Prietene la bine si la greu - 19

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzi2005 spune:

La multi ani, Stephy!Sa fii sanatoasa, fericita si iubita si sa ai o zi minunata alaturi de familia ta!
La multi ani, Raducu! La multi ani, Vladut! felicitari pentru ridicatul in picioare, puiule!
La multi ani, sotz de Lidia!
Felicitari, Alexa pentru caruciorul roz!

Si la multi ani puiutilor care s-au serbat ieri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_80

Lalu nici eu n-am mai prins tort (nu se mai deschide de aseara), sigur l-a mancat cineva pe tot

Tocmai l-am verificat eu, am topit o felie, va servesc repede, ca in baza mea, nu mai are mult si e gata.Asa ca, poftiti la tort

Lalu, mami fericita de Ari (28.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Lidia, sa-ti traiasca sotiorul!!!

Lalu, mami fericita de Ari (28.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

va poftesc cand aveti timp la oarscepoze si www.youtube.com/watch?v=Ou0hgFmm76w" target="_blank">filmulete

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lalu_79

Citat:
citat din mesajul lui monica_80

Lalu nici eu n-am mai prins tort (nu se mai deschide de aseara), sigur l-a mancat cineva pe tot

Tocmai l-am verificat eu, am topit o felie, va servesc repede, ca in baza mea, nu mai are mult si e gata.Asa ca, poftiti la tort

vazut placut comentat, balosit

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

buna dimineataa

La multi ani cuscri meu drag iti doresc multa sanatate, multe bucurii, impliniri si toata fericirea din lume !

bineinteles ca nu pot lipsi www.cadouricadou.ro/upload/cadouri/imagine/photo/23920.jpg" target="_blank">florile preferate oferite din suflet

multi multi pupici si petrecere frumoasa alaturi de cei dragi

_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

La multi ani sot de Lidia , la multe lunite Raducu si Vladut

sanatate multa pt micuta Teo

scurt si precis din cauza de timp limitat
va pup si va doresc week-end placut

_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

wooow cat ati scris de ieri de la pranz!
la multi ani stephy si celorlati sarbatoriti micuti si de ieri si de azi!

monis, uite o floricica virtuala sa iti iesi din stare (eu te inteleg foarte bine cu starile de depresie... si eu le am frecvent si de multe ori tac pt ca ma simt cumva vinovata sa le am)
krelia, de unde ai luat dovleac placintar? eu de cateva luni ma chinui sa gasesc si nu am avut succes.

penseta s-a cam stricat e drept, dar era oricum o penseta pe care nu o foloseam pt ca nu prindea f bine

bebelul meu sta de multa vreme cu copanele expuse, ba chiar mai mult, pentru ca el mai sta prin curte pe la ai mei... a stat si in scutec si chiar si in fundul gol

mamica lui Tudor (04.11.2009)

Tudor in poze
Tudor in filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

coque nu stiu daca am mai apucat sa scriu atunci cu dictionarul pt ca am citit si am plecat - in nici un caz nu m-am suparat, chiar mi s-a parut fun... nu sunt suparacioasa... si cand ma supar ma oftic uneori pentru ca imi trece prea repede sau stiu ca ar trebui sa fiu suparata dar nu mai tin minte de ce... din astea, zuzenii...

mamica lui Tudor (04.11.2009)

Tudor in poze
Tudor in filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Am vazut poze faine de Bubu, Chiara si Ariana (i tort sa lesini nu alta ).
Raluci - nu ai coborat inca patutul? daca se ridica si Bubu subit intr-o zi asa ca Vladut? (ca-s doar cateva zile intre ei....)

sper ca we asta scriem si noi cateva pagini, sa nu bananai iar ca nebuna singura pa aici...

Sthephy -bem si noi o bere pe seara?

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput