Barbatii si florile

Barbatii si florile | Autor: coryna30

Link direct la acest mesaj

Suntem casatoriti de 2 ani si avem inca 2 ani de relatie. In cei 4 ani de cand suntem impreuna, sotul meu mi-a adus flori doar la aniversari (de nastere, nume, casatorie). In rest, nu am vazut flori de la el. Recunosc, nu i-am reprosat niciodata ca n-ar fi atent, stiu ca barbatii sunt ca niste copii care trebuie invatati gesturile seductiei, iar eu nu m-am stresat. Totusi, nu ma plang, fiindca imi arata in alte moduri iubirea, insa as vrea sa stiu daca toti sunt la fel sau numai al meu. Voi primiti flori in afara aniversarilor, doar asa, din senin, in loc de "te iubesc"? Nu zic, mi-ar placea sa-mi faca surpriza din cand in cand, dar poate generatia asta de barbati a uitat florile.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

generatia asta de barbati (cu mici exceptii, desigur) ofera flori pe neasteptate, fara motiv, cand fac boacane, mici sau mari...

glumeam, deisgur

insa da, cred ca foarte multi dintre sotii/partenerii din ziua de astazi nu mai acorda deloc importanta unui buchet de flori, oferit spontan, din inima, ca o declaratie de dragoste, chiar daca vechimea cuplului este mai mare si dragostea de la inceput s-a mai domolit...depinde foarte mult si cum au fost educati...
cu ani buni in urma mai vedeai perechi de indragostiti, la plimbare pe bulevard sau in parc, fata tinea cu sfintenie in mana floarea primita de la iubitul ei...in ziua de azi, nici vorba de asa ceva...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Da, chiar azi mi-a adus bujori, desi nu mai suntem demult indragostiti.
Periodic, imi cumpara flori, stie ca ma bucura.
Mie nu-mi plac florile "cu fitze", ador florile populare, gen lalele, flori de camp...

POate daca-i spui... poate ca-si va schimba optica.

P.S.: sotul meu e din "garda veche", adica nu mai este tinerel.

Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
www.dropshots.com/asteryaro6" target="_blank">(7) MY HERO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

eu nu cred ca are vreo importanta cind iti cumpara sotul tau flori.
daca te iubeste si te face sa te simti iubita, e mult mai bine decit sa-ti aduca flori si sa nu fie atent, tandru, grijuliu etc.
in plus, daca ii spui, n-o sa mai fie un gest spontan, asa ca probabil n-o sa-ti mai produca aceeasi placere.
mai bine te bucuri de calitatile lui si sa iti cumperi din cind in cind cite un buchet de flori pe placul tau.
si nu stiu cit de relevant este cum se poarta alti barbati, in relatia voastra sinteti doar voi2.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Daca iti plac florile, cumpara-ti singura cind te intorci de la piata, o sa vada florile, o sa inteleaga ca-ti plac si o sa-ti ofere !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mik

Daca iti plac florile, cumpara-ti singura cind te intorci de la piata, o sa vada florile, o sa inteleaga ca-ti plac si o sa-ti ofere !

Mik.

uite ca la mine nu functioneaza treaba asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Al meu are o vorba..."nu-s eu floarea ta..ce nevoie mai ai de altele?" . De obicei imi aduce flori doar la aniversari, ocazii speciale, etc. In rest imi cumpar singura cand ma duc la piata

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lunna27

Citat:
citat din mesajul lui Mik

Mik.

uite ca la mine nu functioneaza treaba asta

Nici la mine

lili@domnisorica daria

hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_oana spune:

Nici la mine.Si eu imi cumpar singura,pentru ca imi plac florile

Andreas-Georgian,comoara mea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Ati deschis cutia Pandorei.Las` ca va vad eu cum o sa plingeti de ciuda si invidie cind veti afla cum altele primesc flori de 3 ori pe zi(dimineata ,la prinz si seara,exact ca tratamentul medicamentos)
Atunci sa nu plingeti si nici sfaturi sa nu cereti ca nu veti primi.Tot ce veti primi va fi "io vroiam sa va fie bine,de aia ma laudam"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

sotul meu m-a cunoscut in timp ce un alt barbat imi facea curte si au inceput sa faca concurs care-mi aduce mai multe flori...ce vremuri:-)
Atunci el s-a prins ca-mi plac si cred ca i-au ramas reflexele, imi aduce flori dar nu exagereaza

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput