spune:
Rall, multumim de avertizarea privind fragrancex! Dar cea mai revoltatoare faza e cea cu schimbatul produselor de catre vanzatoarele din magazine... e incredibil!!!! Cred ca numai in Romania si in lumea a treia se poate intampla asa ceva! Cine a patit asa ceva ar trebui sa anunte OPC-ul si politia pt ca, daca, cumparand de pe vreun site ne mai asumam riscul de a fi contrafacute platind un pret relativ mic, este inadmisibil ca la preturile enooorme din magazinele romanesti sa mai si primesti un fals... schimbat de fufele alea care-si zic vanzatoare si care niciodata n-au habar de nimic (ca exemplu, am intrat intr-o parfumerie si am intrebat de parfumul Dolce Vita de la Dior... Ce credeti ca a facut donsoara vanzatoare? M-a dus la raftul cu Dolce & Gabbana... i-am zis sa se angajeze la chioscul din colt).
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
Carmena spune:
Monica, si eu cumpar parfumuri de pe esentedelux, nu am avut niciodata probleme, te rog sa ma crezi. Am luat si cadouri, am si primit cadouri parfumuri luate de pe acest site, daca intri la fete, la clubchic ai sa vezi ca multe dintre noi ne cumparam fara probleme parfumuri de pe acest site.
Eu cred, ca daca ai fi vorbit cu tipul de pe site, ti-l schimba fara probleme.Probabil ca fiind sigilat, nici el nu a avut de unde stii daca este in regula sau nu parfumul respectiv.
Nu stiu daca e o solutie fair play din partea ta, zici ca ai fost clienta doi ani pe site, cum ti s-a parut ceva in neregula sa incepi sa arunci cu rosii, stiind probabil ca multe din fetele de aici, cumparam de pe acest site. Eu zic, incearca sa ii mai spui inca o data tipului care administreaza site-ul ca parfumul nu e in regula si sa il schimbe cu altceva, dupa ce il verifica si el, evident(este o conditie din ce stiu eu la comertul on line, sa poti schimba produsul daca nu esti multumit, in termen de 10 zile, daca nu ma insel...)
In cazul in care nici magazinele nu mai sunt in regula, atunci, ce facem, nu ne mai parfumam?!
Poate mai scriu fetele care cumpara de pe acest site pareri...
danamiha spune:
manumanu, bine ai procedat Eu nu ma mai obosesc sa cer informatii
in legatura cu parfumurile de la esentedelux, nu am ce sa le reprosez si am cumparat cateva de-a lungul anilor (peste 30 de bucati).
Cygni spune:
Monica, conform legii, produsul poate fi returnat in ambalajul original si sa-ti primesti banii inapoi. Si eu fac comert online si orice client are dreptul de a se razgandi sau de a respinge un produs daca nu a fost conform specificatiilor. Deci nu cred ca se pune problema ca ai pierde acesti bani.
Cat despre parfumuri, eu cumpar doar din duty free sau din UK de unde stiu ca nu sunt contrafacute.
Cygni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MihaelaV Nu ma mai mira nimic. Eu am luat un parfum contrafacut din Sephora Mihaela |
cum asa?? si l-ai dat inapoi, ai facut reclamatie?
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cygni Deci nu cred ca se pune problema ca ai pierde acesti bani. "Children do not need to be made to learn about the world, or shown how. They want to, and they know how." |
am vorbit azi cu dl.B de la esentedelux si mi-a spus ca s-a oferit sa-i trimita el banii(sa-i depuna intr-un cont), inainte de a returna ea parfumul!