Ghiocei de martie-aprilie 2009***212***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Pisigri...Fir intins

Fetele am 2 mari probleme. Una Rares, cu putza, din nouuuuuuu una eu, cu tzatza.
El: desi trag de putza la baie, in timp s-a prins la loc pielicica. Pana cu vreo cateva zile chiar nu mi-am facut robleme, m zis ca se rezolva de la sine, cand o mai creste baiat mare si o merge la fete. Daaaaaaarrrr, ce constat zilele trecute la baie...Chiar langa ata, cat gamalia de la ac, poate si mai bine, "branza" d-aia mizerbila si se vede cum e bine bagata pe sub pielicica. Adica, oricat as incerca eu sa trag, sa decalotez nu ar iesi. In locul acela, este mai mult crescuta sau mai groasa pielea. Tot ma gandesc cu groaza ca trebuie sa ajung din nou la dr Ar putea face vreo infectie daca il las asa pana la adanci batraneti? Ce parere aveti? Mi-e teama de operatiunea doctorului de mor eu si d-aia ma intereseaza daca afecteaza jegul ala adunat acolo.

Eu: Desi alaptez dimi si seara, (dimi doar de control seara mai cu spor) ma doare sanul drept cumva spre subsoara. Ce sa fie? Vreun canal cu gropi? Nu ma deranjeaza mereu dar cand fac miscari mai bruste simt ca o jena, nic macar durere la subrat.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Floric, nu stiu cum procedezi tu, daca ii dai ambii sani la un alaptat, dar incepe cu cel care te doare. Pe mine cand m-a durut sanul asa cum spui tu Iulia nu-l golise si am dat la pompa pana l-am golit eu

Mergi la inceput

ii da din ambii chiar daca nu suge cu sarg din ei. V-am spus ca cel putin dimineata mai mult ma controleaza sa vada daca mai am tzatzele la locul lor. Dar...asta e.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

De aceea te doare, vreun canal care are laptic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Asaa, acu sa-mi vars oful. Gaza mea e bolnavioara, ne-a luat de la Sibiu. Dar sa incep cu inceputul. Sambata si Duminica a avut scaunele ceva mai moi, tot 3 ca nr dar moi, am suspectat o ciorbita pe care am mancat-o in excursie, am incercat sa luam Hyrdasec si Smecta(care e chh rau de tot nu am reusit sa-i dau decat jumate de pliculet) si ceai de menta. Luni deja era mai bine si Marti ne pregateam sa revenim acasa. Dar surpriza marti imi face temperatura 38,2 - 38,6, nu m-am speriat prea tare, putea sa fie de la burtica, care deja era mai bine sau de la vre-o masea.Am amanat plecarea pt Miercuri in ideea ca isi revine pana atunci dar Miercuri la pranz bum ! temperatura 39,2, ii pun un sup cu novocalmin si ma uit in gatut si mi se pare ca vad puncte de puroi, iau si o mostra de scaun (ma gandeam la o enterocolita, ceva) si cand a mai scazut temp ma duc la Spitalul de Copii (singurul din oras) sa vad ce are fata. Acolo dau de o tipa de-mi venea sa ma urc pe pereti. Nu a vrut sa-mi faca coprocultura ca cica nu e proaspat, desi eu i ziceam ca e recoltat cu 15 min inainte, cica nu e bun. Se uita in gat - e rosu (nu vede puroi), in urechi usor iritata. Imi da Augmentin, ceva de nas si de urechi si zice sa plec acasa, sa-i dau in caz de febra 2,5 ml de Panadol !!!! (cum 2,5 a atat ii dadeam la 3 luni, ea nu cica e suficient), aa si daca vreau pot sa plec la Buc in seara respectiva ca nu sunt probleme majore. Imi venea sa urluu, pediatra noastra nu raspundea la telefon, la farmacii in Sb nu gaseam de niciunele, sa nu va mai zic ca pt Hydrasec mi-au cerut reteta. ... Noroc cu surioara Dyanei careia ii multumesc enorm, din suflet ca ne-a consiliat si ne-a ajutat in momentele critice si mi-a raspun la orice bazaconie de a mea. Aasaaa plec de la spital si sa nu-mi vina sa cred IMI RIDICAU MASINA !, dai alearga cu fata in brate, cica parcasem la mai putin de 25 de m de trecera de pietoni. Niste tampiti si hoti, daca eram singura ma luam rau de tot de ei, dar cu fata cu temperatura, cu mama dupa mine care incepuse sa planga m-am debusolat complet, in fine reusesc sa-i conving cat de cat si pt ca nu o mai puteau da jos de pe rampa plec cu masina politiei comunitare sa-mi iau autoturismul de la depozit ca nu nu mai platesc si taxa de depozitare. In masina cald rau, toate geamurile deschise, copilul transpira, infernal. In fine m-au scuturat de 300 de Ron. Am aflat mai apoi motivul real al ridicarii, tine de tatal meu care a fost Inspector la Politia Judeteana iar eu i-am pastrat legitimatia agatata de oglida, prostul de comunitar s-a ofticat crezand ca masina a fost vanduta si noul propietar se da mare. La sfarsit isi cerau ei scuze dar prea tarziu. Sa revin la problema principala. Doarme gaza mea de pranz si cand se trezeste iar temp 39. Iar Noocalmin, impachetari cu prosop dupa vre-o 45 de min vad ca incepa sa se moleseasca rau, sa inchida incet ochii a somn desi era in prosopul umed. Ii iau temp si crescuse la 39,6. Groaznic, sun la 112 aia imi dau Salvarea, ii spun tipei oful la care ea "Si ce ati dori sa facem noi?" (mi-a venit sa turbez ce Capitala Europeana, ce oras civilizat, tot ca la tara sunt toti si tot la fel de prosti si vad ca dupa 10 de cand am plecat de acolo ma fac sa nu-mi para rau). Iau taxiul, la spital aceeasi Dr idioata si acu urmeaza partea horor, o dezbraca de tot pe Mitzi, o forteaza sa stea la orizontala si cica ii fac impachetari, un prosop rece ca gheata pus pe fundulet si picioare si lasata asa, ma dau afara sa-i puna branula, dar nu am plecat, idioatele nu--i nimereau vena, pana la urma i-au pus in manuta,(cred ca deaia vroiau sa ma dea afara), ne pune perfuzie cu glucoza si alte tampenii cica sa ne hidratam sa circule fluidele in organism. Gazii mica urla ca din gura de sarpe in continuu, eu nu mai stiam cum sa o linistesc. Asistentele cum treceau pe acolo urlau la mine sa-i dau sa bea apa, sa nu mai stau asa aproape de copil sa nu o tin in brate ca asa nu-i scade temperatura si ele se chinuie degeaba (ELE se chinuie, da bietul copil pe care mi-l terorizeaza). Daca aveam unde sa ma duc in momentul ala o luam in brate si plecam cu ea, dar acasa mi-era frica sa merg ca temperatura nu scadea deloc. In fine din fericire s-a schimbat garda si a venit o Dr ok, care m-a lasat sa o imbrac pe jumate, i-a schimbat cearceaful respectiv si i-a facut impachetari mai calumea, ne-a dat paracetamol injectabil si a inceput sa se intereseze de soarta ei ca nu prea ii place diagnosticul pus de prima. A consultat-o si a vazut puroi in gat, ne-a facut antibiotic injectabil si ne-a pus inca o perfuzie cu un ser Ringer parca pt scadera temp. Cand am trecut de prgul critic m-a last sa o imbrac de tot, sa-i dau laptic si a stins lumina sa incerce sa o lase sa doarma. In conluzie am stat cam 3 ore fara sa scada temperatura sub 39,6 si inca vre-o 2 ore ca sa ajungem la un prag acceptabil ca sa ne trimita acasa. Ne-a schimbat antibioticul si ne-a dat Zinat 4ml la 12 h. Din seara respectiva nu am mai avut problema cu temperatura dar burtica e varza. Sa va mai zic ca joi la pranz cand am hotarat ca plecam la Buc nu-mi mai pronea masina ? Eee in final am ajuns acasa, temperatura nu mai avem, luam antibiotic si Biotics Baby si ne luptam cu scaunele moi. Si ea si eu cred ca mai avem un pic si aungem in pragul disperarii de cate ii dau sa bea cate un pic si toate naspa Hydrasec 2/zi (care e cat de cat ok), Smecta care e ingrozitoare si deabia i-am dat azi doua jumatati de pliculet, am incercat si saruri de rehidratare Humana electrolit dar le refuza, de abia i-am dat cateva lingurite. Ors de la Hip nu-i place si tot asa am convins-o doar cateva gurite mici. S-a saturat de banana cu branza dimineata, pilaf nu ne place. Sunt terminata si in pana totala de idei in ceea ce priveste hrana ei..... Mi-e frica si sa nu dam in constipatie dar si sa nu se deshidrateze. ...Azi a facut kk asa combinat tare cu apa de vre-o 4 ori/zi. Am si echinoflora pt stomacel si nu stiu daca sa-i dau acu sau dupa ce terminam tratamentul cu antibiotic..... Pediatra tot nu raspunde la tel.... Cealalta e plecata.... Ma gandesc sa nu fie si altceva nu numai gatul si antibioticul de vina pt stomacel....Ma ingrijoreaza ca e ff palida si galbena la fata si urechiuse (desi noi pana acu nu am avut probleme cu fe).... Stiu ca ii lipsesc vitaminele din fructe (noi mancam zilnic dimineata) ca imi arata mereu ca vrea fructe.... I-as da spanac dar mi-e frica ca nu-i face bine la stomacel, i-as da ficatel dar ala nu-l mananca decat cu piure si stiu ca, cartoful nu face bine la stomacel. Ou nu vrea sa pape. In rest are pofta de mancare dar nu-i prea place mancarea de regim, e destul de vioaie dar e inca maraita si vrea mereu cu mine. Mai are senzatie de greata uneori si disconfort la inghitit. Ii dau si Tantum verde cam 2 fasuri de 2-3 ori pe zi.

In rest suntem bine, abia azi am reusit sa desfac bagajele si ma gandesc cu groaza ca vinerea viitoare trebuia sa plecam in vizita la Tati.

P.S. Scuze ca m-am lungit.

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Mai fetelor acu am vazut cat e de lung mesajul, am batut orice record. Va rog sa ma scuzati muuult de tot dar simteam ca daca nu-mi vars oful explodez. Si s-au adunat prea multe si cum suntem si fata tati cam dau intr-o stare deaia care pe mine nu ma prea caracterizeaza.

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Gaza mi=e groaza ce am citit. Dar unde ati mancat si ce??/ Nu stiu ce sa zic dar ati mancat la pensiunea unde ati fost cazati? Ca parca mai toate ati venit cu cate ceva acasa...Straniu, nu vi se pare?
PAcat. SArmana Gazulica. Cat chin pe capul ei. In ce priveste mancarea...cam naspa. Eu doar morcov cu orez si ceai d ementa la greu. Si branza...hmmm, stii ce ma patit eu de la branza de vaci , ca de fpat de la ea se kkcea. Desi e singurul aliment care il manca Gaza as zice sa il scoti macar o zi sa vezi cum se kk.
Sanatate si multi pupici.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Gaza, nu te scuza, n-ai de ce! M-am cutremurat eu citind, dar tu trecand prin toate astea!!! Dar nu poti merge la alt dr, sau sa-ti dea fetele un nr de la o dr de-a lor, eu n-as sta dupa cele care nu raspund la tel. Tu acum ai nevoie de cineva sa te ajute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ooofff, intrasem sa scriu una alta si de cand am dat de postarea Gazei nu mai is buna de nimic, m-am umplut io de nervi si frustrare si disperare aci, in fatza computerului, d' apoi pentru ea ca a resimtit toate live cum o fi fost! Mi-am inchipuit-o pe Gazii mica a mea () chinuita la spital si m-a apucat tremuriciu', nici nu stiu ce as fi facut eu in asemenea situatie, cred ca innebuneam! (+bonus faza aia cu comunitarii "zelosi")

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Off, Gaza, prin ce ati trecut, si mai ales Gazulina mica.
Insanatosire grabnica puiului!
Floric, incearca sa decalotezi, sa nu se prinda, si sa ajungeti iar la medic. Mai bine fortezi tu putin cate putin, decat medicul sa-l traumatizeze iar.

Luana - Sunt o mica printesa - foto & video
Arborele care daruieste
Aprinde azi o lumanare pentru Alma

Mergi la inceput