HAI Ale,Virini! BV Rxd,Tutulyna,Oana! iun2010 (91)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriela_s

rocsy masaj la burtica ati incercat?
pe a mea o linistea,o adormea,e bun si anticolici,creeaza caldura locala.
pune-i ceva la spate in patut,un scutec de finet,un prosopel,sa simta ea acolo ceva.a mea adormea cand se simtea asa "cocolosita".

alte sfaturi nu mai stiu,eu cu din astea o mai fentam ca sa nu o tin mereu in brate,ca eram eu speriata ca se invata si nu mai scap.

Mami de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si 39+ Alexandra Ioana
--->>>>Mai sunt cateva zile <<<<---
Blog de mama si nu numai

I-am facut astazi masaj la burtica pana a adormit !
S-a trezit dupa 2 ore, i-am dat papa, am scimbat-o, i-am dat iar papa si am scos-o afara unde a adormit in 30 de secunde. Momentan doarme tun !

R_ocsy , mami de Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

fetelor, ma termina vremea asta numa ploaie m-am saturat de stat in casa zici ca vine toamna

37+

AMR 3 saptamani vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aly_

fetelor, ma termina vremea asta numa ploaie m-am saturat de stat in casa zici ca vine toamna

37+

AMR 3 saptamani vine
offfff,e vreme de dormit.Profita si baga un somn bun,o sa-i simti lipsa dupa ce nasti.
Eu doar ce am atipit si s-a trezit prichindelulIeri a dormit non stop si azi noapte de pe la 4 a avut chef de "stat la taclale"
Imi pica ochii in gura

Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihai(14.05.2010)

Mergi la inceput

Eu fac galerie de astazi , ca maine nu stiu cand sau daca pot sa intru si poate ne face Bia o supriza si naste maine daca tot se interneaza !

Hai Biajitaru !

R_ocsy , mami de Sofia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui biajitaru

FELICITARI Gabitza1977!!!BINE AI VENI PE LUME Gabriel Alexandru!!!
FELICITARI Gabriela10!!!BINE AI VENI PE LUME Sofia!!!

Buna,

pe cine pot sa deranjez si eu cu un sms cand o fi sa vina bebe ca maine ma internez?

Pup,

Bia

Bia 34+

Bia, poti sa imi trimiti si mie sms ... in cel mai rau caz ajunge cu intarziere ( daca sunt antrenata cu Sofia ) ... dar de transmis se transmite !

R_ocsy , mami de Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

am tot glumit dar maribell tot nu a a aparut,ori a nascut ori se plimba iar pana face bataturi,mai maribell unde esti?

+35 bianca maria
AMR 5 sapt poate mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Seara buna, dragelor!

Crissy - , merci de grija, inca nu am nascut, incep sa ma intreb cand are de gand sa apara tanara domnisoara... decamdata asteptam. Cu cititul sunt la zi, ca va citesc de pe telefonul lui papi, dar cu scrisul e mai greu - m-am si puturosit un pic (am dormit zilele astea de am spart) si am inceput si sa pitim laptop-ul ca Luca a prins mare grad de el.

Felicitari noilor mamici, bun venit bebelusilor! Recuperare cat mai usoara si laptic ca din cornul abundentei! Nopti linistite, fara colici si reprize cat mai lungi de somn!

Nastere usoara mamicilor de la mijlocul odiseei!

Bebei de nota 10!

Anca 38+ cu Maya Sofia si mamina lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

holla chikas..... pe toate
acum m-am trezit...a 2 oara
am facut niste pizza , sper sa nu va fac pofta...si mi-am permis sa beau o cola , tot din
azi am montat patutul, chiar daca iubi nu a vrut....l-am convins spunandu-i ca poate asa printesa o sa vrea sa vina , pana acum nu era montat, asa ca poate de aia nu sa nascut, de frica , ca nu are unde dormi
tare faza...nu?
LENA IUBITA sa stii ca de 2 zile chiar mi-am facut sotul cel mai fericit din lume ....am avut parte de la greu
LENA uite multe , CA SA TE SIMTI MAI BINE!!!!
si vis-a-vis de nastere, doar ti-am spus ca iti dau sms cand o sa se intample minunea........asa draga imi esti cand iti faci griji pt mine......
saracu iubi a fost privat de toata sarcina, din motive de paranoia mea...iar acum l-am dat peste ca....e super incantat !!!
dar dupa toate eforturile....NIMIK.... va vine sa credeti?
offfff si am niste picioroaieeee....brrrrr
GABRIELA10 merci pt iluminare.....
CRISTINA , MERCI PT CA AI INTREBAT DE NOI.....FELICITARI PT CELE 38 SAPTAMANI .....noi dormim cu usa deschisa la dormitor pt ca tinem usa de la balcon deschisa.iar noaptea imi dau cu un gel mentolat pe picioare pt ca sunt butuci si ma dor, iar in timpul noptii ma spreiez cu apa pe picioare....si ma simt mai fresh....
ROCSY ...cat m-a distrat comentariul tau....dar tot-odata cand ma gandesc ca o sa ajung poate si eu la asa nervi....imi ingheata zambetul pe buze....MULTA RABDARE ITI DORESC !!!
ALEESICOOOOO....GATA... ATAT TI-A FOST...nu-mi vine sa cred ca o sa-ti tii puiul in brate inaintea mea....
CURAJ ALEESICOO !!!
SA AI O NASTERE USOARA, O ACOMODARE RAPIDA, MULTA SANATATE, LAPTE-N TZITZI SI BEBICA SANATOASA, PAPACIOASA SI NECOLICIOASA !!!!
MARISA_ANA ...mai ai si tu putin....CURAJ !!!!!
GABRIELA_S si mie mi-e groaza de nasterea provocata....brrrrr.....
foarte tare fiica ta....dar ce sexy esti doamna ceapa !!!!
ALE si eu aud trosnituri...cam zilnic, daca nu ma insel....imi pare foarte ciudat, parca sa-r rupe ceva pe acolo....acum tot paranoia vorbeste...nu eu ...
buuuuuuuuuuuuuuuun....asa....am terminat de citit din urma.....
va dulce pe toate ....

MARIA SUPER FERICITA 40+ cu ANDREEA ANTONIA
AMR: IN ORICE MOMENT !!!
http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Multumesc mult de incurajari.
Rocsy sper ca nu maine ca a zis ca vrea intai sa ma tina sub observatie. Plus ca la cat de mare era morcovul vad ca acu a scazut

Lenabum am updatat si semnatura. Uitasem ca nu am mai umblat la ea.
Ale mai sti cum iese?

Bia

Bia 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hello tuturor!

Ei, Rocsy, imi pare rau ca esti necajita; trebuie sa iti spun insa ca bebeii se ghideaza doar dupa instincte (statul in brate ~ nevoia de protectie, contact cu mama, etc). Din fericire ne nastem perfecti si asa ramanem pana incepem sa putem descoperi singuri lumea (mers, vorbit), ne nastem fara sa stim sa santajam, fara sa avem obiceiuri rele.

Eu te inteleg insa prin ce treci tu acum face parte din procesul de a deveni parinte, de a invata sa dai totul pruncului, de a intelege ca nu mai suntem noi pe primul loc.

Si, din pacate, stiu sigur ca nu te pot incuraja ca "o sa treaca" prea curand. Depinde de la un copil la altul, de la o familie la alta. Baietii nostri au 6 ani si ceva si nu vor sa doarma fara mine in camera (si nici nu ii fortez sa facem altfel). Deci iti vorbesc din experienta proprie.

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput