Aspirante optimiste > 20 ani (510)
Raspunsuri - Pagina 10
camcris spune:
cami poti sa-i dai sirop nurofen ptr. copii poate se simpte mai bine
multi sa se faca bine
eu as vrea la mare in bucuresti murim de cald in casa sunt 28 grade sunt toata transpirata ca am si dat cu aspiratorul, am avut activitati casnice
asa ca mai bine venim la mare
cami tu stai la bloc sau la casa ca nu mai tin minte sigur ai spus
bibitica20 spune:
pentru toate fetele
andreea, daca nu mai intru diseara, iti doresc sa ai cea mai frumoasa "saptamana de miere" din lume! nu-ti face griji pt urati, sigur va fi minunat indiferent ca vin sau nu
didi, la multi ani si iti multumesc
nu mai stiu...am incercat sa citesc tot de ieri si de azi, dar am uitat ce mai aveam de spus. ieri ne-am plimbat si am fost la cumparaturi, n-am mai avut timp sa va salut si sa va
bebelu si
didi32 spune:
Multumesc din suflet fetele mele dragi! La fel va doresc si eu voua, dar mai ales mult dorit!
Mai scrisesem un mesaj si-am ramas fara el asa ca o iau de la capat
Am umblat toata ziua pana mai devreme, m-am facut mumoooasa si acum asteptam invitatii!
Va poftesc si pe voi la si sa inceapa petrecerea!!!!
in devenire
didi32 spune:
Moama, da' stiu c-ati avut treaba aseara fetelor! Eu ca de obicei nu mai stiu ce-am citit c-am avut de recuperat din cap trecut.
Andreea, da-i incolo de urati ca o luna de miere ai! Multa, multa distractie si relaxare, sa uitati de tot si sa profitati la maxim de zilele astea numai voi doi!
Cami, se simte mai bine Antonia?
ici multi inca o data pt toata lumea!
in devenire
cos_minutza spune:
Pupici la toata lumea
Cami multa sanatate fetitei
Camcris in bucuresti e asa cald?La noi a plouat cu galeata cam toata ziua[
Doula cum esti,te simti mai bine?
Madutza nu stiu ce sa-ti zic de temperatura
Paula,Bebelu,Bibitica ,lorena,Yoni
Talida tu ce mai faci,in ce zi mai esti?
DIDISOR LA MULTI ANI,SANATATE,FERICIRE SI TOT CE ITI DORESTI DAR MAI ALES BEBISORUL MULT DORIT
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
cos_minutza spune:
Mandreeac distractie placuta
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
didi32 spune:
Cosmi multumesc pt urari! Sa dea D-zeu sa ni se implineasca tuturor aceasta dorinta!
A fost fff cald azi in Buc, anuntasera ploi, acum s-a mai innorat, sa vedem daca si ploua sau nu!
Tu ce faci? In ce zi mai esti? Oare nu-i momentul pt un test?
in devenire
didi32 spune:
Vad ca nu se-nghesuie lumea la petrecere, ies si eu ca tb sa apara musafirii!
ici la toate!
in devenire
bebelu86 spune:
Didisor distractie placuta alaturi de familie si prieteni
Andreea concediu placut, sa aveti cea mai frumoasa luna de miere. iubiti-va mult si bucurati-va de fiecare clipa. va asteptam cu muuulte poze si cu
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 8+