Ghiocei de martie-aprilie 2009***212***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Cind am si eu chef de povestit, nu e nimeni pe aici...:((

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Hai ca aparui io :) Un pic ingrijorata, ca piticul meu a dat la ratze inainte de culcare, dar cred ca stiu de la ce i se trage. Am fost la bunica-mea, ca e ziua ei, si bineinteles ca a mancat castravete, rosie, placinta cu branza, gratar de miel (mama ce i-a placut asta), toate la un loc si asezonate cu mar.

Nici n-am prea fost cuminte si se simte la burta. De vreo 3 zile l-am parasit pe Mihaita, dar tre' sa ma intorc rapid la dumnealui ca-i jale.

Io-s ceva mai bine, dimineata scot o galeata de muci (de la mine, de la pitic nika), dupa care mi-e mai bine.

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Weeee, a mai aparut cineva !
Pai daca zici ca a bagat in el toate alea...i-or fi picat greu. Din cite stiu eu oaia (fara grasime si pielite) e mai usoara decit mielul. Si mai teapana :))
Si Ilincai ii place mult carnea de oaie, a servit in bors, fripturile au iesit cam atoase pentru gustul ei.

Mai rezisti cu Montignacul? Sau a devenit mod de viata? Eu cit am tinut mi-a fost ok, numai ca-s maaaare fan cartofi si ma cam doare ca nu-s permisi

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Am uitat. La multi ani bunicii si multa sanatate !

Cit despre muci....io am tusit vreo saptamina de a zis doctoru ca ma trimite la "raze". Da vad ca de cind am incetat sa iau diverse porcarii, mi-a trecut de la sine...

Mergi la inceput

He he io facusem din Montignac stil de viata (adica de 6 luni, daca nu mai bine) pana acum 3 zile, cand s-a infiintat sotzul cu niste cartofi noi. Am decretat 3 zile de dezmatz si acum tre' sa ma intorc cu coada intre picioare la Mihaitza.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Si al meu a cam inceput greva foamei. Nu-mi fac griji ca are shunculitze serioase, are depozite, ma tem numai sa nu fie vreun semn de boala. Daca e doar caldura combinata cu masele, n-are decat sa faca foamea oricum, vorba lu' Anamariame, "a cam scapat" la covrigi. Stie unde ii tzin in bucatarie si vine si-mi arata uhhhh uhhh, cred ca-l ajuta la gingii.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Revenim si noi pe aici cu o veste mareee
ne-au iesit si incisivii mediani superiori amandoi in aceeazi zi si fara sa simtim

Monvas eu nu prea ma mai bag la intalneli ca n-am AC la masina si-i crima sa urc copilul in ea.Pe sot nu ma pot baza

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Mariana felicitari. La noi aia au fost cei mai problematici, cu febra mare. si ne-om mai vedea noi intr-o zi mai racoroasa.

Am pus de-o ciorba radauteana, poate o aprecia-o si musiu.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

A, si sa va zic cateva faze haioase cu Chiscanu' meu.

1. Suzi - am si eu un pitic cu suzi, ca daca totusi stramba dintii asa ca am facut o intelegere: tinem suzi numai in pat; daca vrea la plimbare, sa lase suzi la mami. Dimineata, cand se trezeste, se pupam, ne jucam, bem lapticul si apoi plecam la plimbare. Cand se da jos din pat imi intinde suzi (fara sa i-o mai cer eu) si pleaca la ale lui.

2. Ieri dimineata isi apucase burta cu mainile si se chinuia s-o linga si suparare mare ca nu ajungea cu limba la burta. Statea in fund si isi tot cobora capul, doar-doar o ajunge sa linga burta. Pana la urma s-a consolat cu degetele de la picioare.

3. Eu ii zic "bai, baiete!", el "buei buei". A inceput sa ii iasa destul de clar si "baiete".

4. Cand ii e somn se duce in camera, pune capul pe pat si zice: "nani, nani, nani".

Revin ca si eu is nevorbita

(7.03.2009)

Mergi la inceput

No, bun asa, acum am ramas io singura. Pisigri, ce faci, bloguiesti?

Sa va zic si ultimele boacane.

Acum 2 zile, cu piticul in IOR. Stiti ca parcul e in panta si sunt alei (drepte) pe 3-5 niveluri, despartite de pante de iarba si trepte cu rampe. Eram la locul de joaca de langa biserica, unde e si plasa aia mare "de paianjen". Injinerul meu demontase o jucarie si mi-o da sa i-o pun la loc. Io o iau si el o sterge... pe panta, indreptandu-se spre lac. Bineinteles ca n-a putut sa-si controleze coborarea, ca e abrupta, am alergat dupa el si l-am prins pe la jumatea pantei, dupa ce cazuse si se rostogolise de cateva ori Nu zic cum era plin de noroi si cu obrazul zgariat, l-am prins fix inainte sa se izbeasca de un boschete.

In aceeasi zi, la iesirea de seara, piticul meu plimba un elicopter (e singura jucarie care ii place) la un loc de joaca cu scripete. Se suie 2 gagici pe scripete si, desi l-au vazut ca se juca acolo de un sfert de ora, n-au avertizat ca isi dau drumul. O tanti a urlat de pe margine "Copilul", am alergat la el si i-am bagat capul al cutie fix cand gagicile treceau pe deasupra noastra, au ridicat si ele picioarele un pic si nici nu ne-au atins. A fost ca-n filmele alea cand trece masina peste erou si gagica lui si apoi ridica amandoi capul si-s OK.

(7.03.2009)

Mergi la inceput