Ghiocei de martie-aprilie 2009***212***
Raspunsuri - Pagina 19
Ayla21 spune:
Cami
multumesc! Oricum dupa 2 ani vom face, macar la cerere, testul cutanat. E un pic mai chinuitor pt copil, dar macar aflu din prima ce si cum, nu cum m-am chinuit cu Clau cu atatea teste de sange si nimic exact. Ah, si sotul meu e un pic mai mult exagerat, si stie, e constient, dar, nu se poate abtine.
Si apropo, eu vreau sa-i fac Luanei din vaccinurile optionale, cel pt varicela, preumonie-otita-meningita, si hepatita A. Asteam am inteles ca se fac si sub 2 ani, apoi peste 2 ani si Preumo 23. Cam astea le are si Clau facute deja. Oricum din septembrie o duc la gradi si cred ca e bine daca le va avea facute pe unele (pt varicela, hepatita A, otita, dintre bolile copilariei).
Monica, imi pare rau pt cele intamplate.![]()
Luana - Sunt o mica printesa - foto & video
Arborele care daruieste
Anaan spune:
Salutare!
Monnvas, ce intamplare nefericita!![]()
Floric, nu-ti mai face probleme, si Andrei facea exact la fel cand a inceput sa mearga, dar acum are zile cand cu greu ma mai tin dupa el!
Bine, placerea mersului in patru labe nu a disparut, alimentata fiind de pasiunea pentru gunoaiele care pot fi reciclate
mai eficient in felul asta! Rares nu merge inca mai mult pentru ca, probabil, ii este si putin teama si, poate, inca nu a gasit o motivatie suficient de puternica sa o ia la trap
...dar va veni si asta, n-ai grija!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
cami_05 spune:
Si eu as vrea sa ii fac din vaccinurile optionale, sa vedem cand mergem si noi la gradi. Eu oricum vreau sa stau pana la 2 ani acasa.
Fetelor va
, merg la
. Noapte buna!
Anaan spune:
Gaza, ce patanie urata cu Gaza mica! Sper ca se simte mai bine!
simina_kin spune:
Papam biscuite
www.youtube.com/watch?v=Yy_I3WMg7Gs" target="_blank"> video
si foto
all
fericita de
ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
Anaan spune:
Ayla, bine macar ca ati identificat factorii care declanseaza alergiile lui Clau, ca asa il feriti/tratati mai usor. Sa speram ca Luana nu va avea si ea asemenea probleme. Nici eu nu sunt buna de nimic cand e Andrei bolnav, si nici nu prea stiu sa-mi pastrez cumpatul...cred ca e si greu sa nu te panichezi, ca doar ei sunt tot ce avem mai drag pe lume!
M-am gandit la Alma ieri, am aprins si o lumanare pe site-ul tau pentru ea. Multa liniste si ei si tie!
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin Papam biscuite www.youtube.com/watch?v=Yy_I3WMg7Gs" target="_blank"> video si foto ![]() all fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009![]() Povestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!! |
Are mama fetita mare!
joanna27 spune:
Hello!
Intru rapid sa va salut , sa va zic ca sunt la zi cu cititu da nu prea imi vine a vorbi.
Anna ,Pisigri multu de incurajari da gargaunii mei sunt mari, negri si nu sunt destule pagini in DC sa ii povestesc.
Si daca tot scriu tre sa ii zic Gazei ca mi s-a zburlit paru pe mine cand am citit de cele intamplate, te pup si sa fii barbata sa o pui pe Gazu mic pe picioare.

!