Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010!(65)
Raspunsuri - Pagina 22
maya71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza aaa ca sa nu zic c-am vazut leganusul de la Graco! Superrr! Era la 11 mil si arata genial! Daca ma intreaba cineva ce vreau pt copil cadou o sa-i dau un link! Cristina 21+ |
esti mortalaE mai 'rau' daca ma intreaba pe mine ce vreau... (ptr mine binenteles) ca nu stiu cum o sa se descurce

andre_flo spune:
| citat din mesajul lui chichiutza Buna dimineata dragalaselor! Am reaparut si eu dupa o seara si-o noapte luuunga! Am stat la terasa pana la 2 pentru c-a venit in vizita un prieten din afara tarii si-am toooot povestit! Andre_flo ce carut ti-ai luat? de la baby expo? ![]() Ana carut de-ala sa-ti iei tu! ![]() Loredana am fost asadar la baby expo! Deci, parerea generala ok, oamenii ne-au aratat tot ce-am vrut si-au fost draguti, la toate noi vroiam sa vedem cum se monteaza orice, cum se face cum se desface, transpirau oamenii dar nu comentau nimic. Preturile la un carut ok 3 in 1 e undeva la 25-29 mil, la unul 2 in 1 undeva la 21-25 mil. Cele mai ieftine ( care nu erau prea multe) par firave asa, iti dau un sentiment de nesiguranta si par a fo carucioare de vara! Preturile nu mi s-au parut mai mici decat la magazine, parca cu max 10% sa zic. Asadar o afacere nu faci cam la nimic ( sa nu va para rau ca n-ati mers si ca ati ratat mare lucru)! Ca ziceam de cel de la PegPerego Skate, vestea buna pentru el e ca-n vara asta l-au imbunatatit, i-au scazut nivelul ghidonului si au pus oun cosulet pentru platforma aia de sub carut, sa nu mai alunece lucrurile. Bravo lor ca s-au sesizat si-au luat masuri, dar pretul e pe masura, 2 in 1 la 28 mil! Alt carucior frumusel e de la Inglesina, se numeste Otutto, e tare bine echipat, materiale grosute, 3 in 1 cu absolut ce-ai nevoie la 28 mil. Tot cam asa ceva ca sa nu le insir, au fost de la Bretax, ABC design si Cam. Toate variatiuni pe aceeasi tema, pretul cam la fel 3 in 1 pe la 27-28 mil! Am vazut un patut foarte dragut, de la Bertoni, la 7 mil, pe bleu si pal, care se si leagana, are si rafturi lipite, si masuta de infasat, si saltea kokos si se si transforma in pat de 1 persoana si apoi in birou! Nu ma intrebati cum ca nenea ala era fleasca de transpirat la cate demonstratii facuse! Mi-a fost jena sa mai cer! dar arata f bine! Am scris o tonaaaaa! ![]() ![]() ![]() Cristina 21+ |
chichiutza da, de la baby expo am cumparat. de la inglesina, 3 in 1 cu 2200 ron (reducere 300 ron)

26+
chichiutza spune:
Ana !
Glumeam soro! Desi e tare elegant asa in realitate pentru cine cauta asa ceva. Cochetel! Io ziceam de roti de tractor!
Cristina
21+
chichiutza spune:
Maya 
Eu nu m-am mai pus pe mine la socoteala!![]()
Alexuta eu am cumparat de-ala acum vreo 3 saptamani! E super! Il recomand cu caldura gravidutelor anxioase!
Cristina
21+
chichiutza spune:
Andre-flo deci l-ai luat pe cel zippy? Si pe-ala l-am cercetat! La un moment dat nu le mai tineam minte, atat de multe am vazut, unele de la firme de care n-am auzit. Ele or fi consacrate dar eu daca sunt incepatoare...
Sa-l stapaniti si sa-l plimbati sanatosi si fericiti!
Cristina
21+
andre_flo spune:
| citat din mesajul lui chichiutza Andre-flo deci l-ai luat pe cel zippy? Si pe-ala l-am cercetat! La un moment dat nu le mai tineam minte, atat de multe am vazut, unele de la firme de care n-am auzit. Ele or fi consacrate dar eu daca sunt incepatoare... Sa-l stapaniti si sa-l plimbati sanatosi si fericiti!Cristina 21+ |
da, cel zippy. multumim frumos.

abia asteptam sa plimbam bebelusa

26+
andre_flo spune:
| citat din mesajul lui chichiutza Am primit 2 steluteeeeeeee! Cristina 21+ |
felicitari pentru stelute

trebuie sa faci cinste

26+