Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (43)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Ana in ce saptamana ai facut tu TT-ul?

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Ah, maine intram in saptamana 18, nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul!
Vineri mergem la Timisoara, la echo de 18 sapt, plus analiza de la TT, care e gata de joi, dar n-o ridic pana ajung acasa, vineri dimineata. Ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine cu bebele meu. Mi-am repetat analiza pentru antigenii hpatici B si C, eu am avut acum 2 ani ceva probleme cu ficatul, nici acum nu se stie clar daca am avut sau n-am avut probleme. Si, pentru siguranta mea, mi-am repetat analizele pentru ambii antigeni.
Trebuie sa termin niste haine de calcat, revin.

Ana
17

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Ana_O, pupici. Eu sunt de la Sadu, deci langa Tg-Jiu.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Fetelor aveti idee dr Haiduc intre ce saptamani recomanda TT? Am vazut ca unii la 14 sapt altii la 16-18. Altii 16-22. Stie cineva?

15+

Mergi la inceput

anya2010, ginecologul meu este Vladareanu. Nu-l pot schimba, tipul e prea tare si a fost dragut cu mine. Eu vreau ca ecografistul sa fie bun. Fetita am nascut-o cu coarctatie de aorta pe care Atentie, am descoperit-o abia la 11 luni dupa nastere. Nimeni nu a vazut la eco acea strangulare pe aorta. Poate a fost fff mica, poate ca D-zeu a vrut sa-mi arate ca nu sunt mai presus ca EL, iata ca din 3 ecografisti consulati nimeni n-a vazut. Dar i-am consultat pentru ca nu lua in greutate in burtica. Greseala mea a fost ca nu m-am dus la Iosup, mi-a fost teama de omu asta, am fost fericita sa-mi spuna lunar ecografista mea de baza de la Medical Center ca e totul ok la organe si....Dar nu-mi pasa, am o fetita superba care a trecut cu bine printr-o operatie la Tg-Mures.

10+

Mergi la inceput

mirunam, iata datele cerute. DN 25.10.1974, ultima menstra 21.03.2010 si DPN-ul cred ca 25.12.2010
Fetita mea se cheama Athena- Elena si are 2,9 ani.

10+

Mergi la inceput

Credeti ca sunt prea apropiate ecografiile mele? 15 si 16 iunie? Asa am gasit.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

helloooooo..azi am fost plecata toata ziua..am avut o zi f grea..anyway in the end mi-am luat si eu 2 bluze baby doll ..si niste pantofi sport gen converse dar din piele pana deasupra gleznei..o sa va citesc si dn urma..am citit ceva de placenta: miruna parca :placenta se vede ca ceva mai "carnos" nu stiu cum altfel sa explic..mai revin mai tarziu

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Ana, bine ai revenit! Eu am contestat ridicarea masinii dar am renuntat pe parcurs insa, sa stii ca acum se admit. Ii urasc. Daca as putea parca legal as fi de acord dar cand nu am unde sa las masina pe o raza de 3 km ce trebuie sa fac? Sa nu aud de teoria metroului pana nu il aduc la conditii decente. Eu de felul meu contest orice amenda, incercati ca merge

Doura, intr-adevar am placenta inserarta anterior. Am verificat ecografia si chiar scrie. Acum imi explic de ce atunci cand il simt pe bebe il simt mai pe lateral. Felicitari pentru achizitii, eu sunt in suferinta ca trebuie sa renunt la tocuri, nu mai merg Am admirat pozicile de la mare

MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Ma crucesc cand citesc cat dureaza la Bucuresti programarile, si eu aici ma bosumflu daca ma programeaza peste 2 saptamani. La medicul care are un ecograf super bun dureaza intre 2 si 3 saptamani o programare, dar nu nasc cu el desi mi-ar placea. Nu mai activeaza decat la privat, la Euromaterna unde costa 55 milioane nasterea si .... e criza. Si nici nu pot sa nasc in apa asa cum imi doresc. Nasc tot la privat dar la cealalta clinica si dau mai putin cu 20 mil plus ca doctora imi e prietena de 10 ani.

Asa ca daca vreti.... veniti pana la Constanta... pentru morfofetale sau alte ecografii, doctorul e super, ecograful la fel, costa 4 milioane dar merita. Si mai e si vara... faceti si o baie in mare
.

Cris mami de Teodora si cu
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

gata,plecat de la spital,terminat perfuzii.sper ca bb ma va lasa sa mananc
am 60 de kile !!!!!!!!

pup burticile

Gabriela
12+

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput