HAI Ale,Virini! BV Rxd,Tutulyna,Oana! iun2010 (91)
Raspunsuri - Pagina 10
maribell spune:
MERCI MARISA...
faza e ca nu ma gandesc la nastere.....ma uit la tv, dar am palpitatii cand se incordeaza burtica....
am ceva emotii si eu....dar incerc sa nu ma gandesc prea mult acolo, pt ca ma ia frica.....brrrrrr
MARIA
SUPER FERICITA
40+
cu
ANDREEA ANTONIA

AMR: IN ORICE MOMENT !!!

http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24
gabriela_s spune:
hello,
felicitari flubby
mai cum reusiti voi sa va grabiti asa tare,tare?La mine iete ca nu iese,joi fac 40 de saptamani.E fix pe fix oare?
Sunt curioasa daca maine se observa ceva la control dupa toate contractiile din acest week-end.Am aproape non-stop o durere din aia ca la ciclu,ceva o fi pe acolo,sper si eu.Nu vreau sa mi se faca iar dilatatie manuala
maribelldulciurile sunt pt energie,in ideea sa mai iau o gura din cand in cand daca simt nevoia .am o tableta de glucoza.nu ocupa mult loc in stomac, deci pot sa mai si respir asa cum trebuie la travaliu-daca o sa dureze.
si cum a zis si artusunt si pt dupa,am luat si ceva M&M ca mor dupa ele si niste chestii din cereale care imi plac.Sigur o sa cer si inghetata,pe caldura asta
ref la contractiile braxton whatever alea,la fel le simt si eu,nu te ingrijora.la mine e rau cand vin si din alea dureroase,zic gataaa...si teapa.
marisam-am dus eu la niste ore de lamaze,toate bune si frumoase,dar din pacate putine pot fi aplicate intr-o maternitate de stat de la noi.in primul rand ca se bazeaza mult pe colaborarea cu partenerul din cate am vazut eu acolo,ori la noi slabe sanse sa te lase cu sotul in sala de travaliu,pentru ca se sta "la gramada",nu ai intimitate.plus ca mai sunt tot felul de metode si tehnici impracticabile din cauza conditiilor.pe mine de ex data trecuta m-au pus sa stau in pat ca faceam dare de apa prin tot salonul cand ma plimbam,si tanti infirmiera aia sau ce era se saturase sa tot spele dupa mine,deci nicio sansa sa ma lase sa ma plimb si sa ma cocot in patru labe si in toate pozitiile pe care ni le-au aratat.am prins totusi ceva cu respiratia "din burta" ca sa diminuez durerea din timpul contractiilor si cum trebuie sa incordez muschii dar bag mana in foc ca uit totul atunci.si apoi am de gand sa apelez la epidurala...in conditiile date e cel mai simplu.
uneori ma gandesc ca mi-ar fi placut sa incerc sa nasc acasa,dar daca la noi nu se poate,asta e.
alebafta inca o data pentru maine!!!
Mami de poznase: Adriana Maria
(11.01.2007) si
39+ Alexandra Ioana
--->>>>
Mai sunt cateva zile ![]()
<<<<---
Blog de mama si nu numai
gabriela_s spune:
ref la cursurile de nastere,mi-am adus aminte de MINGEA medicinala,o minge din aia mare pe care cica sa o luam cu noi cand nastem,sa stam pe ea si sa ne cracanam,ajuta la coborarea copilului
am de la fi-mea o minge din aia cu maner,de sarit,ma si vad cu ditai bagajul si cu mingea aia,topaind triumfatoare pe holurile de la spital

Mami de poznase: Adriana Maria
(11.01.2007) si
39+ Alexandra Ioana
--->>>>
Mai sunt cateva zile ![]()
<<<<---
Blog de mama si nu numai
cris_09 spune:
Neataaaaaaaaa!!!!!!!!!!!
Am dormit de la 23 pana la 5.Asa ca servesc eu cafeluta
si un "ciorn cu cocolata",cum zice nepotica mea
(adica,corn cu ciocolata)
Cristina,mamica implinita
de sufletel mic,Sebastian Mihai
(14.05.2010)
Crissy_C spune:
Buna dimineatzaaaa!
Cris, multumim de cafelutza, ft buna
Mama, Sebi doarme deja 6 ore legate? Super!
Gabriela, ce tare faza cu mingea

Intr-adevar, nu prea ai ce sa faci cu toate invatamintele Lamaze in spitalele noastre, cel putin la cum a povestit Cris ca s-au intamplat lucrurile.... offfff
Curaj Bia, Curaj Ale!!!
Mai aveti putin![]()
Cristina, fericita
38+ cu
Patricia
AMR 10 zile!!! 

Crissy_C spune:
Felicitari Flubby! Bine ati venit acasa, recuperare si acomodare usoara! Bebe Dominic Alexandru, sa fii sanatos, norocos si fericit!
Cristina, fericita
38+ cu
Patricia
AMR 10 zile!!! 

NicoletaB spune:
Neata fetelor!
Dana81-La multi ani si nastere usoara!
Cris09- frumoasa poveste! Sa va bucurati de micut!
Crissy- eu de o saptamana dorm cu geamul deschis, altfel mor de cald si ma perpelesc ca nu pot dormi!
Flubby- Felicitrai pt micutul Dominic Alexandru!
O zi buna fetelor!
36+ 
tutulyna spune:
buna gravidutelor si mamicutelor
luni 24 mai ora14.15 s-a nascut un printisor DARIUS GABRIEL 3100g 51cm
suntem bine sanatosi voiosi si putin coliciosi.
pe toate mamicutele,gravidutele si pe BB
mami
1saptamana
Aniska80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Flubby Buna fetele! Remember me!?!?!Vreau sa felicit toate mamicile si bebicii din aceasta odisee, sa fie sanatosi, norocosi, necoliciosi si asa cum vi-i mai doriti voi! Iar la mamici multa rabdare si laptic!!! De asemenea vreau sa va anunt si nasterea puiului meu, tot o floricica grabita si el. Dominic Alexandru (pana la urma acesta este numele final) s-a hotarat sa vina pe lume duminica 23.05.2010, la ora 12:30, la 37,3 sapt; cu 2,930 kg si 52 cm; scor apgar 9/10. Nasterea a fost vaginala. Acum suntem acasica in perioada de acomodare si ne este un pic mai greu dar promitem sa revenim si cu povestea nasterii. Pupici la toata lumea si nastere usoara fetelor care urmeaza. rxd de Dominic 1s+ |
FELICITARI!

Remember me!?!?!
de