Aspirante optimiste > 20 ani (509)
Raspunsuri - Pagina 6
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 Andreea activeaza pm du-te la prifil personal , mesaje private si da=i activare http://davf.daisypath.com/WBynp2.png Albumele noastre In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu! In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu! In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu! In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu! In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu! Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine! Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 8+ |
Gata am activat
Andreea B. in asteptare de a avea un frumos si sanatos.Sa ma ajute Dumnezeu sa fie deja in burtica!
Laura_Oana24 spune:
ANCA ti-am citit povestea nasterii...m-ai facut sa plang sa stii....imi imaginez ce senzatie ai avut cand ai vazut minunea care a crescut in burtica ta..
Ai o printesa ffff frumoasa care se pare ca are talent de fotomodel...
Te pup!
bebelu86 spune:
Laura acu cred k te vedem
ia ma da un mesaj acu
Andreea pm trimis
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 8+
cos_minutza spune:
Nike
Va pe toate!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
mandreeac spune:
Multumesc Bebelu!
Hai sa vorbim Laura! Si eu cred ca te vedem in timp real!
Nike sa dea Domnul sa te insanatosesti si sa ai un copil sanatos, asa cum il meriti! Imi pare nespus de rau ca nu te simti bine si totodata vreau sa iti spun ca daca vei mai dori sa intri sa ne saluti, noi te vom astepta cu mare, mare drag!. E adevarat ca rautatile sunt extrem de mari in lumea asta si te miri din ce motiv, dar asta e lumea in care traim si ne mai intrebam de ce ne merge rau, asta este si motivul : oameni extrem de rai, care au chef de cearta si daca li se pare ca vreunul e mai breaz decat ei, e o mare tragedie, vor sa il nimiceasca! Multa bafta pentru cand pleci!
Andreea B. in asteptare de a avea un frumos si sanatos.Sa ma ajute Dumnezeu sa fie deja in burtica!
mandreeac spune:
Bebelu ai terminat de scris la lucrarea sotului?
Laura_Oana24 spune:
aaaa da nu mi-am dat seama ca nu va aprea numele site-lui...sun varza.....
Refomulez.....Mai ai cint si pe alte site-uri de genul asta?
cos_minutza spune:
Laura nu inteleg,unde sa mai am cont?
Bebelu,Mandreac
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin