HAI Ale,Virini! BV Rxd,Tutulyna,Oana! iun2010 (91)
Raspunsuri - Pagina 20
maribell spune:

CURAJ MADUTZA !!!!!

NASTERE USOARA SI
DE NOTA 10 !!!!

MARIA
SUPER FERICITA
40+
cu
ANDREEA ANTONIA

AMR: IN ORICE MOMENT !!!

http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24
ancutzicab spune:

HAI MADUTZA! NASTERE USOARA!

Vivela - ne dam intalnire la Giulesti saptamana asta?
Ca si eu imi astept din zi in zi mandra!
Si revin cu niste motate "colorate" pentru Ale si Viriniana, ca acum sunt la calculator ![]()

HAI ALE! HAI VIRINIANA! NASTERE USOARA!

Anca
38+ cu Maya Sofia si mamina lui Luca
aly_ spune:
fetele care mai sta la coada nasterilor naturale de pe listuta noastra afara de maribel ?
37
AMR 3 saptamani vine 

theophillina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aly_ fetele care mai sta la coada nasterilor naturale de pe listuta noastra afara de maribel ? 37 AMR 3 saptamani vine ![]() ![]() |
Aly, si eu sunt in clubul asta, dar sunt cu morcov, iepure si tot in fund...sper sa-mi dea Dzeu putere si gandul cel bun in ziua nasterii, ca altfel, acum nu ma pot gandi ca ma ia groaza! Stiu ca si Corina (corinasmile) e in clubul nostru si Nati (mamanati) si Bia (biajitaru) care e in spital de azi, vroia sa nasca natural dar se pare ca au internat-o ca are tensiunea mare si nu stim inca ce o sa fie, si Ana Maria (marisa_ana) si lenabum, si ancutzicab si gabriela_s si madutza09 pt care facem acum galerie...sper sa nu fi gresti cu vreun nume, daca am gresit, imi cer scuze...
Theodora 36+
SteliosAMR 4 saptamani
BEBE STELIOS
aly_ spune:
Aha ,suntem cateva candidate Acum sunt curioasa cum va fi ordinea care bebei se inghesuie sa vada lumea si care sunt mai timizi![]()
THEO AM O MURA!!!
37
AMR 3 saptamani vine 

lenabum spune:
HAI VIRIANA!HAI ALE!HAI MADUTZA

noapte buna fetelor
maribel scumpa mea cum te sim,ti?

+35
bianca maria
AMR 5 sapt poate mai putin
theophillina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aly_ Aha ,suntem cateva candidate Acum sunt curioasa cum va fi ordinea care bebei se inghesuie sa vada lumea si care sunt mai timizi THEO AM O MURA!!! 37 AMR 3 saptamani vine ![]() ![]() |
Aly, n-am prins-o p'asta cu mura, scuze.
Theodora 36+
SteliosAMR 4 saptamani
BEBE STELIOS