un raspuns va rog!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Felicitari!
Bun venit pe lume bebelusului!

_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_dolce spune:

Citat:
buna fetelor,
pana la urma nu a mai asteptat bebe si am nascut pe 23 iunie la 35 de saptamani si 4 zile,bebe a avut 3 kg 110 si a luat nota 9 ,este sanatos si mancacios.la 6 45 sa rupt apa si membranele m au apucat contractiile(groaznice)la 12 si 10 l am nascut.a fost ffff greu dureros dar a meritat

felicitari!si eu am colul scurtat,nu stiu cu cati cm,ca nu mi-a spus.iau gynupral,no-spa si scobutil,am contractii dese,nedureroase si 27 sapt si 6 zile..deci micuta sarcina.si eu ma rog sa ajung macar la 34..pana atunci,stau cumintik la pat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cuteamira

buna fetelor,
pana la urma nu a mai asteptat bebe si am nascut pe 23 iunie la 35 de saptamani si 4 zile,bebe a avut 3 kg 110 si a luat nota 9 ,este sanatos si mancacios.la 6 45 sa rupt apa si membranele m au apucat contractiile(groaznice)la 12 si 10 l am nascut.a fost ffff greu dureros dar a meritat .

FELICITARI PENTRU BB SANATOS
Si eu am colul scurt , la 32 sapt este de 1 cm si cu acelasi tratament ca si tine , ma rog sa stea si fetita mea macar atat a stat bb al tau

Burtica de 32 +
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput