Prietene la bine si la greu - 19

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

salutari

multumim mult de urari, la multi ani si pentru puii vostri
noi suntem bine, eva e cu mucii pe final.
cu diversificarea incepem sa ne descurcam mai bine... la 10 e masa de fructe- pana acum au papat mar copt, para , banana si azi am pus pepene galben in loc de mar copt;le-a placut f mult probabil pt ca era mai apoasa toata chestia aia, le pun si cate o masura de cereale- in general mananca in jur de 100 grame, cam la 2 ore le vine foame si le dau lapte praf
azi am inceput si cu legumele, primul pe lista a fost testat dovlecelul, cate 40 grame de fiecare, Eva a fost foarte incantata, dragos mai putin dar l-a papat
de 3 zile fac si branza calcica, le-o dadeam seara amestecata cu putine fructe de la borcanel si dragos primea si cereale
bebeii mai grasuti care nu au masa de cereale la 18, ce primesc in schimb, iaurt sau sa merg cu branza amestecata cu ce?
de cateva zile eva e foarte nervoasa, agitata, plange... nu reuseste sa adoarma si de aici tambalaul... nu ii dau dintii, nici macar nu e baloasa, nu roade... e doar irascibila... e imbracata doar in body cu maneca scurta, deci nu-i e cald.... nu stiu de ce nu reuseste sa adoarma cand vrea ...

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

buna seara.am reusit sa intru si eu pe aci.am citit tot dar nu mai am chef de scris.mi-e somn.am luat toate examenele.mai am restantele de sem1(nu am dat atunci nici un examen).
maine poate reusesc sa pun si eu de o placinta.sper sa imi amintesc ceva din ce am citit.
noapte buna.

Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)

poze geo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Mi-am dat doua perechi de palme....Cu scuzele de rigoareLa multe lunite,Ruxandra,motzata noastra frumoasa!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Astazi i-am facut branzica cu iaurt cu lapte de capra,de la Covalact. A iesit super atat ca gust,cat si ca textura,mult mai buna decat cea calcica.
I-am facut piure de cartof dulce cu branzica,dar nu am avut prea mare succes....La fiecare mancare pe care i-o fac,m gandesc `poate asta i-o placea si ma uimeste mancand`,dar s-ar parea ca mai e cale lunga pana atunci....Offf,si am incercat toate linguritele din casa,maine incerc lingurile

Acum sa o si laud putin...Cand mergem la ea in camera(mai nou ne petrecem majoritatea timpului in sufragerie),o intreb `Unde e Bambi?` si ea se uita pe perete,la Bambi....Apoi `unde e Donald?` si ea se uita la Donald!Si tot asa Mutulica si Tweety. Am fata desteapta sau ba?

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Niatza!

Lumi, am vazut si eu hotel Rwanda, super film, m-a impresionat tare mult, mai ales ca e facut dupa realitate! De asta is cheauna de somn acu, ca l-am vizionat asta noapte! Daca mai stii asa filme, zii la baba, sa le vad si eu!

Monis, am citit si eu postarea tipei aleia despre self esteem..Foarte trista relatarea, si din pacate asa e, ii mostenim pe ai nostri si cu bune si cu rele, iar educatia pe care ne-au dat-o se reflecta foarte mult in comportamentul nostru..Eu ca si Ramonika ma regasesc de multe ori in purtari cu comportamentul mamei mele, care e o super mama, dar care a lasat multe de la ea in viata, si care a indurat prea multe fara sa se merite..in fine..Adevarul e ca educatia si mediul in care cresc copiii se reflecta total in oamenii ce vor deveni.

Andre ,tot albastra esti? cum stai cu croitoreala? acus acus vine botezu!

Ramo, ce mai face Dominicu?tot mucios si racit rau?vad ca face si progrese, o ia si el acusi la mers Ce stii de tati Stefi, cand se intoarce? Vazut si pozici cu soricelul, e un albinos foarte frumusel

Si auzit de pisicoasa desteapta de Lumi! e desteapta!!

Eu nu stiu ce sa fac, tot va aud cu mai multe mese diversificate pe zi la bebei..eu ii dau doar dim fructe si la pranz legume amestecate cu cereale..Ar trebui sa ii dau si a 3 masa?si aia cu ce???din ce vad ar fi varianta branza+fructe , sau ? iaurt?cu ce? ca iarasi ajungem la discutia neamestecatului fructelor cu nika..off off mai mai..
aa..si am mai pus si noi pozici de ieri cu iz de mare si de iahturi incepand de aici cra cra

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Va invit la cafeluta,a iesit tare buna!

Lauriciu,ma bucur ca ti-a placut filmul. Acum nu-mi vine nici un titlu in minte....ah,ba da...."The Bridge on the River Kwai "...sper sa-ti placa.

M-am delectat cu pozici de Ama,un deliciu,ce mai,e bfrumoasa foc!

Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Neatza!!!
De cand n-am mai intrat asa devreme...cred ca mi-a mirosit a cafea...Ai dreptate Lumi a iesit tare buna si aromata.
Am o groaza de treaba de facut azi.. nu stiu dak mai apuc sa intru pana diseara..oricum sa aveti o saptamana frumoasa...
Va pupik pe toate

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Monis asa tare m-am distrat la primul filmulet, e fenomenal Santi...in leagan dintr-ala am dat-o si eu pe Sabina si i-a placut foarte tare...am gasit leagan la Carrefour cu 29.9 ron

ps: tati de Iulian canta foarte frumos

_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

asa, acu' sa zic si eu buna dimineata la toata lumea

noi am fost ieri la iarba verde, Sabina a fost foarte cumintica, ii cam priesc iesirile astea in aer liber.
btw, ieri la gratar a fost si o prietena cu baietelul ei de 4 luni si ghiciti ce a papat copilul la masa cu toata lumea? evident, carnita de pe gratar

Licuriciule mi se pare mie sau rechinasei i s-a schimbat culoarea ochisorilor? in poze par verzi si seamana foarte mult cu ai lui tati...asa e?
foarte frumoase pozele

tina felicitari pt examene

la multe lunite Matei de Carla si cu scuze pt intarziere si pt fulgusorii sarbatoriti in week-end

s-a trezit mandruta, va pup

_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Neata la pranz si de la noi!

Ne-am facut plimbarea de dimineata dupa masa de fructe si acum fecioru-mi doarme dus.
Iar am venit fleasca acasa, si nu de la ploaie, si cand ma gandesc ca este doar inceputul caldurilor, ma apuca groaza
Sambata a fost randul cartofului dulce, dar ce, a mancat? neahhh, l-am combinat cu branzica, apoi cu iaurt, n-a vrut. i-am dat apoi alternativ 2 lg de iaurt una de cartof, la a treia de cartof a vomitat tot. ieri am sarit masa asta. deci? cum il conving eu sa manance legume? supa?
Tot ieri am "botezat" si scaunul de masina cel nou cu iaurt...iaurt pe care i l-a dat soacramea, nu stiu cum l-a mancat...ori o fi fost de la caldura
Azi ii voi da la pranz niste bastonase de morcovete, sper sa nu se inece poate o fi mai funny...

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput