HAI Ale,Virini! BV Rxd,Tutulyna,Oana! iun2010 (91)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Neatza, burtici si mamici cu bebici!

Noi tocmai am terminat un mic dejun bogat si sanatos, iar acum savuram o cafeluta cu mult lapte - merci, lenabum!

Am citit totul din urma, si vreau sa felicit proaspetele mamici, sa le urez recuperare rapida, o tranzitie si adaptare cat mai usoara la noua formula de viata si nici urma de griji sau probleme!!!

Ma distreaza ca discutiile pe aici sunt din ce in ce mai mult despre bebeii afara din burtica si bucuriile/incercarile alaturi de ei.
Sortez din ce povestiti si bag la cap tot ce mi se potriveste, insa uneori am asa o senzatie sa sunt codasa=ca am ramas repetenta
Si e foarte neobisnuit sentimentul, ca atat la scoala, cat si la facultate eram mereu prima
Dar nu-i nimic, mai avem si noi putin si intram oficial in clubul mamicilor, si atunci sa va tineti

Ioana - multi pt linkul plin de zambete, a functionat ieri, cand eram lesinata de oboseala fizic si psihic

Theo, n-am fost oficial in butoi, doar nu m-am simtit f bine fizic (discomfortul de la sf sarcinii se resimte din ce in ce mai mult), si nu prea am avut chef de scris/povestit. Te cu drag si pe tine!

Noi ne luptam cu picioarele (uneori si mainile) umflate. E tare neplacut, se tensioneaza intr-un fel pe care il suport cu greu, mai ales ca eu nu am avut niciodata edeme.. Partea si mai trista este ca nu cedeaza nici noaptea (decat poate f putin), ceaiul diuretic e ineficient, deci -
Fac niste miscari/exercitii simple care mai detensioneaza picioarele si usureaza senzatia neplacuta, insa cam atat.
Am avut si niste salturi mai ingrijoratoare de tensiune, insa nimic de lunga durata, asa ca nu m-am alarmat tare. Sa vedem ce zice dr maine la control - sper sa nu ma treaca pe tratament

In rest - am mai facut o plimbare ieri la babyexpo (de data asta impreuna cu sotul pe post de hamal ), de unde am luat ultimile chestii mai mari: saltea si cadita cu suport. Mai am de facut un drum la farmacie zilele astea si cred ca e gata bagajul, trusoul, toate alea.
Apropo, am si eu o nelamurire: spirt alb trebuie doar pt curatarea buricului pana cade, sau si dupa? Ce stocuri sa-mi fac? Merci anticipat pt rapunsuri

Va pup si urez o zi cat mai buna in continuare!

Corina 35s+ cu Maria

AMR - mai putin de 5s si apoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Neatzaaaaa!

Corina, ma bucur ca ai mai intrat , sper sa treaca edemele, felicitari pt noile achizitii!

Cris, scumpa de tine, n-a mers totul ca uns la nastere din ce povestesti, dar vad ca tu ai trecut foooaaarte usor peste tot si cu mult optimism si umor. Foarte bine, stai super bine cu psihicul

Gabriela, multumim de lamuriri, am inteles acum si m-am linistit N-oi naste eu fara sa-mi dau seama

Maribell, ceva vesti pt noi? Scoatem motatele de incurajare? Sa stii ca are Lena dreptate cu , e mai bine decat sa te obosesti cu alte treburi

Eu sunt un pic zombie, am stat aseara la Eurovision, ati vazut ca am luat locul 3?

Mamicile: ce faceti pe caldurile astea, dormiti noaptea cu geamul deschis? Ca ma gandesc ca daca aer conditionat nu, macar o fereastra deschisa in camera... Acum inca mai e cum mai e, dar cand or veni caldurile alea insuportabile...

fetele, o duminica frumoasa!

Cristina, fericita 37+ cu Patricia

AMR 2+

Mergi la inceput

A, am uitat sa ma laud Azi implinim 38 de saptamani De maine incep AMRul pe zile, ca vor fi 10

Cristina, fericita 38+ cu Patricia

AMR mai putin de 2 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

crissy la cat mai putine zile de AMR
maribellsper sa nu te superi pe mine,am glumit
corina stare naspa am si eu,desi eram mare acum sunt si mai mare ,ma enerveaza ca dabia ma misc,azi sa bagat sub coasta in stanga si mia creat niste dureri de ma lasa fara aer,voi ati patit?

+35 bianca maria
AMR 5 sapt poate mai putin

Mergi la inceput

Aoleu Lena, eu nu vreau mai putine zile de AMR, vreau fix cate trebuie, sa nasc la data programata , eventual ar fi ideal sa imi incepa contractiile chiar in dimineta aia, sa fac si eu cezariana 'la cald'

Cristina, fericita 38+ cu Patricia

AMR mai putin de 2 saptamani!

Mergi la inceput

Cristina, felicitari pt 38 de sapt!!! Eu tot temenul asta psihologic il astept, apoi ma linistesc

lenabum - si bebitza mea e catzarata sus de tot, zici ca deja cauta tzitzi Mie imi da suturi in... "ceva" pe partea dreapta (plaman?!), de raman si eu socata. Bine ca nu sunt f dese..
In schimb, cand e treaza, nu-i place dom'le cand stau pe partea stanga, si basta! Se zvarcoleste, loveste. Cred ca in cazul meu recomandarea asta cu dormitul pe stanga (ca asa e cel mai bine vascularizat uterul si copilul) nu este valabila..

Corina 35s+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

FELICITARI DISCORDIA !

FELICITARI GABITZA !

R_ocsy , mami de Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata !

Mai fetelor ce harnicute sunteti !
Acum am ramas eu in urma de tot , asta mica imi ocupa tot timpul . Incercam sa ne dezvatam de anumite obiceiuri nu tocmai bune pentru mine ... de exemplu, daca s-ar putea ar sta numai in brate. Azi noape m-a scos rau din sarite, cum o puneam in pat cum tipa ... imi venea sa o arunc pe geam dupa vreo 2 ore de pus in pat si tipete. Intr-un final s-a potolit ca m-am ratoit la ea si a ramas tare mirata dar si foarte potolita. Acum sa vedem cat o tine ca mereu inventeaza ceva nou.

R_ocsy , mami de Sofia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Neata !

Mai fetelor ce harnicute sunteti !
Acum am ramas eu in urma de tot , asta mica imi ocupa tot timpul . Incercam sa ne dezvatam de anumite obiceiuri nu tocmai bune pentru mine ... de exemplu, daca s-ar putea ar sta numai in brate. Azi noape m-a scos rau din sarite, cum o puneam in pat cum tipa ... imi venea sa o arunc pe geam dupa vreo 2 ore de pus in pat si tipete. Intr-un final s-a potolit ca m-am ratoit la ea si a ramas tare mirata dar si foarte potolita. Acum sa vedem cat o tine ca mereu inventeaza ceva nou.

R_ocsy , mami de Sofia

R_ocsy, ai incercat sa o iei cu tine in pat? Ce face atunci?

Corina 35s+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

ola mamici si burtici
crissy felicitari pt 38 sapt

mie nu imi mai vine sa ma mai duc maine la dr si nici nu vreau sa o mai scot, e mai bine cu ea in burtica
am niste emotii de numai cand vine vorba ca ma voi "intalnii"cu ea am lacrimi in oki

asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina in38 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR: 4 ZILE SI VINE PRINTESA!!
USOR USOR SE APROPIE MARELE EVENIMENT!

Mergi la inceput