Aspirante optimiste > 20 ani (509)
Raspunsuri - Pagina 9
bebelu86 spune:
da 23 am
in toamna fac 24
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 8+
ancadragoman spune:
Bebelu eu am refuzat sa fac DT ,mi se pare un stres in plus si este doar o statistica
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
bebelu86 spune:
asa am zis si eu
si sa zicem k Doamne fereste iese ceva naspa la DT, pai eu sunt nebuna sa fac avort?
am auzit atatea cazuri in care au zis k bb e cu mari probl si urgenta chiuretaj si bb era sanatos tun. chiar am o prietena care a trecut prin asta. si are 3 fete superbe si sanatoase tun.
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
sherbi spune:
nike, jos palaria!
nu stiu de unde ai atata forta sa muncesti, sa inveti si sa te tii pe picioare cu o sarcina asa de grea.
cat despre frustrata de zozela...
capul sus si mult succes in viata si multa multa sanatate alaturi de familia ta. sa ai parte de un copil perfect!
te pup dulce dulce si te rog sa nu ne uiti si sa ne mai dai o veste despre tine din cand in cand, mai ales cand o sa nasti.
bafta in germania!
esti cea mai tare mamica din lume!
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
poftiti la poze noi
bebelu86 spune:
oricum astea de sange tot tre sa le fac...
asa k de astea nu scap.
Laura, Andreea unde umbati?
nu mai aveti chef de vb???
Albumele noastre
sherbi spune:
cum ajung la odisee la cap. 59 sa vad si eu postarile zozelei?
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
poftiti la poze noi
PaulaFrida spune:
Sherbi sunt intru totul de acord cu tine,tare rea fata aia sa se ia in halul asta de o persoana care chiar nu merita.
Nike esti o persoana admirabila si meriti tot ce e mai bun pe lume,iti doresc sanatate maxima si sa treci cu bine de nastere si sa-ti ti in brate minunea ta mica.jos palaria in fata ta
.........................................
Marriage ticker
TTC ticker
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 oricum astea de sange tot tre sa le fac... asa k de astea nu scap. Laura, Andreea unde umbati? nu mai aveti chef de vb??? http://davf.daisypath.com/WBynp2.png Albumele noastre In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu! In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu! In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu! In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu! In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu! Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine! Eu sunt aici bebelu. Am vb la telefon cu un nepotel care al 3 ani si care vine sa ma viziteze si am zis sa mai strang putin prin sufragerie. Bebelu ce e aia DT? Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 8+ |
Andreea B. in asteptare de a avea un frumos si sanatos.Sa ma ajute Dumnezeu sa fie deja in burtica!
PaulaFrida spune:
Sherbi uite aici
.........................................
Marriage ticker
TTC ticker
draguta spune:
si de la mine pentru toate fetele
eu m-am trezit cu noaptea-n cap sa fac o dulceata si de-abia acum am terminat-o, tot m-a prins caldura cu ea, m-am racorit cu un dus si am intrat sa vad ce faceti
anca esti ziua 30 din 28? sa fie cu II liniute!!
mandreeac, camcris imi pare rau ca au aparut uratii, spui ca ai avut ovulatie si endometru bun si tot nu s-a prins, numai inteleg nimic
de roxy mai stiti ceva??
de astazi incep si eu stimularea, sper sa nu o fac degeaba
restul fetelor care urmeaza testarea le asteptam cu II liniute
nike, multa sanatate si din partea mea atat tie cat si celui mic