Ghiocei de martie-aprilie 2009***212***
Raspunsuri - Pagina 12
cami_05 spune:
Hello!
Am facut vaccinul, sa speram ca nu facem febra, acum doarme bandita mea.
Cativ, nu stiu ce sfat sa iti dau, mandra mea sta la san si cu o mana ma trage de par, nici eu nu stiu cum sa o dezvat, la fel ma gandesc si eu cu groaza la intarcare.
Ayla, tot am vrut sa iti laud printesa ce draguta e ea cu margelutele la gat. A mea le-ar baga in gura, nici nu am curajul sa ii pun.
Maya25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cativ13 Pana una-alta sa va expun o problema. de vreo cateva zile, Piti a prins un obicei dureros pt mine. adoarme cu degetul in gura si cu mana libera imi roteste sfarcul. noaptea trecuta i-am refuzat acest deliciu si m-a urlat o ora de n-am avut ce sa-i fac. ma gandesc cu groaza ce o sa fac la momentul intarcarii ![]() si daca suge cu o mana imi invarteste de sfarc si doare![]() nu stiu ce sa fac....cum sa fac...![]() ![]() |
Maria asa suge si de adormit nu adoarme daca nu o las sa-mi striveasca celalat mamelon (la unul e gurita, la celalalt manuta
Maya25 spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Astazi este Ziua Mamelor de Ingeri. O rugaciune , un gand bun, o imbratisare si o lumanare pt ingerasii nostri de la odisee.![]() Maya Magdy o imbratisare stransa, de la suflet la suflet!![]() |
Ayla
. Bunul Dumnezeu sa ne aiba ingerasii in paza Lui.
denisamada spune:
Ayla, ne bucuram sa te vedem. 

inapreda, nu m-am suparat, stai linistita. Dupa cum poate ai observat, nici eu nu prea sunt amatoare sa dau sfaturi pe net, pentru ca nu poti exprima o parere fara sa vezi. Plus ca nu e nimeni dator sa stie cat sunt (sau nu) eu de "avizata".
Eh, recunosc ca m-am ofilit un pic.

Luaram si noi carucior pt papusa la mandra, il plimba intr-o veselie... dar nu-sh cat o sa o tina... 
M-a disperat cu mancarea... Nu mai mananca nimic... nu stiu ce sa ii mai gatesc... am ajuns sa incerc si borcanele, desi nu le agreez deloc... degeaba. Nu vrea decat ce poate manca singura... dar si asa destul de putin. Nici nu am curaj sa o pun pe cantar, ca mi se pare ca s-a ascutit de tot... 

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Maya25 spune:
Gaza, am trecut si noi prin cosmarul prin care ati trecut si voi acum, si pe noi ne-a scos afara cand i-au pus branula, a fost ingrozitor. O peroioada a ramas ff traumatizata, ii era frica de straini, de doctori sa nu mai zic, de orice incapere straina de casa noastra. A fost cumplit. Sa nu mai trecem niciodata prin asa ceva!
Sanatate multa va dorim.
Ilinca_M. spune:
Olario.
Am venit de la ROR. S-a suparat si a plans ca asistentele au tinut sa-i masuram temperatura; apoi s-a calmat, apoi la vaccin iar a plans exact cat a tinut intepatura, apoi s-a calmat. Mi-au zis ca pot aparea reactii la 10-12 zile
. Super, hapt cand merg eu la banchet/ chef, sa nu-mi tihneasca

Inapreda, pai io cand fac dush e si maica-mea acasa, deci daca Phipholina protesteaza in patutz sare ea la datorie.
Mie mi se pare normal sa supraveghezi in permanentza un copil asa mic. Se pot intampla chestii neplacute si cand il crezi in sigurantza in patutz, vezi faza cu Andrei al lui Anaan cu pipeta sau cazul lui Sophiphi care molfaia de zor si nu stiam ce: elasticul cu care-i prindeam motzul. Momentele cand o las singuroaica e la somnul de pranz (acum, de ex, ca s-a trezit devreme si acum a dezertat) pe care-l "efectueaza" in patutz, dar si atunci bag capul sa arunc o privire din cand in cand.
M-a marcat foarte tare o stire de acum cateva luni: un puiutz de chinez cam de 1 an jumate cu un betigas de-ala de-al lor in nas, pana spre creier: copilul fusese lasat singur in camera si a cazut cu un betigas de-ala in mana de i s-a infipt in nas. Nu puteau sa scoata betigasul ca era f. aproape de creier si tot aratau imagini cu copilul pe targa, cu batzu', cum il transportau de la un spital la altul ca era complicat sa-l opereze...in fine, a fost salvat, dar mi-a fost groaza cand am vazut imaginile...ce inseamna cateva minute de neatentie
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
cativ13 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Maya25
|

mami de Silvia Ioana
Maya25 spune:
| citat din mesajul lui novus Ce nu inteleg eu pintre altele, de ce sa te scoata afara cand ii pun branula ???!! Eu am tinut-o frumos in brate si am linistit-o pe Alexandra si totul a decurs ok, fara multe plansete si alte traume ! |
Novus, te scoate afara cand se pune branula la copil pt ca e ff traumatizant sa iti vezi copilul chinuit in asemenea hal, il tin de maini si picioare si urla si se zbate. E ingrozitor si pt copil sa fie inconjurat de o multime de straini care il agreseaza. Si eu strang din dinti cand mi se pune asa ceva. Nu stiu cum de Alexandra nu a avut nici o treaba. Felicitari pt fetita curajoasa.
La noi, dupa ce s-a spart vena dupa o zi si a trebuit pusa o alta branula, a trebuit sa stea si sotul cu Maria pt ca nu o mai puteau tine, atat era de disperata si traumatizata psihic, desi politica lor era sa nu lase parintii inauntru.
Maya25 spune:
Eu noaptea ii dau sa suga culcata pe o parte (dormim impreuna) si ii dau sa suga din sanul de deasupra (adica daca eu dorm pe dreapta, ii dau sa suga din sanul stang) si ma aplec un pic spre ea asa incat celalalt san e acoperit si nu ajunge cu manuta la el.
Daca am pus pansamentul pe sanul pe care ea il strivea, nu a mai vrut sa stea la supt si am amanat momentul culcarii... Naspa dar nu mai puteam de durere.
Ilinca_M. spune:
Denisamada, e clar, iese un molar/premolar ceva. Zic fiindca si noi am trecut prin faza asta nasoala, vreo 10 zile a tinut greva foamei, de nu mai mult, pana a rasarit maselutza. Sophiphi tot n-are 9 kile, abia 8.800 si 78 cm la masuratorile de azi. Bine, de-as masura-o in picioare precis ar avea doar vreo 75.
Tufete, ce ma distratzi cu tzitzofilele voastre. Sophiphi de obicei cand suge cu lacomie, seara, isi framanta mainile, le tot striveste una de alta. Sau o mana si-o tine peste ochi. Nu puteti face cumva sa n-aiba acces la ambele "recipiente"? De ex. un sutien de alaptare si nu scoateti la inaintare decat unul. Zic si io, ca a mea n-are ticuri de-astea, cateodata ma framanta de bratz, atat.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever