HAI Ale,Virini! BV Rxd,Tutulyna,Oana! iun2010 (91)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

eh eu am un presentiment ca va venii atunci cand este "chemata"

asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina in38 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR: 2 ZILE SI VINE PRINTESA!!
USOR USOR SE APROPIE MARELE EVENIMENT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marisa_ana spune:

Salutari frumoaselor!
Bia si mie poti sa imi trimiti sms si fac cu placere anuntul
Totusi e cam devreme! Ai ceva probleme? am vazut ca esti doar in sapt 34. Ai grija de tine
Cris povestea ta initial mi-a dat fiori si ma gandeam la durerile prin care ai trecut . .imi transpirau palmele. . . si eu tot natural vreau si deja ma vedeam in actiune.
pentru atitudine si optimism. Vreau si eu un pui.

Eu am fost vineri sa verifice bataile inimii micutei si asistenta mi-a zis ca am buzele umflte semn ca nasterea bate la usa.
Doctorul m-a chemat marti sa imi ia din lichid pt a vedea daca totul e ok , dar a facut si precizarea ca poate ne vedem mai repede.. . .
Toata ziua respectiva am avut impresia ca nasc si nu ma simteam pregatita. . .eram si tare obo.
Acum as putea ca sunt odihnita. Sunt stresata de ideea ca va v rea si ea sa vina cd sunt epuizata si imi va fi mai greu sa imping.. . .ce idei am . .
Speram ca va fi o floricica de mai ,,, sa vedem ,,mai avem azi si maine. .
aly ce mai faci ? nu ai mai scris nimic. .. sau esti deja cu pupici

Ana Maria 39+ cu Marisa Alexandra

AMR 1 SAPTAMANa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:

mie nu imi mai vine sa ma mai duc maine la dr si nici nu vreau sa o mai scot, e mai bine cu ea in burtica
am niste emotii de numai cand vine vorba ca ma voi "intalnii"cu ea am lacrimi in oki

asa creste bebicu
pozici cu noi
AMR: 4 ZILE SI VINE PRINTESA!!
Ale curaj gaina ca te tai
Hai lasa frica,ai uitat cat ai asteptat momentul?si cate fete de la aspirante ar vrea sa fie in locul tau?stii ca merita orice sacrificiu

Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihai(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lenabum

fetelor voi vati vopsit pe timpul sarcinii,eu am albit f rau si mas vopsi acum inaunte sa mrg la control,adica miercuri

+35 bianca maria
AMR 5 sapt poate mai putin
Eu nu m-am vopsit dar ziceau fetele ca e recomandata pentru gravidute vopseaua fara amoniac...sau sa te vopsesti intr-o camera bine aerisita,eventual afara

Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihai(14.05.2010)

Mergi la inceput

stiu ca merita sacrificiul dar este inevitabil sa nu am emotii

asa creste bebicu
pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

Hallo fetelor

Marisa_Ana mersi ca te gandesti la noi Nu, nici gand bebelina sta bine intre coastele mele.In sfarsit ni s-a spus si noua vineri la spital cam cat cantareste bulina, vreo 2440 deci e ok zic eu .Daca nu vrea sa iasa din gaoace pana pe 25 iunie trebuie sa ma prezint atunci la spital pt ctg.Peste termen ma lasa cam inca 10 zile daca totul e bine in burtica sau cu mine.

Nu am auzit pana acum chestia cu buzele trebuie sa fiu pe faza

37+

AMR 3 saptamani vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui lenabum

fetelor voi vati vopsit pe timpul sarcinii,eu am albit f rau si mas vopsi acum inaunte sa mrg la control,adica miercuri

+35 bianca maria
AMR 5 sapt poate mai putin

Eu m-am vopsit de 2 ori, ultima data chiar saptamana trecuta. Am folosit vopsea fara amoniac de la Loncolor, cred ca www.enatural.ro/components/com_virtuemart/shop_image/product/Crema_Coloranta4a0befde1e7c8.png" target="_blank">asta (nuanta blond).

Am supravietuit

Corina 35s+ cu Maria

AMR - mai putin de 5s si apoi...

Mergi la inceput

fetelor stiu ca v am mai intrebat o data...
voi auziti zgomote din burica? pliciuri si trosc?

asa creste bebicu
pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

hello,

alecurajo sa treaca usor operatia,esti tinerica,te refaci repede.
m
eu ma gandesc doar la copil,tot ce imi doresc e sa o am mai repede in brate,sanatoasa .sper sa raman la fel si in momentele alea,cand zici gata mori...si data trecuta am miorlait cu toata anestezia,ultimele minute au fost cumplit de dureroase,dar iata-man-am vazut pe nimeni sa moara de durere.

Mai,cred ca Bianu si-a modificat semnatura,m-am uitat pe listuta si are DPN pe 15 iunie,deci ar fi cam in 38 de saptamani acum.Tinem pumnii

Lenaeu m-am decolorat si apoi vopsit cu Garnier naturals.Am lasat foarte putin sa actioneze vopseaua,15 minute.
Nu aveam de gand sa ma vopsesc,dar am provocat dezastrul cu decolorantul,pe care desi nu l-am lasat pe par nici 15 minute cat e minim,mi-a deschis rau nuanta parului,era un galben oribil,asa ca dupa 10 zile am luat vopsea si am mai dres situatia,ca nu ma suportam cu porcaria aia in cap
Am luat candva de la farmacie o vopsea,a costat vreo 70 de lei,era pe baza de plante,nu mirosea deloc a amoniac.Nu pot baga mana in foc daca era Klorane sau doar semana ambalajul.Cauta la farmacie oricum,daca vrei altceva decat ce gasesti in supermarket.Mie mi s-a parut ok si Garnier totusi.

Toata noaptea am avut dureri ca la ciclu,dar mai intense,suficient de intense sa ma sperie.Totusi nici urma de contractii.Sunt curioasa daca maine la control se observa vreo modificare a colului sau ceva.
Tare mi-e ca ajung iar la nastere provocata

Mami de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si 39+ Alexandra Ioana
--->>>>Mai sunt cateva zile <<<<---
Blog de mama si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

ale si eu am mai auzit "trosnituri" nu stiu daca efectiv le AUD sau le simt si am senzatia ca se aud...intelegi tu ideea.Dar da,am simtit de mai multe ori

Mami de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si 39+ Alexandra Ioana
--->>>>Mai sunt cateva zile <<<<---
Blog de mama si nu numai

Mergi la inceput