HAI Ale,Virini! BV Rxd,Tutulyna,Oana! iun2010 (91)
Raspunsuri - Pagina 17
r_ocsy spune:
Veronicah, Gabriela_s : multumesc pentru sustinere, sfaturi si filmulete/articole !
Primul copil iti aduce multa bucurie in suflet dar si multe intrebari ! Ma bucur ca sunteti prin preajma si mai raspundeti la nelamuririle noastre de proaspete mamici. 
Tocmai ce ne-am intors de afara, astazi am stat o jumatate de ora
. Ii prieste aerul ca doarme dusa !
R_ocsy , mami de Sofia
arturicii spune:
Corina, de cate ori fac ceva cu Sabina in sling, ma gandesc sa iti zic
. Nu intotdeauna imi amintesc insa uite, aproape in fiecare dim pregatesc baietii de scoala si le servesc masa cu Sabina cocotata pe mine
Tatyana, super ca ati avut o iesire placuta. Noi maine avem primele 5 min afara!
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
NicoletaB spune:
Ei, eu as fi vrut gemeni baiat si fata. Sotul mereu glumea ca el face tripleti. Stiti vorba cu: "vezi ce-ti doresti....."
Aici e furtuna, abia am reusit sa-mi iau rufele de afara, am fost batuta cu caisele care zburau din pom din cauza vantului.
36+ 
arturicii spune:
haha Nicoleta, ai avut meci cu Caisul sa inteleg?
aici e soare si frumos insa racoare.
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
gabriela_s spune:
hello,
nicoam ras de faza cu caisele
da totusi cum asa sa zboare din pom caisele
inseamna ca nu mai papam nimic bun anul asta-noi avem o mica livada la tara ,vreo 10 pomisori fructiferi,si pana acum bilantul e trist:din cauza temperaturii scazute si iernii lungi au inflorit tarziu,a mai dat si un inghet tarziu prin aprilie si s-au dus naibii...cu greu gasesti cateva fructe pe o creanga.
acum daca le mai scutura si furtunile astea si da si vreo grindina doamne feri...adio
artusi cine mai foloseste sling,lamuriti-ma si pe mine,e safe pentru bebei???nu forteaza spatele mamei?si vara,pe caldura,e ok?
si inca o intrebare,eu am sanii cam...mari...
ar fi un impediment?ma gandesc sa nu ne incomodam reciproc,sa nu sufoc copilul cu laptaria mea
.altfel,ma tenteaza mult un sling sau pouch din ala.
rocsysa vezi ce bine o sa doarma si o sa pape pe masura ce o sa mariti durata plimbarilor.a mea dormea afara non-stop,mergeam vara in parc toata dimineata,pana in 12,apoi dupa 5 seara pana la 21-22 chiar.
eu mi-am dorit doi copii pana la 25 de ani,na
dar nu mi-a iesit ,ca fix ce am implinit alaltaieri 25 si fata asta mica nu a vrut deloc sa se grabeasca si sa ma surprinda
dar cumva sunt "in grafic".
Mami de poznase: Adriana Maria
(11.01.2007) si
39+ Alexandra Ioana
--->>>>
Mai sunt cateva zile ![]()
<<<<---
Blog de mama si nu numai
arturicii spune:
Gabriela, e super comod si ptr mama si ptr bebe, mai multe explicatii gasesti pe sling punct ro daca vrei. Tot ce stiu sigur e ca noua ne e ok cu el.
Despre vara insa nu sunt asa convinsa cu el ptr ca atunci cand am avut aici cele 2-3 zile caniculare mi-a fost cald cu el. Insa dimineata devreme, seara, o sa fie ok. 
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
aleesicoo spune:
multumesc din suflet pt sustinere si galerie

mai am 2 ore si plec spre spital
emotiile parca au disparut , sper sa nu apara in drum spre sala
vb mamei mele eu knd m am nascut la 10 min a fost cutremur acum cand nasc eu e vijelie![]()
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale
cu printesa Karina Florentina in38 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:
2 ZILE

SI VINE PRINTESA!! 

USOR USOR SE APROPIE MARELE EVENIMENT!
arturicii spune:
Ale, pai sa iti schimbi semnatura:
Nu ma deranjati. Am plecat sa nasc![]()
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
aleesicoo spune:
ai dreptate artu
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale
cu printesa Karina Florentina in38 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:
2 ZILE

SI VINE PRINTESA!! 

USOR USOR SE APROPIE MARELE EVENIMENT!
ancutzicab spune:
Seara buna!
Ale, te-am prins la fix atunci, sa iti urez nastere usoara, sa vina printesa cu bine pe lume, sa te recuperezi rapid si sa ai laptic dupa pofta inimii Karinei! Multe flori si pupici, curaj! Ai sa vezi ca totul va fi bine!
Hai Viriniana! Nastere usoara si tie si bb de nota 10!
As fi vrut sa va scriu mai colorat, dar e mai greu de pe tel mobil!
Anca
38+ cu Maya Sofia si mamina lui Luca